Keresés

xpress találka

2010. április 22., csütörtök 17:18
Ezen a fórumon a legtöbb ember magának könyököl, az időnkénti jópofi max. egy infónak egy szívességnek jár, kevesen vannak akik a filmeken kívül kíváncsiak egy másik rajongóra is. Ha mégis, azt legtöbben letudják a virtuális térben. Sokszor még egy lebeszélt filmbiznisz okán is nehéz megemelni a segget és eljutni a város x pontjára, nemhogy városon kívülre, sokat utazva és még csak nem is valami beszerzésért, hanem mindössze egy hasonszőrű gyűjtővel való hús-vér kontakt miatt. Tisztelet a kevés kivételnek, ami nem negyven fő, de még tíz sem... Legalábbis a korábbi tapasztalatok ezt mutatják.
most posts by TM
0
2010. április 22., csütörtök 16:35
Vagy akár lehetne Sopronban is a találka. Egy valaki ott talán ráérne. :-) Kettő, bocsánat... :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 22., csütörtök 16:32
Összedobhatnánk beugrónak egy bizonyos összeget, és a nyertes visz mindent. :-) Felajánlhatnánk neki egy kedvezményt egy aktuális multiban, nem jó ötlet? :-) Tehát valami kedvezménykártya vagy hasonló lenne a fődíj.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 22., csütörtök 16:31
Tényleg jól jönne már egy találkozó. Valami pókerversenyről is beszéltünk. :-)
0
2009. június 23., kedd 13:33
Jaja azt is vágom. Egyszer voltam ott valamikor decemberben egyik éjjel, de nem emlékszem, hogy hogy jutottunk oda...
0
2009. június 23., kedd 13:11
Van az Astoria környékén egy sok férőhelyes "pub", a neve Szimpla.Szerintem az elég jó lenne egy találkozóra.
0
2009. június 23., kedd 11:25
/me kéz fel
0
2009. június 23., kedd 10:58
Pedig bőven belefér.

Oké, akkor csináljuk azt, hogy akit érdekel, az tegye fel a kezét :D
Jelezzétek mondjuk vasárnap estig, hogy ki jönne itt a fórumban. Ami június 28.

Utána már tudjuk, hogy mennyivel számoljunk...
0
2009. június 23., kedd 10:54
Én szkeptikus vagyok a negyven főt illetően...
Vagy borulátó?
0
2009. június 23., kedd 10:38
Az a baj, hogy nem tudok olyan helyet, ahova beférne teszem azt 40 ember, ha sokan jönnének... másrészt a törzshelyünkre sem vinném el az embereket :D Bár ott eléggé sokan elférnénk, de igazából elég füstös és sötét egy hely :)
Viszont Deák és Astoria közt a dohány utca kezdeténél van egy Katapult kávézó nevű hely... ilyenkor nyáron ki vannak téve asztalok és székek. Igaz, négy személyesek az asztalok...
Egyéb ötletek?
0
2009. június 23., kedd 9:19
Dömi nyaralni fog :)))
0
2009. június 23., kedd 2:44
Nem is olyan hülye 5let! Nos?
0
2009. június 22., hétfő 23:54
Szerintem nem nyáron kellene szervezni, amikor mindenki nyaral valamerre...
0
2009. június 22., hétfő 23:48
Áhh, abból csak a baj van.
Ez jobbra akar menni, az balra.
Kell egy hely, egy időpont és kész, ilyen egyszerű. Töröm a fejem a helyen.
Jó lenne, ha jönne XPress is, nyilván nem teljes létszámban (persze mért ne, a mi cégünknél is rendszeresek a vevőtalálkozók), szívesen megismerném őket is.
Meg persze a megmondó emberek, akik mindig mindent tudnak és sosem tudtam xpress-esek vagy csak mindntudók :)
0
2009. június 22., hétfő 21:52
7.-én gondolom csoportosan betámadjátok Xpress-t a He7edik apropóján! :D
0
2009. június 22., hétfő 20:44
Júli 7 után nekem jó bármikor, ha itthon vagyok vagy nincs más programom.
Szerintem jó ötlet ütközni mondjuk a Deákon... aztán a társaság méretétől függően el lehet dönteni, hogy hányan hova merre :D Deákon mondjuk a gödör klub előtt akár. Elég nyilvános hely. És mindenki hozzon magával egy xpress-es zacskót, hogy felismerjük egymást :D
0
2009. június 22., hétfő 20:05
én nem vagyok nagy szervező, ha senki nem veszi a kezébe a dolgot, akkor teljesen önzetlen módon :) kijelölök egy helyet, egy időpontot és akkor oda leülök (ez tuti Budapesten lesz), aztán akinek van kedve meginni velem egy bambit, az odajön
szóval lehet hogy egyedül leszek egész este :)

tehát akarja más szervezni? :)
0
2009. június 22., hétfő 19:38
Megyek veled Gabikám. Jut eszembe! Felhívtad?
0
2009. június 22., hétfő 19:00
bár veled és vagy 20-30 xpresses guruval már volt szerencsém személyesen is találkozni, de ha max 1,5 hónapon belül lesz a móka és épp pesten vagyok, akkor elképzelhető, hogy az én jelenlétemmel is gazdagodik majd ezen különleges alkalom. ;)
0
2009. június 22., hétfő 18:37
Nekem megfelel.
Csatlakozik valaki?
0
2009. június 22., hétfő 18:16
Akkor toljuk majd. úgy néz ki hogy júli 7től ráérek :D
0
2009. június 22., hétfő 17:33
én benne lennék
Egy rohadt nagy korsó kíséretében. :)
Az sem zavar, ha nincs ott mindenki :)))))))))
0
2009. június 22., hétfő 17:29
Legyen belőle valami?
0
2009. június 22., hétfő 17:16
Akkor ebből nem lesz semmi? Én még úgy sem voltam sosem...
0
2009. április 26., vasárnap 14:55
hehehehe :)))
0