Keresés

Mi újság A Bukás c. film DVD verziójával?

2005. május 10., kedd 17:24
Nem fáj ez senkinek. Csak jelzésértékű, hogy még így sincs nagy tragédia a Bestnél, hogy a kutya sem veszi a filmjeiket.
0
2005. május 10., kedd 17:15
Az sincs nálam. Melózom.:-)
Amúgy a borito.zsaminet.hu-n fenn van a magyar szkennent gyári borító. Ott tuti láccik.
0
2005. május 10., kedd 16:59
OFF: Felsőoktatásban egyre kevesebb a pénz, ez így nem jó (tényleg). Viszont látogasson el valaki egy rektori konferenciára, ahol az az egyetemi vezető, aki (folyó áron!) 10mFt alatti autóval jelenik meg, kinézetik a parkolóból :)
B., a populista demagóg
0
2005. május 10., kedd 16:56
a boriton se irnak semmit? :))
0
2005. május 10., kedd 16:51
Jajaj. Még nem volt időm megnézni. Gyorsan megvettem, és csak annyi időm volt, hogy beillesszem a többi közé. Útyogy passz. Talán este bele tok pislogni.. .
Sorry :-(
0
2005. május 10., kedd 16:49
És ez miért fájna nekünk???? Nyugodt lehetsz, hogy más kiadók előtt sem "ezeröcsiket" látsz céges autóként. Szerintem a BEST az egyik legjobb kiadó és ez a "mellékletesdi" szerintem még mindíg jobb, mintha 6-ezerért szinkron nélküli filmeket adnának...
0
2005. május 10., kedd 16:47
milyen extrak vannak rajta? mestersegesen felhizlalt dupla dvd vagy tenyleg ertekes dolgokat raktak ra?
0
2005. május 10., kedd 16:39
Én voltam olyan barom, és ma megvettem náluk. Ha pár hónapon belül kijön mellékletként (mert ziher, hogy kijön), csak magamat okolhatom.
Viszont a film meg nagyon kellett... :-)
0
2005. május 10., kedd 16:13
Már van.Austriában láttam a film 2 lemezes változatát, szép digipack csomagolásban.
0
2005. május 10., kedd 15:28
Ja, és még annyit, hogy három vadonatúj, céges Peugeot 407 (természetesen nem alapfelszereltségű) állt a bejárat előtt... Jól meg lehet élni a "magazinozásból".
0
2005. május 10., kedd 15:27
Tegnap voltam a Best Hollywoodnál. Mivel sem egyik netes áruházban, sem pedig áruházban nem találtam meg John Woo: A bérgyilkos című filmjét, kénytelen voltam elmenni hozzájuk. Érdeklődtem, miért nem lehet sehol kapni a DVD-t, erre a csinos (és amúgy udvarias) kollegina annyit mondott, hogy szinte senki (viszonteladó) nem vitt a filmből. Azt már nem tettem fel, hogy "miért nem?"...
0
2005. május 10., kedd 14:22
mondjuk en azzal az eredeti interju-dokumentumfilmmel egyutt tudnam elkepzelni, amelyre a film epult es amit mostanaban mutatnak be nalunk. dupla kiadvanykent esetleg
0
2005. május 10., kedd 2:25
Így is van! Milyen specifikációkkal fog megjelenni? Bár mindegy is, holnap elmegyek érte a TK-ba, és megnézem.  Külföldön biztosan lesz majf igényes 2 lemezes változat is...
0
2005. május 10., kedd 1:20
Ez a film megérdemelne egy nagyon igényes kiadást.....
0
2005. május 9., hétfő 16:14
És mindkét film volt már újságmelléklet.
0
2005. május 9., hétfő 15:30
Haboo!

Ami idáig megjelent és netán még nekik van raktáron abból van de ezentúl nem lehet kapni az új megjelenéseket.
0
2005. május 9., hétfő 15:24
Bocs ha hülyeséget kérdezek, de akkor az Ötödik elem és a Pofa be sem kapható az Xpressnél? Ha jól tudom azok is Best-esek??...
0
2005. május 9., hétfő 15:01
"esetleg féláron szalámit is lehet majd kapni a Sztárhentes magazinhoz csomagolva"

Ez király!
0
2005. május 9., hétfő 14:38
Érdemes lenne megbombázni a Best-et pár ilyen levéllel, kiváncsi lennék a reakciójukra - hisz  ők is részét képezik az állandó siró szájú kiadóknak, akik a kalózkiadásokból adódó bevételkiesés-ről, és a magyar dvd piac haldoklásáról nyafognak egyfolytában.
0
2005. május 9., hétfő 13:28
A Best filmek terjesztését a velünk kapcsolatba álló nagykereskedés is beszüntette - gondolom hasonló okok miatt, amiért mi sem erőltetjük nagyon a kiadó filmjeinek árusítását. Sajnáljuk, hogy A bukás, illetve még néhány nagyszerű Best Hollywood film nem lesz rajtunk keresztül beszerezhető, de mi is csak azt tudjuk javasolni: aki tud várni néhány hetet, hónapot, az a Best filmeket ezentúl az újságosoknál keresse.
Reméljük, hamarosan a tej- és kenyérgyárak is rájönnek, milyen jó buli az újságmellékletesdi, esetleg féláron szalámit is lehet majd kapni a Sztárhentes magazinhoz csomagolva, és akkor máshová már nem is kell járni, csak az újságoshoz. Ha meg már egyetlen újságospavilonba se férnek be az újságok, mi majd profilt váltunk, és egyedül nálunk lehet majd az országban újságot vásárolni :)
0
2005. május 9., hétfő 12:58
Nem lesz,mert BESTes és az Xpress megszüntette a BESTes filmek forgalmazását.
0
2005. május 9., hétfő 12:22
Sanszos, mert Best Hollywood :(
0
2005. május 9., hétfő 9:26
szerdán. :)
0
2005. május 9., hétfő 9:18
Már miért ne "vállalná be"? A kölcsönzőkbe pénteken érkezett meg.
0
2005. május 9., hétfő 3:02
Én is csodálkoznék. Heteken belül valószínűleg újságmellékletként fogunk vele találkozni. Abból meg az xpress szerintem kösz, nem kér...
0