Keresés

xpress találka

2005. július 4., hétfő 21:02
Nagy örömet okoznál vele! Addig is megmondhatnád, hogy helyileg hová szólnak a jegyek, és hogy mennyi az ára, köszi! :)
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 20:55
TM!

Szerintem komolyan gondolta, megkérdeztem, majd szállítom neked őket, ok? Vagyis a találkára viszem...
0
2005. július 4., hétfő 17:45
Tadam! A jegyeket komolyan eladod?
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 15:09
És nem veszik fel?
0
2005. július 4., hétfő 14:12
Persze ha za Xpress találkozó napjára gondoltál. :)
0
2005. július 4., hétfő 14:12
Nem rossz ötlet. A Mr. & Mrs. Smith engem érdekel. :)
0
2005. július 4., hétfő 13:47
hmm, tényleg, ezen a hétvégén kerül moziba a mr. & mrs. smith és a batman begins. valahogy össze kéne házasítani a két dolgot. ha más nem, ebéd után kirepülök/ünk moziba. :)
0
2005. július 4., hétfő 13:46
off

TM, MSN?

on
0
2005. július 4., hétfő 13:41
Erre már én is gondoltam! Mármint hogy mennyire szerencsés vagy szerencsétlen egy nyár közepén lévő időpont. Úgy vélem, hogy egy kellemes társalgáshoz  egy esti kerthelyiséges vendéglátóipari egység jobban passzolna, de a jó hangulat nem ezen múlik elsősorban. Ha sikeres lesz a nyitó "pofavizit" akkor arra lehet építeni később, és legközelebb - mondjuk a filmes szezonban -  már bizonyára többen is eljönnek! :)
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 13:35
Te is milyen békés ember vagy! :) Egyik haveri társaságomban csak én nem dohányzom, ők viszont úgy okádják a füstöt, mint egy gyárkémény. Már többször mondtam nekik, hogy ne szeretek velük találkozni, mert utána olyan büdösen megyek haza, mint aki egy ópiumbarlangban töltötte az éjszakát... :)) (Többnyire iszogatni szoktunk valahol, vagy valakinél iszogatással egybekötött kártyacsatákat rendezünk.)
0
2005. július 4., hétfő 13:30
Pedig a passzív dohányzás még ártalmasabb, mint az aktív...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 4., hétfő 13:30
Derceto!

Lehet igazad van az emillel kapcsolatban, de az a gigszer, hogy csak egy mobil szám van megadva...
0
2005. július 4., hétfő 13:28
Nyáron elég nehéz bármilyen találkozót megszervezni. Nekem nyáron van a születésnapom, és nagyon elvétve sikerült még összehozni valami bulit (sniff-sniff).

Én továbbra is megyek a találkozóra, mondjuk nem ártana közvéleménykutatni az időpontot és a dohányzást illetően. Én nem dohányzom, de nem zavar a füst, és biztos lesz, aki rágyújtana.

A helyfoglalást tényleg érdemesebb lenne telefonon intézni. Sok helyen az email cím csak dekorációs elem.
0
2005. július 4., hétfő 13:27
Szép. :( Ennyit a kezdeti buzgalomról......
0
2005. július 4., hétfő 13:24
Hát erre én is tudnék írni egy hasonló történetet.

Még egy éve, mikor utolsó éveimet töltöttem a gimnáziumban (de szép is volt az), előálltam egy olyan ötlettel, hogy az érettségi szünetben menjünk el egy osztálykirándulásra, 3 napra Sárospatakra. A 23 fős osztályból 20-an egyből belelkesedtek, hogy milyen jó az ötlet, és hogy menjünk ezerrel. Na, OK. Gondoltam ez jó lesz. Én is mindent leszerveztem, szállás kaja, pia, minden. Erre az utolsó pillanatra 3-an maradtunk. :(
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 4., hétfő 13:21
Ez tényleg durva! Hasonló szituáció a mi cégünknél is majdnem volt, de aztán lenyugodtak a kedélyek! Ebben az esetben is a plusz fő saját finanszírozása volt a vita tárgya, de aztán alábbhagyott a zaj! Én mondjuk nem mentem a tömeggel, mivel nem igazán szimpatizálok a munkahelyi társasággal, ezért a buszos túra helyett, pár nap eltéréssel ugyanoda elmentem a feleségemmel, kocsival. Amúgy sem szeretem keverni a magánéletet a munkával, eddig még csak rossz tapasztalataim voltak ezügyben, de ez már másik lapra tartozik!
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 13:17
Már azelőtt is piri voltam. ;)
0
2005. július 4., hétfő 13:13
Kedves TM!

Te biztos higgadtabb vagy, mint én, mert hasonló helyzetben én nagyon méltatlankodnék. Elmondanám a főnököm feleségének a közelmúltban történt esetét, aki vidéki kirándulást szervezett a cége dolgozóinak: felmérte az érdeklődést, időpontokat egyeztetett, telefonált, intézkedett, szállást foglalt, azt kifizette több mint 10 személyre és 2 éjszakára, kajáról gondoskodott stb. Csupán az volt a kikötése, hogy amennyiben valaki ragaszkodik ahhoz, hogy oldalbordát hozzon magával, annak a költségeit nem állja. Ezt meg is értem. A végeredmény: az utolsó pillanatban egymás után mindenki lemondta a kirándulást különféle halaszthatatlan (?) okok miatt: végül 6-an mentek a 14 fő helyett. A 6-ból ketten már másnap reggel előálltak azzal, hogy ők inkább hazamennek, mire még ketten közölték, hogy akkor ők se maradnak. Hát az ilyenekért érdemes energiét és időt belefeccölni a szervezésbe... (Mondjuk én kimaradtam az egészből, mivel a könyvhét miatt egyébként se tudtam volna menni.)

P. S.: A végkifejlethez még annyit, hogy a 2 kolléga, akik miatt még a csökkentett létszámú kirándulást is fel kellett függeszteni, s veszni hagyni az előre kifizetett szállást és kaját, utólag bejelentette, hogy a hazafuvarozásért mennyi benzinpénzre tartanak igényt. No comment.
0
2005. július 4., hétfő 13:12
Tiéd lehet...
0
2005. július 4., hétfő 13:10
Tényleg, Tadam!
Nekem ígérted a színházjegyeket, ha nem tudsz elmenni! :)))
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 12:56
Hja, látom! Tiszta piros vagy! :)
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 12:55
Most elpirultam :))))))))))))))))))))))))))))))))
0
2005. július 4., hétfő 12:50
Hozzád feltétlenül, Te drága! :)))
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 12:49
Kedves Field!
Biztosíthatlak, hogy nem méltatlankodás miatt, írok, pusztán ahogy mondtam szerettem volna megismerni az emberek véleményét ez ügyben! Tisztában vagyok az álláspontoddal, hiszen már kifejtetted, és az egyike vagy azon embereknek, akiknek a hozzászólásait megjegyzem magamnak, mert érdemesnek tartom! Ha mégis személyeskedésnek tűnt, akkor elnézést, mint mondtam, csak a fórum adta lehetőséget kínáltam a szkeptikusoknak.
Tisztelettel:
TM
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 12:48
Tadam!

Ha nyaralni mentek, akkor Operaház Fantomjára sem mész?
0