Keresés

KERESEM...

2012. május 31., csütörtök 4:14
A rosszindulat legkisebb jele nélkül:3000 Ft
0
2012. május 31., csütörtök 3:49
Sajnos az első rész, ahogy R2-D2 is írta előttem, idehaza nem jelent meg, az importja viszont valószínűleg nem reális árkategória lenne...
0
2012. május 31., csütörtök 3:31
A Transformers első része hazánkban nem jelent meg BD-n.

Máshol igen, de csak felirattal. Nem tudom, így gondoltad-e...
0
2012. május 31., csütörtök 2:47
Keresem reális áron a Transformers első részét Bd-n.Aki esetleg tudna eladot annak nagyon megköszöném.
0
2012. május 18., péntek 19:28
Ha valakinek lenne megunt esetleg felesleges példánya a következő filmekből, kérem írjon!
Kizárólag feknis változatok érdekelnének.

A hold hegyei,
A négy testőr, avagy a Milady bosszúja,
A távoli rokon,
Az embervadász,
Az oroszlán télen,
Camille Claudel,
Chaplin,
Fűhárfa,
Megvalósult álom,
Mr. & Mrs. Bridge,
Orca, a gyilkos bálna.

colorado7338@gmail.com

0
2012. május 16., szerda 23:06
... a fémdobozos Vasember 2 hátoldalára ragasztott magyar nyelvű infólapot. Az enyém egy kissé szépséghibás, s azt remélem, akad valaki, akinek nem annyira számít ez a fecni. Esetleg még pénzt is adnék érte.

Előre is köszönöm a segítséget!

dragonslayer1@freemail.hu
0
2012. április 15., vasárnap 16:32
Ezeket a BD-ket keresem:

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló - LIMITÁLT, fémdobozos változat
Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed
Ragadozó

plusmoloko@gmail.com

0
2012. április 13., péntek 21:48
Inkább majd fussunk össze akkor, megnézem, hogy harapod félbe a sörösdobozt. :)
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 21:09
Szedál engem a szakdolgozat meg ez a félév rendesen... :D Július elejére nem marad agyam és zombiként fogok kísérteni a fórumon.
0
2012. április 13., péntek 20:49
Komoly hát. Ment e-mail...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 13., péntek 20:43
Totics!

Az egyik aukciós oldalon kompletten (film, fekni) négyezer körül meg tudod venni!
0
2012. április 13., péntek 20:34
Én sem szóltam be neki konkrétan. A "sotet" szó nem sértő. Ha azt mondom rád, hogy "sotet", te megsértődsz? :)
Egyébként komplett kiadvánnyal üzletelni ebben a topikban az már a fórumszabály megsértése, míg csak csak feknit keresni nem bűn.
Tényleg nyugodtabb vagy, de néha még lenne mit szedálni. :)
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 20:25
Szerintem nem neki szólt be konkrétan, hanem megmondta, hogy ő hogy áll ehhez a dobozgyűjtögetős témához (nem érti). Én ezért nem értettem, hogy miért jössz a sráccal. Szerintem ebben nincs semmi gáz és nem oltogatta. Amúgy meg a másik fórumozónak ajánlotta fel a kiadványt 10ért és 5ért csak a feknit. Az ő üzleti dolga.
A magam részéről nem feszülök rá ennyire a dobozokra, mert csak körítés és a film valódi értékei a lemezeken vannak. Persze ha valamiből elérhető számomra jobb kiadás, akkor lehet, hogy azt veszem meg... sose tudom, ez mindig aktuálisan dől el. Számomra ez a követendő mentalitás. És nem azt mondtam, hogy káros anyag lennél, csak sokat kötekszel mostanában :) Vagy csak én vagyok nyugodtabb?
0
2012. április 13., péntek 20:14
Látod, akkor se jöttél rá magadtól.
Nem reklámoztam én senkit sem, soha nem is találkoztam és üzleti kapcsolatban sem álltam az illetővel. Csak elég genny dolognak tartom, hogy amikor valaki egy bizonyos pozícióban van, (külföldön próbált meg kuporgatni, ha már itthon ez problémásabb) akkor megtalálja minden "jóbarát", akkor jön az, hogy "nem tudjátok XY címét?" meg hasonlók, amikor meg ugyanannak a segítőkész, szerény gyereknek lenne valami kívánsága, akkor olyanok szólnak be neki, akiknek esze águkban sincs segíteni neki, de poénból azért leoltják, mert az olyan kúl.
Kisapám, ha neked ez a mentalitás a követendő, és én vagyok a károsanyag, akkor nagy baj van az értékrendeddel.
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 19:59
Nem én reklámoztam mást, nem én mondtam egy másik fórumozóra, hogy sötét. És nem kérek elnézést azért, mert szóltam, hogy talán nem így kéne csinálnod. Senki sem tökéletes. Hagyjuk már az álszentséget... ezekért már rég rárepül a fórumozók egy rétege (köztük te is), ha másról van szó.
Jelen esetben közel sem engem kéne helyretenni, hanem téged.
Erre természetesen nekem nincs se kapacitásom, se hatalmam/befolyásom, de talán majd megteszi olyan ismerősöd, akire érdemben is hallgatsz és esetleg olvassa, hogy miket művelsz itt mostanában.
Nyugodtan folytasd, megkaptad az utolsó szó jogát, hogy örülj és boldog légy mára, hiszen neked egyedül csak ez számít (múltkor eszembe se jutott, hogy enyém legyen, de te hívtad fel rá a figyelmemet, hogy fölösleges hülyeségről vitázni).
0
2012. április 13., péntek 19:44
Ez most komoly?
Darthdark@freemail.hu
0
2012. április 13., péntek 19:44
Enyhe cezarománia magadat "mindenkinek" képzelni. Az meg, hogy téged még ennyi év után is helyre kell tenni valakinek, hogy észrevedd  magad, az nekem nem szégyenem, sokkal inkább a fejlődésedbe vetett töretlen hitem írott formai kivetülése.
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 19:40
Neked kéne pihenned, mert egész héten te szólsz be mindenkinek... bár felőlem folytathatod, remélem jól szórakozol. A válaszom teljes mértékben jogos volt. Ha neked ez lepkefing, akkor rád természetesen nem vonatkoznak a fórum szabályai.
0
2012. április 13., péntek 19:37
Ez a lepkefing riposzt csak azt nyomatékosítja, hogy elfáradtál a héten. Inkább pihenj,  mindenkinek jobb lesz.
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 19:34
Hozzáteszem, volt sok olyan film, ami később idehaza is megjelent.
0
2012. április 13., péntek 19:33
Most nem azért, de jelenleg te kiabáltad be a fórumba, hogy a külföldi rendelésekben/beszerzésben segített. Ez nem éppen az "intelligens" hozzáállás, amit éppen szajkózol. (Gyakorlatilag reklámoztad, Xpress helyében törölném a hozzászólásodat, mert ez a szabályzat megsértése.) Az, hogy nem minden külföldi termék jelent meg ide haza, egyéni szociális probléma... sokszor sok embernek hiányzott némely film a hazai kínálatból.
Persze értem én, hogy te csak nyomatékosítani akartad, hogy filmnoir mekkora egy talicska fos ember, de te kötöttél belé (szóval a kötekedő szoftveredet inkább neked kéne kikapcsolnod, mert még az élő fába is belekötnél, ha lenne a fórumon...), amikor ő csak megmondta, hogy nem fogja szétszedni a saját kiadását olcsóért.
0
2012. április 13., péntek 19:12
Ez így van. Csakhogy ha kivennéd a frissen berakott kötekedő-szoftveredet, akkor emlékeznél arra a tényre, hogy nem minden külföldi termék gyűrűzött be eddig sem hozzánk, és ami qrvára nem passzol bele a hasonlatodba, az az, hogy ezeket a tranzakciókat sosem az itteni fórumon kiabálták be dicsekedve a hangosba, hanem privát módon intézték, más üzletét nem rontva.
Mint afféle intelligens emberek.
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 19:02
Ez csak azért érdekes, mert azért is megy általában a köcsögözés, ha valaki külföldről rendel és nem a hazai DVD/BD piacot támogatja.
0
2012. április 13., péntek 18:55
Egy könyvelő ennek sosem örül :) :) :)
0
2012. április 13., péntek 18:52
A legtöbbet rólad, úgyhogy vigyázz! :))

Gyimó külföldről is jelentkezett néha, és nem egy embernek segített hozzájutni kinti megjelenésekhez, ami főleg olyankor volt nagyon jó, amikor marketplace-en árultak valamit, ami ugyebár tőlünk nem elérhető, vagy épp az íbéjes eladó nem volt hajlandó hazánkba postázni. Szóval egy jó fej srácról van szó, aki abszolút nem szolgált rá arra, hogy azért köcsögözzenek vele, mert most hazai ritkaságokat, vagy azok tartozékait próbálja begyűjteni.
most posts by TM
0