Keresés

Jurassic World (BLU-RAY)

2015. október 8., csütörtök 20:13
Hidd el, hogy sok olyan nő is van, aki külső szemlélő számára akrobatikus dolgokra képes magassarkúban! :)
most posts by TM
0
2015. október 8., csütörtök 19:35
Őszintén szólva nekem is csak az utólag,a kritikáknál tűnt fel a magassarkú.A filmben nem.
A raptoridomítósdi önmagában nem lett túlzásba víve ,ezért nem volt gond vele csak a katonai dolog amire használták volna.Az elég hülyeség volt.
Az állatliga először "mindfuck" volt,másodjára már nagyon epikusnak találtam.
A valódi dínókról sem tudjuk,hogy ilyen lehetséges-e,ezek meg mind kotyvasztott dínók voltak szóval belefér.
0
2015. október 8., csütörtök 19:13
Kösz! Ez nem esett le. Lehet, hogy azért, mert nem zavart a magassarkú. A raptoridomítósdi meg a filmvégi embervédő állatliga összefogása nagyobb cápaugrás, azt mégis mindenki szó nélkül benyelte. :)
most posts by TM
0
2015. október 8., csütörtök 17:05
Ja, tényleg. :) :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 8., csütörtök 16:36
Foot fetish Level 99! :D
0
2015. október 8., csütörtök 16:35
Nem poén.Tényleg így futotta végig a filmet a csaj(meg utólag a többiek az előző filmeket). :)
0
2015. október 8., csütörtök 16:33
Igen, az. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 8., csütörtök 16:33
Nem tudom ki volt az az állat, aki ezt összehozta, de jót nevettem rajta. :) Vicces!
0
2015. október 8., csütörtök 16:15
Ez valami poén akar lenni?
most posts by TM
0
2015. október 8., csütörtök 15:48
Ugye ez jön itthon is? Elképesztő. Nem szeretem, ha túlzásba viszik az utólagos belenyúlásokat, de itt most nem érzem sz izzadságszagot:

https://youtu.be/_RZi6NCuLbQ
0
2015. október 8., csütörtök 10:57
Már nálunk is (elő)rendelhetők.
0
2015. október 7., szerda 21:44
Használd a "terveik szerint" kifejezést és mindenki boldog lesz :D
0
2015. október 7., szerda 21:35
Azt jelenti, hogy a Bontonfilm "elvileg" kiadja a korábbi filmeket október 21-én, mert a katalóguscímei között szerepel a Jurassic Park I-II-III. újbóli kiadása. Ezáltal "elvileg" kapható lesz. Gyakorlatilag pedig nem biztos, hogy ez történik majd.
Csupán ezt jelenti. (És szerintem helyesen volt megfogalmazva a mondat, de ne menjünk bele...)
0
2015. október 7., szerda 19:41
Az mit jelent, hogy valami elvileg kapható?
0
2015. október 7., szerda 19:31
Elvileg kaphatók lesznek újra a korábbi Jurassic Park-filmek.
0
2015. október 5., hétfő 17:56
Na, még egy verzió? :D És panaszkodjunk. Nekem is ez a legjobb kiadás. Bár örülnék, ha a régi filmek is kaphatóak lennének, mégha nem is díszdobozban.
0
2015. október 2., péntek 12:54
Csatlakozom, nekem is csak a film kell, a többi nem érdekel. És még az ára is jobb.
0
2015. október 2., péntek 11:57
Jó lesz ez is a gyűjteménybe a szobor, a fém és a 3D mellé. :)
most posts by TM
0
2015. október 2., péntek 11:39
Na ennek a megjelenésnek mérhetetlenül örülök, mivel a 3D teljesen hidegen hagy, ezért ezt a változatot fogom beszerezni. Nem mellesleg passzolni fog az eddigi slim tokos részekhez is. Köszönöm BONTONFILM! Köszönöm Xpress!
0