Nekem pár kisebb sztorim van:
1. 3 éve pár barátommal a blahán Oki-ba botlottunk a Való Világból, épp a vadászgörényét vagy milyét sétáltatta. Akkor azért még tartott a VV őrület, bár nem néztem, azért egy autogrammot kértem, azóta is az egyik irodalomfüzetemben díszeleg egy nagy Oki felirat.
2. A keresztanyám lánya a Hooligans-es Tibivel járt egy időben, ezért van egy dedikált névreszóló fotóm, amikor Tibi és a Hooligans basszerja az Oroszlánbarlangban pózolnak. Másfél évre rá mentünk tojásfehérjééért, és az állatkertnél elment mellettünk Endi is, a dobos. Már csak Csipa hiányzik, és összeállt az egész :)
3. Ugyancsak tojásfehérjéért mentünk, amikoris Geszti Péter sétált el mellettünk a buszmegállóban, majdnem ugyanott, mint Endi. Maradandó élmény volt.
4. Karácsony környékén a Westendben többször is összefutottunk Niki Belucci-val, egyszer ránk is nézett, erre azóta is nagyon büszkék vagyunk.
5. A sulimmal szemben levő telken forgatták a Szabadság, szerelem egyik tankos jelenetét, fogalmam sincs, melyiket. A forgatást sajnos nem láttam, de hazafelé érdekes volt egy tankot látni a 7. kerületben. Mondjuk olyan környéken már nem is meglepő.
6. A heti hetesből Váncsa István rendszeresen a sulimtól 50 méterre sétáltatja a kutyáját, ha szeretném a heti hetest, már biztos megszólítottam volna.
7. Hazafelé a Wesselényi úton láttam a Padödö egyik tagját, fogalmam sincs melyiket, épp állt a zebránál.
8. Majdnem ugyanott 1-2 hónappal később Demjén Ferenc mellett sétáltunk el, épp egy interjút forgattak vele, legalábbis a kameraman bőszen rögzítette, ahogy sétál Erzsébetváros szép utcáin.
9. Egy szülinapi bulin együtt partyztam a Barátok közt-ből azzal a gyerekkel akinek egy görénye vagy patkánya vagy valami ilyen állata volt, a Zigi. Sajnos nem értettem a nevét, amikor bemutatkozott, de vicces volt, mert állandóan Miklós halálhírével szopattuk, ő meg nem mondhatta el, hogy életben marad-e. Majd szétcseszett az izgalom :P
10. A Jóban-rosszban című sorozat stábjából 3-4 ember az én sulimba jár, de láttam más embereket is drogos és más reklámban a suliból. A félreértések elkerülése végett színművészeti és informatikai szakközépbe járok, vagyis már csak jártam, de sztem ez a 2 szak abszolút vonzza egymást. Láttam már embert tőlünk a Barátok köztben, vagyis a srác iwiwjén láttam a BK-s képet, ugyanez a srác az angyal a Viva TV "Randizóna" c. műsorában. A barátnője a másik angyal, ő is hozzánk jár. Apropó Randizóna, adásonként átlag 2 ember a mi sulinkból érkezik, köztük több osztálytársam is.
11. Egy páran innen már rám is hivatkozhatnak, hiszen egyszer az osztályommal szerepeltünk az MTV híradójában :) Erzsébetvárosnak volt valami évfordulója, és az okmányirodába mentünk, ahol bemutatták a dolgok menetét, erről állított össze az MTV egy háromperces szösszenetet, 2 osztálytársam még nyilatkozott is.
12. Végül bár nem közvetlen az én esetem, az egyik családtagom részt vett az Alias forgatásán, volt egy közös jelenete Garner kisasszonnyal, és dedikáltatott nekem egy videókazi borítót vele, még sajnos nem jutott el hozzám. Bár a sorozatot nem nézem, filmes ereklyének tök jó. Ugyanezen rokonom házától x méterre forgatták a 24 s6 azon részét, ahol SPOILER!!! felrobban az atombomba a srác faterjával, és Jack látja a gombafelhőt SPOILER VÉGE.
Valencia a hely neve egyébként
13. Ja és egyszer láttam Torres Danit a Megasztárból a 3-as metróra várva, telefonálás közben
Így ennyi jutott eszembe elsőre, de lehet kifelejtettem valamit
Kicsit off, de óriási élmény volt:
Töri érettségi írásbeli után részesei lettünk a public sex őrület egyik videójának. Történt ugyanis, hogy sétáltunk a 4es6os villamos megállójába a Wesselényin, és látjuk, hogy valamit néznek, de akkor még nem tűnt fel semmi. Aztán előrementünk a szerelvény elejéhez eső részhez a peronon, átnéztünk a túloldalra, és egy meztelen csaj épp fürge ujjakat játszott a kamerába. Kellett pár másodperc, hogy felfogjuk mi a szitu, telefonok elő, aztán látták, hogy elkezdtünk kamerázni és elmentek. De nem volt semmi, körülötte ment az élet, mamika elment mellettük a bevásárlószatyorral, emberek jöttek mentek, szal érdekes élmény volt, na.