Na ezt jó hallani. :-) Hallottam, hogy csak úgy szórtad a poénokat. ;-) Majd vmelyikre egyszer elmegyek... :DDDD
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 28., vasárnap 17:46
52685
Nagyon jó volt a hangulat, sokat nevettünk, beszélgettünk, az egyedüli baj az volt, hogy hamar elrepült az idő. Azt viszont leszögeztük, hogy a következő összejövetelllel semmiképp sem várunk megint egy évet, hiszen ami jó, azt sűrűbben is érdemes csinálni! :-)
most posts by TM
0
2006. május 28., vasárnap 17:42
52685
Javaslatom a harmadik találkával kapcsolatban: idejében meg kellene jelölni egy időpontot és egy helyszínt, és lehetőség szerint csupán a tájékoztatásra szorítkozni, belterjesség, személyeskedés és agitálás nélkül. A fórum szerkezetéből adódóan bizonyos időközönként újra kellene az infókat sulykolni, mert hamar kihullik a topic a főoldalról. Aztán aki érez késztetést meg kedvet az eljön, akit nem érdekel az meg nyilván nem. Így talán harmadszorra sikerülne eltalálni egy optimális információáramlást, ami ugyan még nem hoz magával automatikusan tömeges részvételt, de ennél többet nem is kell tenni szervezés terén, szerintem.
most posts by TM
0
2006. május 28., vasárnap 17:37
16099
Ellenben mesélhetnél, hogy milyen volt a találka...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 28., vasárnap 17:32
16099
Nem az, bocs, hogy szóba hoztuk.
0
2006. május 28., vasárnap 17:30
52685
TM átkísérte Julietet a másik találkára, majd elment egy harmadik összejövetelre, aminek ugyan kevesebb filmes vonatkozása volt, de kellemes időtöltés volt számára. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez annyira érdekfeszítő lenne, hogy itt a fórumon kellene kitárgyalni.
most posts by TM
0
2006. május 28., vasárnap 14:09
16099
Ok, tiszta sor. :-) De TM és Juliet tuti beugrott. :-) TM legalábbis 100%! ;-)
0
2006. május 28., vasárnap 13:58
7151
Ja, egész jól elvoltunk. Persze amikor rendre leütötték a bábuimat, s vagy 30 dobásra sem voltam képes megint hatost dobni, akkor szimpátiám erősen megcsappant a társaság többi tagja iránt. Őket egyébként azért nem nevezem meg, mert hátha nem akarják reklámozni, hogy ott voltak... :)
0
2006. május 28., vasárnap 13:51
16099
Ez biztos remek volt. Az írásodból legalábbis úgy érződik. És tényleg jó lehet, ha ennyi ideig el tudjátok viselni egymást. ;-) De még mindig nem árultad el, hogy kik voltak ott...?! :-) Titok? Esetleg nem Xpress-esek voltak?
0
2006. május 28., vasárnap 13:28
2178
több, mint 10 órán keresztül képesek voltatok elviselni egymást. azért ez komoly eredmény. :]
0
2006. május 28., vasárnap 13:09
7151
A miénk du. 1-kor kezdődött és éjjel 1-ig tartott. Svédasztal volt, de számomra az asztal márkájánál érdekesebb infó, hogy kaja is volt rajta. Innivalóval különösen jól álltunk, bár mindenki játszotta a buciját a másik előtt, s tömény helyett mindenféle gyümölcsleveket meg kólákat ivott, s titokban, a fürdőszobába kiosonva kerültek elő a laposüvegek. A filmvetítés a NINCS BOCSÁNAT volt, bár felvetődött, hogy inkább a francia új hullámnak kéne adóznunk egy Godard- vagy egy Rivette-film rendezői változatának megtekintésével. A program további részében maratóni kártyázás és társasjátékozás zajlott. Miután a cél előtt rendre mindenki leütötte mindenki bábuját, sikerült úgy megutálnunk egymást, hogy következő találkozó egy darabig biztos nem lesz. :))
0
2006. május 28., vasárnap 12:23
16099
Ja értem. Amúgy szerintem nem bánta volna senki, ha átmentek a másikra. Azért egy nagyobb társaság mégiscsak jobb, mint 2 kicsi. De végülis ti tudtátok. Amúgy a ti találkozótokon kik voltak jelen? Ha szabad tudni...
0
2006. május 28., vasárnap 12:18
7151
A másikon hatfős tömeg volt (ha jól tudom), pont egy fél falu. (Régebben hallottam a hírekben, hogy létezik 12 fő lakossal rendelkező falu.)
0
2006. május 28., vasárnap 12:16
7151
Talán némi meglepetést okozok vele, de nem egészen így volt. Egyébként a Sors úgy hozta, hogy a két találka 1 metrómegállónyira volt egymástól. Fel is vetődött a kósza ötlet a részünkről, hogy esetleg egyesíteni kéne a két összejövetelt, de megvétóztam a projektet, mert például én csak az egyikre kaptam meghívást.
0
2006. május 28., vasárnap 12:06
16099
És azon kik voltak? Gondolom TM+Juliet átmentek oda, miután ennek vége lett...
0
2006. május 28., vasárnap 12:06
2178
négyfős tömeg... :]
0
2006. május 28., vasárnap 12:01
7151
Volt ugyanakkor egy ellen-Xpress-találka is, másik helyszínen, de majdnem ugyanannyi résztvevővel, mint az Angelus-félén. Sőt, átfedés is volt a résztvevők között! A négyfős tömeg hajnali 1-kor oszlott fel...
0
2006. május 28., vasárnap 2:20
984
Akkor kezdeném a beszámolót:
Én nem voltam ott, és jól éreztem magam! Egyébként honnan lehetett /volna/ tudni erről a találkozóról?
0
2006. május 28., vasárnap 0:02
16099
VALAKI?
0
2006. május 27., szombat 22:53
16099
Ha esetleg valaki megtisztelne egy élménybeszámolóval...
0
2006. május 23., kedd 21:02
306
gyere browni, ha te jössz, én is megyek
0
2006. május 19., péntek 18:29
3428
Jó ötlet ez az Xpress tali, de sajnos, még nem tudom, hogy fel tudok-e menni Pestre:-)