Mondhatni, hogy ismerjük egymást Ascher Tamással, Molnár Piroskával, Máté Gáborral, Bezerédi Zoltánnal, Csányi Sanyival (ha már ilyen nagy sztár lett, beírom õt is). Mindegyiküket színjátszótáborból ismerem (Zalaszentgrót), ahol a rendezõk, színészek foglalkoztak velünk és egy darabbal, és a tábor végén mindegyik csoport bemutatta, amit a próbák során létrehozott. Máté Gáborral inkább csak látásból ismerjük egymást, Bezerédi Zolival jó haverok vagyunk és jópárszor találkoztunk a táboron kívül is, Ascher Tamással és Molnár Piroskával csak a táborban szoktam találkozni, de mondhatni, Ascher Tamás elég jól ismer. Ezek a táborok azért jók, mert közel kerülhetünk a profikhoz, és nagyon sokat lehet tõlük tanulni, azonkívül mindig nagyon jó csapat jön össze, és jókat bulizunk is. Sokszor voltam, csak az elsõ alkalommal volt az elején furcsa, hogy ott vagyok Bezerédi Zoli mellett, akit nagyon szerettem és csodáltam színészként, de aztán nagyon hamar rájön az ember, hogy õk is ugyanolyan földi halandók, mint mi. És persze már akkor is jó volt Csányi Sanyival beszélgetni, nagyon értelmes fiú. :-)
Most meg itt vagyok Angliában, és gyakran bejárok Londonba, de még egy hírességet sem sikerült látnom, pedig van egy pár kedvenc angol színészem. :-(