Tényleg jó film, remélem, tervezik a magyar kiadását, de csak szinkronnal venném meg! És akkor már a Fergeteges Forgatás-t (Bowfinger) is kiadhatnák.
0
2005. május 11., szerda 10:46
273
Én akár egy Eddie Murphy gyűjteményre, sorozatra is vevő lennék... Szerintetek lesz ilyen valaha? :-)))
0
2005. május 11., szerda 9:11
2682
Ó, de jó. hogy végre valaki másnak is eszébe jutott ez a film rajtam kívül?! Már én is gondoltam erre a filmre, de nem mertem neki KÜLÖN topikot nyitni, mert féltem, hogy megszólnak érte. A film szerintem is nagyon jó szórakozás és tök jó lenne, ha nállunk is kiadná valaki. Nem agyatlan, értelmetlen poénok vannak benne. Eddie "Mörfiék" legjobb filmje. Ez nekem is kéne. Gery
0
2005. május 11., szerda 1:22
2341
Tényleg jó kis film. A TV2-n láttam. Vevő lennék rá.
0
2005. május 11., szerda 0:29
5042
Jó kis film ez! Nem az az agyatlan baromkodás amit Eddie Murphy-től és Martin Lawrence-től elvárnák... Igaz kissé a Remény rabjaira hajaz.
Engem is érdekelne!
0
2005. május 11., szerda 0:15
33
Most ment a Viasat-on és - bár már többször láttam - nagyon jókat röhögtem. Gondoltam megvenném DVD-n, de látom hogy a 2003-ban megjelent R2-es kiadásról totál lemaradtunk és még feliratosan sem kerültünk rá. 1999-es film és a UIP forgalmazta itthon.
Tud valaki valamilyen infót egy esetleges magyar kiadásról? Kinél vannak most a jogok? Tervezi-e valamelyik kiadó a megjelentetést?