Keresés

xpress találka

2005. június 1., szerda 12:31
Te hozhatod ha jössz. :) És netán megvan....
0
2005. június 1., szerda 12:29
Heil, de jó kedved van ma! :)
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 12:26
Hozza valaki a Mein Kampfot?
0
2005. június 1., szerda 12:21
Akik eddig jeleztek nekem, hogy jönnek, a következő "személyek":

Juliet
Waces
Jamamura Szadakó
Cuszinger
Tadam
Derceto
Truck
Gerike
téglagyári megálló
angel
Angelus :))

Remélem a lista még nőni fog! :))
0
2005. május 31., kedd 21:03
Jamamura, akkor lehet, hogy nem is étterembe kellene mennünk.... :)
0
2005. május 31., kedd 15:56
Nem hiszem, hogy bárkit is megbántottunk volna, de aranyos vagy, Angelus. Persze, hogy csak hülyülünk. :-) Különben is, hogy lehet két "gyenge" nõtõl megijedni? :-)
0
2005. május 31., kedd 11:22
Helló!

Látom jó kis beszélgetés volt tegnap, amiből kimaradtam! :)

Nos a szervezést, mivel mindenki csak szerette volna de nem vállalta el, én bevállaltam. A srácok lefagytak, mint az XP, így ha tényleg lépni akartunk, akkor velekinek vállalnia kellett. :))) Szerintem én nem vagyok egy erőszakos típus, és Juliettel is csak hülyültünk. :))) Szóval írjon mindenki bártan, aki jönni szeretne, de egyere kevesebb az időm, mert van itt 40 államvizsga tételem, amit meg kellene tanulnom. :)))) Ezért kértem, hogy mindenki időben szóljon. Ha Juliet hazajön, majd besegít nekem, mikor rettentően nem fogok ráérni.

mail: esztermail@yahoo.com
MSN: angelus_oldala@yahoo.com

És bocsi mindenkitől, akit esetleg megbántottunk! :)))
0
2005. május 31., kedd 10:54
Hűha!  Én még jamamura előző hozzászólására írtam. A pankrációt nem biztos hogy bevállalnám.
0
2005. május 31., kedd 10:36
Egyetértek jamamurával, érdekes lenne egy ilyen találka, szívesen részt vennék rajta én is, de sajnos ezt szerintem elég nehéz lesz összehozni.
0
2005. május 31., kedd 10:32
Én már Jamamura "művésznevét" is tudom: Cinderella Man :)))
most posts by TM
0
2005. május 31., kedd 10:30
ez minden bizonnyal így lesz. én már napi 2X2 óra edzéssel készülök a találkára, valamint megrendeltem a "WWF: pankráció kezdőknek hulk hogan tolmácsolásában" című 1o kötetes videósorozatot. hát te? :)
0
2005. május 31., kedd 10:18
Most megrettentem. Ezek szerint velem megeshet akár a Te eseted fordítottja is, hogy mondjuk Daemiaennel, TM-mel, Gammával vagy Ivannal neten át szót értek, élőben meg majd több menetes pankrációra kerül sor közöttünk? :)))
0
2005. május 31., kedd 9:53
ez nem mindig van így. a tapasztalat beszél belőlem. pl. anno tyler durdennel folyamatosan téptük egymást (ha jól emlékszem, itt a ryan közlegény megmentése kapcsán), aztán egyszer találkoztunk személyesen, azóta nagy cimborák vagyunk... igaz, ami igaz: neten továbbra is megy a hajtépés. :) summa summarum, a személyes kontakt szerintem nagy plusz.
0
2005. május 31., kedd 9:45
Még...
0
2005. május 30., hétfő 20:35
Ne haragudj, most mennem kell, de este benézek megint. Puszi!
0
2005. május 30., hétfő 20:31
Az esne nehezemre, ha nem így kéne. :-) Alapvetõen ilyen vagyok. Persze ha valaki szintén kedves, mint Te, úgy könnyebb. :-)
0
2005. május 30., hétfő 20:28
Nagyon aranyos vagy, hogy mindenre ilyen kedvesen nyilvánulsz meg! :)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 20:24
Akkor nem vagy te sem messze a huszonévesektõl. :-)
0
2005. május 30., hétfő 20:22
Látom kihámoztad a lényeget...egyébként 1969 03 04 a dátumom.
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 20:20
Tényleg, TM, te hány éves vagy? Már ha szabad tudni ... :-)
0
2005. május 30., hétfő 20:18
Miért nem azt írod, amit gondolsz. Igy kicsit félreérthetõ volt. Azt hittem már, valaki nem tekint engem és Angelust vitapartnernek, és ezért nem akar jönni. Közben ezt senki sem mondta. Ugye? :-)
De most már értjük. Persze, nem akarásnak nyögés a vége, nem is szabad senkit erõltetni. Majd eldöntik, még van idõ. :-)
0
2005. május 30., hétfő 20:14
Szerény képességemmel csak arra próbáltam célozni, hogy időt, teret, levegőt kéne hagyni azoknak akik hezitálnak, mert a téma gyakori rágása elijesztheti őket! Ugyanakkor meg ezt nézzük el a fiatal szervező(K)nek! Tehát kompromisszum kell! Ez így világosabb volt? :)
most posts by TM
0
2005. május 30., hétfő 20:09
"nem erőltetném a diskurzust háromdimenzióban sem". Jót nevettem ezen. Amilyen jó stílusod neked van, field, szerintem te mindenkivel szót értenél. :-)
0
2005. május 30., hétfő 20:07
Én úgy látom, többen nem is fővárosiak, illetve – velem együtt – ennyire előre meg se tudják mondani, hogy biztosan el tudnának-e jönni.
Nem hiszem, hogy ezt a találkozót az életkori különbségek, netán a filmekről vallott különféle nézőpontok, esetleg a hímsovinizmus fogja meghiúsítani. Én úgy gondolom, most elég lenne az időpontot megadni, aztán később visszatérni a dologra. Nyilván néhány nap vagy hét elteltével mindenki pontosabban fogja tudni, hogy éppen hol lesz a nyár közepén, el tud, és el akar-e menni egy Xpress találkozóra.
Magam részéről úgy gondolom, amit eddig tudok az Xpresszes fórumozókról, azon egy személyes találkozás valószínűleg nem változtatna számottevő módon. Akivel a neten át szót értek, azzal alighanem élőben is megtalálnám a hangot, akivel meg nem, azzal nyilván nem erőltetném a diskurzust háromdimenzióban sem.
0
2005. május 30., hétfő 20:02
Ez szép levél volt, TM! Én továbbra is támogatom az ötletet, és ott leszek, mégha csak 1-2 ember jön el, akkor is. Ha csak te jössz, akkor is megyek. :-)
De komolyan, mindenkinek megvan persze a saját világa, de a film iránti rajongás mindannyiunkat összeköt, szerintem ez egy nagyon érdekes találkozó lehetne, ha eljönnének az emberek. Bár különbözõek vagyunk, azért biztosan jól éreznénk magunkat és egy érdekeset beszélgetnénk.
Én nagyon várom, gyertek el! Másra is rászánunk ennyi idõt, erre is lehet talán. Aki tud, persze.
0