Keresés

Sztárok, akikkel találkoztunk

2005. május 19., csütörtök 17:57
Hát igen, sajnos túl sok az ilyen szakmabeli úr, akik nem tudják, hol a határ. Mindenesetre jól döntött az ismerõsöd, legalább a méltósága megmaradhatott. A színészeket sajnos sokan prostituáltként kezelik, azt hiszik, ez a kettõ ugyanaz. Nem teljesen. Más egy filmben vagy színdarabban közelebbi intim kapcsolatba kerülni valakivel, és más egy filmért megcsinálni ugyanezt. És egyébként a színészek sem tartják sokra az olyanokat közülük, akik ezt megcsinálják. Jól döntött a barátnõd. De tudom, hogy rossz lehetett miatta kiesni a fordulóból. Azért ne adja fel, nem mindig ugyanazok felvételiztetnek.
0
2005. május 19., csütörtök 17:55
Én futólag sok magyar hírességgel találkoztam, legalábbis akiket én annak tartok. Beszélgetésbe nem nagyon bocsájtkoztam velük. Íme a legemlékezetesebbek.  Egyszer Tőröcsik Marit láttam az Operett Színház folyosóján (?): valami vidéki vendégelőadásra jött, mint néző. Közvetlenül mellette mentem el, és talán túl udvariatlanul, de nagyon megnéztem. Máig emlékszem, milyen elegáns és méltóságteljes, de valahogy mégis milyen természetes és rokonszenves volt. Kovács Katihoz gyerekkoromban autogramért ugrottam fel, remélve, hogy olyan szerencsém lesz, mint pár nappal korábban nővéreimnek, akiket beinvitált az otthonába, s hajlandó volt nekik egy egész füzetet a nevével teleírni. Én csak akkori élettársát (férjét?) Koncz Tibort találtam otthon: udvariasan elrebegett kérésemre hozott egy képet az énekesnőről, nagy-nagy kedvencemről, majd az orrom előtt ráfirkantotta, hogy "Kovács Kati". Mélységesen illúzióromboló volt. Ugyancsak gyerekként egyszer Psota Irénhez csöngettünk be egy papírgyűjtési akció keretében. A művésznő résnyire nyitotta az ajtót. Kérésünkre, hogy "csókolom, újságpapírt gyűjtünk, tetszene tudni adni?" (vagy hasonló), becsapta az ajtót, majd kicsit később kinyitotta, kinyújtotta az előző napi újságot, majd újra becsapta. Akkor nagyon meg voltam döbbenve. Ma már megértem, hogy talán szerepet tanult, talán egy fárasztó előadást követő álmából ébresztettük, talán rossz hírt kapott, szóval neki is lehetett rossz napja. Mint színésznőt mindig is kedveltem, kár, hogy filmekben jó ideje nem kapott tehetségéhez méltó feladatokat.
0
2005. május 19., csütörtök 17:40
Érvényesülésről az a kedves lányismerősöm jut eszembe, akinek a felvételi utolsó rostáján az illetékes szakmabeli úrral kellett volna intim kapcsolatba kerülni, és emiatt nem lett belőle színész, sajnos! Magamról annyit, igazából sokmindent nem tettem az ügy érdekében, csak szerettem volna lenni! A Kakas évében születtem, emiatt is lehet a szereplésvágy!
Mostanában már csak itt a fórumon játszom, a "hozzáértő ember" szerepét! :)
most posts by TM
0
2005. május 19., csütörtök 17:26
Meglesz. :-) Jó lenne összefutni valami hírességgel itt Londonban, de akkora ez a város, nem csoda, hogy nem jön össze. Azért még reménykedem. :-)
Megértelek, nagyon vonzó a színészi pálya, és én is nagyon kedvelem a bohém társaságot. Persze a 90 %-a a színészetnek nagyon kemény munka, és nagyon nehéz az érvényesülés megfelelõ kapcsolatok nélkül. Sokszor még úgy is. De reménykedjünk, azért hátha még felfedeznek minket valamikor. :-)
Te foglalkozol még a színészettel vagy már egyáltalan nem?
0
2005. május 19., csütörtök 17:14
A kérdésedre a válaszom: Igen, persze! (én is rövidítek, amikor lehet)
Irigyellek a színésztársaságodért, ez a világ mindig vonzott, sokáig színész szerettem volna lenni! Sebaj, majd legközelebb...
Ha mégis összefutnál Ewannel, add át gratulációmat Obiért! :)
most posts by TM
0
2005. május 19., csütörtök 14:51
ja, meg egy: benedek miklos a sarki ejjel-nappaliban (kiraly-izabella sarok), marlboro lights-ot vasarol. aztan tobbszor is elhajt arra egy oregebb kocsival, majd legutobb egy daewoo matizzal
0
2005. május 19., csütörtök 14:50
ket lentebb is emlitett figura:

- mate gabor a kalvin teri otp-automatanal (eleg lepukkant megjelenesu, de gondolom, nem azert, mert nem telik, hanem mert igy muveszi)
- antal imre a kiraly utcai pizza hut elott (o nem annyira lepukkantan, de eleg szegenyesen oltozve - eleg nagy szegyene a tv-nek, hogy palffy i. 2 es fel millat keres, antal meg hitelben ebedel nap mint nap)

amugy ajalnom mindenkinek, aki nem ismeri, ezt: http://www.velvet.hu/feljelento
0
2005. május 19., csütörtök 7:47
Asia és Dario Argento meg Julian Sands, a Phantom della Opera forgatásán.
0
2005. május 19., csütörtök 3:37
Prágában a Petrinről csodálatos kilátás nyílik a városra. Éppen a Kisoldal panorámájában gyönyörködtem, amikor barátom bökdösni kezdett:
-Nézz jobbra, ki áll melletted!
Nem igazán értettem, hogy a kilátásnál ki vagy mi lehet szebb látvány. Aztán a mellettem álló magas, őszhajú, szakállas fickó egy rövid kérdést intézett a kisérőjéhez. Nagyon ismerős volt a hangja, ezért jobban megnéztem. Harminc centire mellettem Donald Sutherland támasztotta a korlátot jellegzetes vigyorával. Láthatóan igen elégedett volt Prága panorámájával.
0
2005. május 18., szerda 23:59
Egyszer Helyey Lászlóval volt alkalmam beszélni. Egy irodalmi műsoron vett részt abban a könyváruházban, ahol akkor dolgoztam. Meséltem neki, hogy a család nagy kedvence a Kelly hősei c. film (amiben ugye Csodabogarat, vagyis Donald Sutherlandet szinkronizálta). Mosolyogva emlékezett rá, hogy abban a filmben még ugatnia is kellett, sőt meg is ismételte ott nekem. Aztán mondtam neki, hogy hallottam egy új Depardieu-filmről (ez volt az első Asterix), mondta, hogy reméli, azt is ő kapja, de ő még nem hallott róla. Magyaráznom kellett, hogy mi is az az Asterix, hogy van egy ilyen francia képregény stb.
0
2005. május 18., szerda 22:24
Mondhatni, hogy ismerjük egymást Ascher Tamással, Molnár Piroskával, Máté Gáborral, Bezerédi Zoltánnal, Csányi Sanyival (ha már ilyen nagy sztár lett, beírom õt is). Mindegyiküket színjátszótáborból ismerem (Zalaszentgrót), ahol a rendezõk, színészek foglalkoztak velünk és egy darabbal, és a tábor végén mindegyik csoport bemutatta, amit a próbák során létrehozott. Máté Gáborral inkább csak látásból ismerjük egymást, Bezerédi Zolival jó haverok vagyunk és jópárszor találkoztunk a táboron kívül is, Ascher Tamással és Molnár Piroskával csak a táborban szoktam találkozni, de mondhatni, Ascher Tamás elég jól ismer. Ezek a táborok azért jók, mert közel kerülhetünk a profikhoz, és nagyon sokat lehet tõlük tanulni, azonkívül mindig nagyon jó csapat jön össze, és jókat bulizunk is. Sokszor voltam, csak az elsõ alkalommal volt az elején furcsa, hogy ott vagyok Bezerédi Zoli mellett, akit nagyon szerettem és csodáltam színészként, de aztán nagyon hamar rájön az ember, hogy õk is ugyanolyan földi halandók, mint mi. És persze már akkor is jó volt Csányi Sanyival beszélgetni, nagyon értelmes fiú. :-)
Most meg itt vagyok Angliában, és gyakran bejárok Londonba, de még egy hírességet sem sikerült látnom, pedig van egy pár kedvenc angol színészem. :-(
0
2005. május 18., szerda 20:51
Egszer megdícsértem Fábry Sanyi kutyáját, aztán rövid beszélgetést folytattam a showmannel... Na, ki akar megérinteni? :))))
0
2005. május 18., szerda 20:05
nem kifejezetten sztárok, de hírességek:
Közvetlenlül a választások után, hogy EU Igen, vagy EU Nem, mentem látogatást tenni a parlamentbe. Régóta szerettem volna már megnézni belülrôl is, különbenis, ha már eljutottam Pestre, gondoltam benézek. A parlamentben pedig a legkisebb elnököktôl kezdve a miniszterekig rengeteg politikust láttam épp vita közben. Mulatságos volt, Áder úr épp egy szóviccet mondott Szíjjártó úrnak. Kovács úr a laptopjával volt elfoglalva, Medgyessy úr pedig nagy zavartan nézegetett össze-vissza. Lamberth kisasszony pedig kifújta az orrát.

Politikusokat leszámítva még egyszer láttam a királyt (Zámbó Jimmyt), épp a plázánkban vigyorgott. Én csak a szemüvegemet vittem megjavíttatni, ô pedig ott ült közvetlen a bejárattal szemben, és rá akarta erôszakolni mindenkire a legújabb lemezét, dedikálva.

Több most nem ugrik be.
0
2005. május 18., szerda 19:27
És sopánkodott a Carolco csődjén? :)

Vagy fennen hirdette a C2 Pictures megalakulását? :)
0
2005. május 18., szerda 19:21
Ja, persze a plázás "sztár"-t láttam-ok nálam is mindennaposak. Ja, még egy eszembe jutott Fresh Wiki elég sokat mozog a kerületben a Smartjával, lehet itt van pasija, vagy csak Andit látogatja, aki meg a mellettünk lévő kerületben lakik, mellesleg egyik haverom unokatesója. :-)
0
2005. május 18., szerda 19:20
Az irigymirigy fiúk közül Uszkó Lacival már többször is beszélgettünk, ha röviden is. Egy "agyonreklámozott" vidéki sportcsarnokos koncerten a 2000 férőhelyes épületben úgy 150-en zsúfolódtunk össze.:)
Amikor mondtam Lacinak, hogy milyen jó fejek, hiszen úgy levezényelték a műsort ráadásokkal, mindennel együtt, mintha tomboló tömeg lett volna, akkor azt mondta, hogy még nem felejtették el, hogy játszottak 50 ember előtt is, és ha már mi odamentünk, akkor miért szúrjanak ki velünk!
Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ugyanitt a hazai rock and roll király azért nem lépett fel, mert elővételben(!) "csak" ezer jegy fogyott el!
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 19:19
Most konkrétan Görög Zita ugrik be, aki Music Corner s-ben volt, amikor is egy igen jó barátomnak a szülinapi buliját tartottuk. Élőben is nagyon szép volt, csak nagyon magas. Én sem vagyok egy alacsony figura, de Zita kb. (talán magassarkúban) egymagas volt velem(183cm). Persze mondanom sem kell, hogy fele buli azzal telt, hogy ki mer oda menni hozzá és milyen dumával. Végül egy barátommal ketten közel merészkedtünk hozzá és ráköszöntünk. Mosolygott és visszaköszönt, de elég félválról vett minket, pár kedves bókot mondtunk még neki, mire ő csak mosolygott és köszönte szépen. Meglepő, de egyedül volt, talán a zenekarból ismert valakit, akik a "BULI előtt játszottak. Sajnos Zita is eltűnt a buli végére, meg persze az italok is elfogytak... :-)
0
2005. május 18., szerda 19:16
Egyszer sörmajálison megláttam az egyik büfénél 2 ismert fazont. Nem ismertem őket elsőre fel, azt hittem , hogy valami rokonok. Aztán nézem, hogy ki lehet és rá kellett jönnöm, hogy a Farkasházy és a Bajor együtt kajáltak az orrom előtt. :)
0
2005. május 18., szerda 19:08
Nálunk meg a bugyiárus Pongó áztatta magát egész nap egy nagy kerti medencében valami szabadidős kiállításon. És úgy osztogatta az autogramokat, hogy a másik kezében ott figyelt a pezsgőspohár! Nagyon menő volt...
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 19:04
... kihagytam egy szót: Azt akartam írni hogy: egy lila elég ciki fürdőgatyával távozott.
0
2005. május 18., szerda 19:02
Nos a fővárosban biztos mindennapos dolog sztárokba botlani a plázákban, de egy vidéki kisvárosban ahol én lakom valóságos szenzációként kezelik ha egy olyan ember érkezik aki már legalább 5 percet volt a tévében. Így volt ez amikor a Hajnal Laci (Big Brother-es Horvát Zsanett volt pasija - Emlékszik még valaki?) betért abba az áruházba ahol Anyu is dolgozik. A butikus csajok teljesen odáig voltak, én meg csak röhögtem rajta.

De azért néha igazán ismert személyiséget is láttam. Egyik délután bementem Anyuhoz az előbb említett áruházba, és egyszercsak Antal Imre sétált be fürdőruhát venni! Tök normális volt, a maga stílusában ahogy várták tőle elsütött pár kis poént, majd Kb.: 10-15 perces turkálás után egy lila elég fürdőgatyával távozott...
0
2005. május 18., szerda 18:50
Na jó, legyen valami érdekesebb!
Az Antal Imrés történet úgy folytatódott, hogy a Nagymező utcába kanyarodtunk be, és nézegettük a Mikroszkóp Színpad kirakatát. Bentről egyre hangosabb veszekedés szűrődött ki: Nádas György ordítozott Sas Józseffel. A veszekedés oka az volt, hogy az előző napon sugárzott Stúdió84 című kultúrális ajánlóműsorban Sas úgy beszélt az új premierről, hogy a Markos-Nádas duót "elfelejtette" megemlíteni.
Egyszer csak kivágódott az ajtó, Nádas majd fellökött minket, aztán egy laza kézmozdulattal odaintett egy batár fekete Mercit és elfüstölt.
Egy nap két ilyen élmény :) -és azért még 84-ben Nádas Gyuri tényleg sztárnak számított!
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:41
Én a WestEnd közelében lakom, és oda járok napi bevásárlást intézni. Ötből egyszer biztosan látok valami szelebritit, szóval már ezt sem követem igazán :D
0
2005. május 18., szerda 18:41
anyukád kávézott, a bajor meg viszkizett. :)
0
2005. május 18., szerda 18:40
aligán láttam  pető ivánt egy szál fürdőnadrágban. :) pár méterrel arrébb, a kikötöben mindig ott van a kóbor, mivel ott van vitorlása. hiába, balatonaliga a sztárok paradicsoma.
0