Bazzzzz, most akartam megrendelni, hogy a héten itt legyen a kezemben. Most már engem is érint ez a tologatás. Hát ez nem igaz! Most már tuti nem lesz Interstellar sem 31-én.
0
2015. március 17., kedd 9:16
4595
Szerintem is feleslegesen lett kettévágva, ahogy a többi ilyen, viszont a filmbeli hidegháborús, propagandára és dezinformációkra építő csatáról kellemes emlékeim vannak, a többi meg nem volt annyira negatív, hogy megjegyezzem:).
0
2015. március 17., kedd 8:32
2288
Az első rész viszonylagos egyediségén felbuzdulva, a második rész döcögősebb ám mégis "szódával elmegy" érzetén felbuzdulva vártam a trilógia befejező részét. A mostanában divatos módon, mindenképpen csak a profitot kereső momentum alapján ennek is kettébontották a harmadik részét. Tévedés ne essék nem a szórakoztatásunk céljából! Ez még alapjában nem hordozza magában egy rossz film keletkezését, de sajnos itt (is) megtörtént. Egy esetleges történésekkel teli, figyelmet felkeltő és morálisan iránymutató alkotás helyett sikerült ezt egy hülye p..csa önző, egoista, döntésképtelen, hisztis szenvedésévé avanzsálni, mely a dögunalomba fullad semmitmondó párbeszédeivel, lagymatag cselekményeivel. Miután a készítők az említett morális tanulság helyett a nézők mentális megerőszakolását választották, magam részéről mellőzöm a befejezést. nem ez lesz az első trilógia ami csonka marad a gyűjteményemben...