Keresés

Jurassic World - Limitált Xpress Online Xkluzív fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2015. október 8., csütörtök 14:39
Kizart :)
0
2015. október 8., csütörtök 14:32
Hát ez remek hír köszönjük.
Azt lehet-e tudni hogy jövőhéten biztosan megjelenik-e?
0
2015. október 8., csütörtök 11:39
Köszönjük az infót.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 8., csütörtök 11:27
Benne lesz a 3D lemez is.
0
2015. október 7., szerda 22:17
Köszi! :)
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 22:17
Köszi! :)
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 21:36
- 2-Disc SteelBook, which contains the movie in 3D, respectively in 2D and bonuses
- WEA FullSlip original packaging, for which again are preparing an attractive finish,
- 3D lenticular magnet with a flip-flop effect Jurassic World Animals
- 32-page PhotoBook full of the most interesting moments from the film Jurassic World
- Collector s character cards with the main protagonists
- Numbered plastic collectible card and of course a holographic sticker with the indication of the number of your Collector s Edition
- And an exclusive poster card with 3D finish!
0
2015. október 7., szerda 21:34
ugyanez a steelbook lesz ami itt van/lesz csak full slipcase-el és más csecse becsékkel.
0
2015. október 7., szerda 20:54
Én is így értelmezem, hogy mágneses fedőlapokkal lehet variálni a steelbook kinézetét.

Én még október 14-et látok. Nagyon remélem, hogy a Bonton most az egyszer tartja a dátumot, így is még rá kell várnom pár napot a megjelenés után, mire kezembe vehetem...
0
2015. október 7., szerda 20:30
Most akkor mikor jelenik meg a kiadvány?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 7., szerda 20:28
Vagy azok ilyen mágnes izék és még azzal együtt kartontokba is lehet dugni? :)
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 20:25
Na még egyszer:

A linkelt verzióban többféle borító lesz és mindegyikben ugyanazok a cuccok?
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 20:06
Én még 14-ikét látom mindegyik kiadásnál, kivéve a sima BD kiadást, ott 21-et.

Pedig de szeretném azt a cseh kiadást. Megint lesz valami ami után évekig sovároghatok, mint az első két rész nagy piros, filmzenével megspékelt dvd kiadása :(
0
2015. október 7., szerda 19:29
Ha jól látok még a szemeimmel, és nem hülyeséget néztem, akkor november 4-ig nem kell még aggódni, mi is lesz benne... :(
0
2015. október 7., szerda 19:07
Jó lenne már végre tudni, hogy pontosan mit fog tartalmazni ez a fémdoboz. Korábban a cseheknél lehetett rendelni a fémdobozt is, 3D+2D, mostanra már eltűnt az a kiadás, és csak az ajándékdobozos maradt meg extra kiadványként. Most akkor mi van? Ha nem lesz a fémben a 3D-s lemez, akkor én is törlöm a rendelésemet (tudom, senkit  nem érdekel), de mondjuk spórolok vele, mert a dinós kiadást amúgy is megvenném. Csak gondoltam jó lenne a fém is.
0
2015. október 7., szerda 19:02
Azt irtam en is. Es csak regisztralt sorszammal rendelkezok fogjak tudni megvenni. Max az ebay-en 2-3* aron lesz majd.
0
2015. október 7., szerda 18:47
Többféle borító és mindegyikben ugyanazok a cuccok?
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 18:37
Akarom. Most. Azonnal.

Anyagilag úgy megroppant ez az egy film idén mintha vettem volna vagy tizet :D Amúgy egy amerikai JP fórumra is belinkeltem ezt, ott valaki azt írta, arra hogy csak Csehországban lesz, hogy ő ugyanezt a steelbookot rendelte be spanyolba. Szerintem nem esett le neki, hogy ez a kiadás nem csak a steelbook egy változatát takarja :)
0
2015. október 7., szerda 16:24
Ilyen ronda dínókról nem is lehet szebb dobozt gyártani. :)
most posts by TM
0
2015. október 7., szerda 16:19
Annyira ne sajnáld, ennél rondább slipcase-t és lentikuláris mágnest még nem találtak ki ebben az éveben :D
0
2015. október 7., szerda 14:56
ohh, értem. kár :(
azért jó lenne már tudni valami konkrétumot..
0
2015. október 7., szerda 14:40
Ez a kiadas a cseheknel lesz limitalt sorszamozott peldanyban. Sehol mashol nem lesz kaphato csak ott.
0
2015. október 7., szerda 14:27
találtam most egy ilyen képet, nem lenne rossz, ha ez mind benne lenne...

https://instagram.com/p/8h9nKhK6Od/
0
2015. október 7., szerda 8:52
Ha egylemezes lesz megrendelem :)
0
2015. október 7., szerda 0:07
Szintén zenész.
0