Keresés

Jurassic World - Limitált Xpress Online Xkluzív fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2015. október 23., péntek 22:25
nincs egyiken se
0
2015. október 23., péntek 22:21
Dömi van mind a négy kiadványon magyar szinkron?
0
2015. október 23., péntek 21:04
Gratulálok! Ez nagyon klassz cuccnak tűnik, Dömi! :-)

Én is örülnék az első három címnek ilyen kiadásban. (Bár esetemben sem az "ellenállással" van probléma.)
0
2015. október 23., péntek 21:02
Végre azt látni, hogy nem a termék dobozára nyomtatták rá azt a ronda, sárga korhatár karikát!
0
2015. október 23., péntek 16:32
Meg nincs nalam ugyhogy nem tudom. Meg csak uton van. Azert annyira nem vagyok JP fan. :)
DVD digipak, BD digipak, BD normal kiadasok,BD steelbook-ok es majd ezek, ja es majd a FA sorszamozott JP4. :)
0
2015. október 23., péntek 14:12
Oh, hogy a franc.... Gratulálok!

Én is szeretném majd megvenni őket, apránként. A kartontokok hátuljából tényleg ki lehet nyitni egy kis lábat? Láttam róla képet, de csak egyet, lehet, hogy rajongó kreálta. Nagyon pofásak mindenesetre, kölcsön adhatnád a gyűjteményembe pár évre :D Képzelem, milyen kincseid lehetnek JP témában (pl. a nagy piros, két részes 2 dvd-s 2 CD-s kiadás)
0
2015. október 23., péntek 13:43
nem bírtam ellenállni nekik :)

0
2015. október 22., csütörtök 23:00
Xpressnél árulnak chipset is? Komoly! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 22., csütörtök 22:42
:D

0
2015. október 22., csütörtök 17:09
Legyen igazad. Még nem jött az sms :(
0
2015. október 22., csütörtök 16:10
Köszönöm szépen a választ. ;)
SuperHeRo
0
2015. október 22., csütörtök 15:17
Nekem is csak a babona tűnt indoknak, de lehet, hogy csak fáradt vagyok az éjszakázástól. :)
most posts by TM
0
2015. október 22., csütörtök 14:12
Az ilyen babonákban ugyan nem hiszek, de remélem, megkapod ma! :)
0
2015. október 22., csütörtök 12:50
Bicajjal mentem a buszmegállóig, szóval nagyon bízok abban, hogy ma nekem is megérkezik....
0
2015. október 22., csütörtök 11:04
A kép végig szemcsés kicsit, engem ez zavart.
0
2015. október 21., szerda 21:55
Meg voltam elégedve a hangkeveréssel, de leginkább csak részleteiben. Pl. a Mosasaurus minden feltűnése elég durva volt, a helikopter bezuhanása és robbanása a ketrecben, a pörgőgömbös zúzda az Indominussal, a lövések hangja, ezek maradtak meg bennem legjobban.
A legjobban azt hiányoltam, hogy az állatok üvöltése nem volt valami karakteres, Giacchino zenéjét előtérbe nyomták a hangkeverők a DTS-HD-n és a magyar DTS-en is. A jól ismert T-Rex üvöltés sem szólt úgy mint a JP-ban.
Szóval a hangzás elég jó, de nem volt meg a "hűhafaktor" mint a Törésvonal vagy a Jupiter felemelkedése közben. Azért szomszédság felébresztésére elég jó.

Amúgy egy szolid belépőkategóriás rendszerem van igen jó hangzással, Sony álló fadobozos hangfalszett, Sony mélynyomóval, Sony lejátszó, Pioneer erősítővel, BenQ HD 3D projival.
Van ettől jobb is, de itthonra tökéletes, aki eddig látta/hallotta megdöbbent.
0
2015. október 21., szerda 0:13
Nálad jó volt a hang is?
Mert hallottam olyat is aki nem nagyon dicsérte a hangkeverést, hogy nem lett olyan jó.

Te milyen rendszeren hallgattad ha nem titok? :)
SuperHeRo
0
2015. október 20., kedd 23:41
Szépek. A szinek mondjuk nem passzolnak (sárga az elsőnek, zöld a másodiknak, piros a harmadik résznek), de pofás kiadások. Karácsonyra talán meglepem magam az egyikkel :D
0
2015. október 20., kedd 22:42
Pontosan ilyen jön nekem a Worldből :)
0
2015. október 20., kedd 21:57
érdekes kiadás

http://www.ebay.com/itm/Jurassic-Park-Jurassic-World-Special-Edition-Steelbooks-Blu-ray-DVD-No-DCs-/161864116013?hash=item25afda672d:g:A8kAAOSw~bFWJnYB
0
2015. október 20., kedd 20:58
a BONTONtól
0
2015. október 20., kedd 20:57
Én is várom már.Eddig 1bontontól a Kingsman fémet vettem meg és az  is nagyon szép és makulátlan volt.Nem volt ragacs a fémdobozon,mert "papucsos" volt a kísérőlap.Megéri várni ezekre a kiadványokra.
0
2015. október 20., kedd 20:00
Én is megkaptam ma! Ez egy nagyon szép kiadvány. Szeretem a fényes felületű fémdobozokat, sokkal szebbek mint a matt. Mellesleg karcmentes példányt kaptam, attól eltekintve amit az Indominus művelt a tokkal. :)

Filmet megnéztem délután. A 3D hatás jobb mint gondoltam. Szépen kirepültek a "madárkák" a kalitkából, illetve képből.

Kép, hang 10 pontos.

0
2015. október 20., kedd 14:33
Nagyon bízom benne, mert az aktív rendelések alatt, a "csomagolás/küldés alatt" felirat szerepel.

Megnéztem a MediaMarkt-ban a 3D-s kiadást, csak az volt elérhető, de aztán végül úgy döntöttem, hogy maradok a fémdobozosnál. Az a +600 forint már nem oszt, nem szoroz.
0
2015. október 20., kedd 13:32
Ja, ha személyes átvétellel kérted, és tegnap megrendelted, akkor vagy ma, vagy holnap legkésőbb mehetsz érte.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0