Keresés

Trónok harca: 5. évad (4 BD) (BLU-RAY)

2016. április 18., hétfő 22:20
Köszönöm, hogy írtál. Ezt így nem is próbáltam, én csak a távkapcs audio gombjával nyomkodtam a hangsávokat. Ez így működhet, holnap meg is nézem, pont egy órája végeztem ki az utolsó részt is a BD-ről.
0
2016. április 18., hétfő 11:28
Pedig van a lemezeken erőltetett magyar felirat. Ha kiválasztom a magyar hangot a menüben, akkor a megfelelő helyeken automatikusan bekapcsol a magyar felirat.
0
2016. április 16., szombat 1:04
Nem tudom, hogy a BD-n hogy van, de furcsa mód a DVD-nél akkor volt kiegészítő felirat, ha nem volt semmilyen felirat beállítva.
0
2016. április 15., péntek 21:32
Ma nekem is meghozta a futár a csomagot, benne az 5. évaddal. Egy pár pozitívum: a dupla fóliázás, a kísérő lapocska az epizódok leírásával, az iszonyatos TrueHD angol hang.

Viszont nem találok a lemezeken erőltetett magyar feliratot! Ez így engem zavar. Remélem az első évadon azért lesz, ott erősen kell a dothraki nyelv miatt.
0
2016. április 6., szerda 18:08
Na, még ez is!
Véletlenül sem sikerül az elvárásoknak megfelelően kiadniuk!
...de bizonyára lesz majd nagy csodálkozás, ha nem fogy olyan mennyiségben ahogyan tervezték/gondolták.
0
2016. április 4., hétfő 17:37
Engem mondjuk nem zavar, mert ez is egy olyan sorozat amit eredeti nyelven érdemes nézni. Szerintem. :)
SuperHeRo
0
2016. április 4., hétfő 13:18
Ha van rajt olasz, akkor meg is van oldva azok gondja, akik digiben szeretnék az évadot, magyar vonatkozással.
0
2016. április 4., hétfő 10:57
Sajnos rosszul írták a borítón, nem 5.1-es a magyar szinkron, hanem 2.0-ás. De nemcsak mi jártunk így, hanem a portugál hang is ilyen. Csak az olasz és az orosz szinkron van 5.1-es formátumban.
0
2016. április 3., vasárnap 1:45
Én még várakozó állásponton vagyok, de szurkolok azok miatt (is), akik már elkezdték megvenni az évadokat (reméljük a polcon így lesznek sorban a BD-s évadok: 1-2-3-4-5 és a többi persze, amit még el sem készítettek :D).
0
2016. április 3., vasárnap 0:55
Eddig csak az 1. évad biztos!
0
2016. április 1., péntek 23:37
Érdekes dolog ez!
Nekem is a külföldi digipack jobban tetszik, igényesebb a gyönyörű átlátszó külső borítójával,és a belső dizájnjával.
Nem értem ha mindenhol így jelenik meg akkor mi miért nem azt kapjuk, szerintem annak a legyártása se kerül sokkal többe (de ha drágább is 15.000-be bele kéne férnie ,kedves provideo),mint ennek a változatnak, és csak egy magyar hátlapot kellett volna nyomtatni, plusz ami a kiadó nyakán maradt volna, idővel lemez cserével,utáncsomagolással más országba is értékesíthető lenne.

Viszont ha az érme másik oldalát nézzük,akkor kiemelt helyzetbe vagyunk,a magyar vonatkozású slipcase tokkal (amire látom megint nem matrica formába került a piros pöttyös :( ), a borító belsőoldalának rövid tartalom ismertetőjével, plusz a szintén magyar nyelvű kis füzettel.
Lehet azt mondani most ízig-vérig magyar a kiadvány, és ha még arra gondolok, hogy a feliratos változattól eljutottunk a magyar 5.1-es hanghoz, akkor mérlegre kell tenni a dolgot.  
Egyetlen egy félelmem van, az pedig a magyar grafikus munkája, aki ezeknek a dobozoknak a dizájnját szerkeszti,azt veszem észre nálunk nem sikerül többnyire folytatásos ,filmek, sorozatok blu-ray borítók polcbarát kivitelezése,az oldal feliratok hullámoznak a különböző betűnagyságokkal elcsúszásokkal,a logókkal egyetemben,olyan szépen megtudják ezt csinálni külhonban,pl, a Hobbit bővített esetében is,hogy tényleg elhiszed,hogy testvérek.
Tudom ezek apró hülye,flúgos dolgok csak néha azt érzem nem az van ebben a pozícióban akinek ott lenne a helye.
Remélem érti valaki miről írok. :)  

A Provideonak azért részemről adok egy nagy piros pontot,amiért ezt így elintézte, és ha még a többi évad is megjelenik egyencsomagolásban ,és pénztárcabarátabb kivitelben, akkor még egy csillagos ötös alá is lehet belőle.
0
2016. április 1., péntek 20:56
1-2 év múlva behúzom őket 7-8 ezer/évad áron.Addig tudok várni.
0
2016. április 1., péntek 20:50
...és ezt kapjuk majd 15 ezerért? "Csodás!" Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy h.ly.n.k néznek bennünket.

0
2016. április 1., péntek 19:40
Jól hangzik! Ha megnézted a lejátszóban feltétlenül írj újra.
0
2016. április 1., péntek 17:07
Most vettem át, a borító szerint 5.1-es a magyar hang!
0
2016. április 1., péntek 16:13
Azért szarnak nem nevezném.
0
2016. április 1., péntek 15:43
Ezt még most is megteheted, csak kétszer kell megvenni. Én is úgy csinálom...

Egyébként szerintem a jelenlegi piaci viszonyok között botorság volt bármi más kiadásban bízni itthon. Ez esetben valóban hatalmas dolog, hogy egyáltalán megjelenik - aminek meg egyébként majd akkor lesz igazán értéke, ha jön hozzá a többi évad is.
0
2016. április 1., péntek 14:56
Mert a steelbookokkal nagyon sok a macera, es tuti csak a sokadik csere utan lenne hibatlan a kapott steelbook.
0
2016. április 1., péntek 14:55
Nem, az 5 evadtol mar szerettem volna digiket.
0
2016. április 1., péntek 14:20
Akkor meg nem mindegy?
0
2016. április 1., péntek 14:18
Vegulis igy is fel lehet fogni.
Bar engem szemely szerint a korabbi evadok kiszerelese nem erdekel, mert azokhoz ugyis jon majd egy kulfoldi steelbook ;)
0
2016. április 1., péntek 14:15
Na de van pozitívum is! Így legalább a korábbi évadokkal (már ha végigviszik) egyforma lesz. Azokat ugyanis már nem tudták volna digiztetni, mert csak first press volt az, ugyebár... :)
0
2016. április 1., péntek 14:07
Pozitiv csalodast ;)
0
2016. április 1., péntek 14:06
Mindig is birtam ezt a magyar hozzaallast: szar, de legalabb a mienk :DDDDD

Nem szolnek semmit, ha egy orszaggal feljebb is hasonloan jelenne meg. OK, az egesz keleti regio igy kapja, ez van es kesz. De az, h ahol eddig neztem, mindenhol igenyes az elso kiadas, csak Mo-n nem, az azert eleg felhaborito. Nem vagyok egy arerzekeny valaki, de azert megjegyzem, itt kerul a legtobbe.
0
2016. április 1., péntek 14:03
Mégis, mit vártatok? :o
0