Hm ez olyan deja vu. Mintha emlékeznék kiskoromból ilyen mesekönyvre, a vízműkék elefánt volt az elején talán ezért rémlik fel.
0
2012. március 11., vasárnap 12:07
3721
Hölgyek, Urak!
Nem film, de veszettül keresem: kisgyerekkoromban (80-as évek eleje) volt egy mesekönyvünk, ami arról szól, hogy él egy kis elefánt az erdőben, aki semmire sem jó, nem találja a "hivatását". Aztán a végén egyszercsak tűz üt ki az erdőben, mindenki tehetetlen, és az elefánt az ormányával eloltja a tüzet, onnantól kezdve őt teszik meg az állatok erdő tűzoltójának. Happy end. Arra emlékszem, hogy nagyon kék volt a kiselefánt, és olyan tipikus "régimesekönyv" stílusú illusztrációk voltak benne. A könyv maga a szokásos, néhányoldalas, keménylapokból álló kisgyerekeknek (ovis kor) szóló mesekönyv volt. Még az is lehet, hogy a szüleim gyerekkori hagyatékából öröklődött át (nagyszüleimnél olvastuk-nézegettük mindig).
Ha valaki tud segíteni, akár abban, hogy ki a szerző, mi a pontos címe, akár a kiadással kapcsolatos infókkal (kiadó, évszám), esetleg konkrét fellelési tippel, vagy akár egy fotóvaal, azt nagyon megköszönném!
gerbence2 yahoo com
Üdv!
0
2012. március 7., szerda 14:05
19960
En tudok neked segiteni irj mailt
domi kukac dvdzoom pont hu
0
2012. március 7., szerda 11:16
109
Sziasztok, (át)vennék átlátszó 2 és/vagy 4 lemezes DVD tokokat 10 db körül. Köszi.
0
2012. március 4., vasárnap 12:33
412
Keresem megvételre az alábbi ÜRES, FILMEK NÉLKÜLI díszdobozokat, fekniket:
Csak dobozok: - PISZKOS HARRY DÍSZDOBOZ doboza (régi, első kiadás) - ÚJ ROCKY GYŰJTEMÉNY doboza - Kapa és Pepe gyűjtemény doboza - Tom Hanks gyűjtemény doboza - Pán Péter 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - Szakíts, ha bírsz / Derült égből Polly díszdoboz doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Monty Python díszdoboz doboza - Halálos iramban gyűjtemény doboza - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Kusturica gyűjtődoboz doboza (3DVD) - Musical díszdoboz doboza - Hegedűs a háztetőn / West Side Story / Zorba, a görög díszdoboz doboza - Oliver Stone díszdoboz doboza - Joel Silver akciófilmek doboza - Pókember 1-3. gyűjtemény doboza - A Karib-tenger kalózai 1-3. gyűjtemény doboza - Romantikus vígjáték gyűjtemény doboza - Romantikus kedvencek gyűjtemény doboza - Tabu filmek gyűjtődoboza - Keménykalap és krumpliorr díszdoboz doboza - Utánam, srácok! díszdoboz doboza - Szamuráj díszdoboz doboza - Csendőr díszdoboz doboza - A sógun orgyilkosa 1-2. díszdoboz doboza - Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki – 5. évad gyűjtődoboza
Csak papírfeknik: - Social Network: Közösségi háló - Machete - Sebhelyesarcú - Mélység titka - Nyomozó
gyimesinvest@freemail.hu +3670/381-8471
0
2012. február 21., kedd 10:13
7271
:-)))) Eddig bírtam! :-( :-)
0
2012. február 21., kedd 9:58
52685
ATOMOT NEKI!!!
most posts by TM
0
2012. február 21., kedd 9:58
52685
A
most posts by TM
0
2012. február 21., kedd 9:53
7271
Köszi. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy jót röhög a markába, mivel egyetlen támogatást sem kaptam a nyomoromban, mindenki fennakadt a stílusomon... Ez van. A jobb ajánlatról meg annyit, ha valóban így van, tegye már meg, hogy pár szóban elhajt a francba, nem lapul, mint szar a gazban. Téma lezárva.
0
2012. február 21., kedd 9:33
8851
Én komolyan megértelek, de ugyanakkor úgy gondolom, ha még nem fizettél érte, egy ilyen mértékű kirohanás nem indokolt. Simán visszaléphet, akár jobb ajánlatot is kaphatott, ha akkora kincsről van szó. Egyetlen vétke, hogy sunyított, amiért kijár egy tockos, de nem egy nyilvános anyázás. Ez persze csak az én véleményem, és véletlenül se érezd úgy, hogy ettől kevesebb lennél a szememben. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 21., kedd 9:27
7271
Biztos, hogy akarod a nyilvános égetést?
0
2012. február 21., kedd 9:26
7271
Ekkora barom azért nem vagyok. Úgy látszik, én fújtam fel a dolgot, ahogy az együttérző kommentekből leszűrtem. Valószínűleg csak én vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy egy évek óta hiányzó filmről úgy gondolom, nemsokára a polcra helyezhetem, majd egy ilyen gerinctelen féreg elhúzza a mézesmadzagot, és nesze semmi, fogd meg jól. Mindegy, leszarom.
0
2012. február 21., kedd 9:16
8851
Én meg már azt hittem, fizettél neki, de nem teljesített. Az alapján, amit írtál, azért nem olyan vészes a dolog, még akkor sem, ha nem éppen egyenes jellemre vall a sunyítás.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 20., hétfő 22:59
2001
Mire gondolsz? Fejtsd ki kicsit bővebben.
0
2012. február 20., hétfő 22:57
7271
Pont Te mondod? Láttalak már kisebb dolgok miatt szentségelni!
0
2012. február 20., hétfő 22:56
7271
Így igaz. Nem vagyok az az acsargó barom, legalábbis itt a fórum nem, de ez a mocsok hetekig hitegetett néhány filmmel, amelyek eladásával épp ő keresett meg, majd mikor lefixáltunk egy dátumot (azaz inkább egy hetet), mikor itt jár Budapesten, eltűnt. Hetekig írogattam neki, először kulturált módon, majd mikor le sem szarta jó néhány levelemet, eldurrant az agyam. Épp ma küldtem neki egy hasonló hangvételű privát levelet, majd bekukkantottam ide, s mit látok?! A köcsög e-mailcímét, s hogy épp keresgél vmit a szemétláda!!! Egyből lement a roló!!! Csak hogy más is tudja, milyen "korrekt" geciputtonyok járnak ide üzletelni!!!
0
2012. február 20., hétfő 22:51
8260
Én is gondolom, biztosan igaza is van. Csak más ezt egy szobában világgá kiabálni, meg megint más egy netes áruház fórumában... :-)))
DS én veled vagyok. Bár nem tudom, a múltkorit ez a történet tudja-e überelni.. :-O
0
2012. február 20., hétfő 22:50
2001
Ejnye-bejnye. Azért ennyire nem kellene elragadtatnod magadat. :) Azért kicsit megértelek.
0
2012. február 20., hétfő 22:49
7076
Bocs, gondolom, alapos oka volt a kirohanásnak.
0
2012. február 20., hétfő 22:46
7271
Köszi az együttérzést!
0
2012. február 20., hétfő 22:45
7271
Ma már nem, de legközelebb szóban elregélem a dolgot, talán meg fogsz érteni. Ha nem, akkor valóban velem van a baj, de az sem érdekel különösebb... :-(((
0
2012. február 20., hétfő 22:44
7076
Tereld el a figyelmét, addig hozzuk a nyugtató lövedéket!
0
2012. február 20., hétfő 22:37
8260
Ejnye barátom, ez nagyon nem volt szép..
Mostanában kicsit zaklatottabb vagy, mint kellene, nem? :-)
0
2012. február 20., hétfő 21:08
7271
Még ha kimoderálnak, de akkor is leírom:
TE GYÖKÉR, DUGD A PICSÁDBA A HÁROM KIBASZOTT FILMEDET, JÓ MÉLYEN, MELYEKRŐL HETEK ÓTA MEGEGYEZTÜNK, HOGY ELKÜLDÖD, AZTÁN BASZOL VÁLASZOLNI A LEVELEIMRE! REMÉLEM, HASONLÓ SIKERREL JÁRSZ EZEKKEL A SZAROKKAL, MINT ÉN A TE KIKÚRT FILMJEIDDEL!!! BASZÓDJ MEG, FASZSZOPÓ GECI!!!
0
2012. február 16., csütörtök 10:09
78
Sziasztok!
Keresem:
Dallas sorozat 2,3,4 évadjait korrekt áron
Legendák klubja kiadáshoz a következő papírfekniket: -Köd -Delicattesen