Érdekes dolog ez!
Nekem is a külföldi digipack jobban tetszik, igényesebb a gyönyörű átlátszó külső borítójával,és a belső dizájnjával.
Nem értem ha mindenhol így jelenik meg akkor mi miért nem azt kapjuk, szerintem annak a legyártása se kerül sokkal többe (de ha drágább is 15.000-be bele kéne férnie ,kedves provideo),mint ennek a változatnak, és csak egy magyar hátlapot kellett volna nyomtatni, plusz ami a kiadó nyakán maradt volna, idővel lemez cserével,utáncsomagolással más országba is értékesíthető lenne.
Viszont ha az érme másik oldalát nézzük,akkor kiemelt helyzetbe vagyunk,a magyar vonatkozású slipcase tokkal (amire látom megint nem matrica formába került a piros pöttyös :( ), a borító belsőoldalának rövid tartalom ismertetőjével, plusz a szintén magyar nyelvű kis füzettel.
Lehet azt mondani most ízig-vérig magyar a kiadvány, és ha még arra gondolok, hogy a feliratos változattól eljutottunk a magyar 5.1-es hanghoz, akkor mérlegre kell tenni a dolgot.
Egyetlen egy félelmem van, az pedig a magyar grafikus munkája, aki ezeknek a dobozoknak a dizájnját szerkeszti,azt veszem észre nálunk nem sikerül többnyire folytatásos ,filmek, sorozatok blu-ray borítók polcbarát kivitelezése,az oldal feliratok hullámoznak a különböző betűnagyságokkal elcsúszásokkal,a logókkal egyetemben,olyan szépen megtudják ezt csinálni külhonban,pl, a Hobbit bővített esetében is,hogy tényleg elhiszed,hogy testvérek.
Tudom ezek apró hülye,flúgos dolgok csak néha azt érzem nem az van ebben a pozícióban akinek ott lenne a helye.
Remélem érti valaki miről írok. :)
A Provideonak azért részemről adok egy nagy piros pontot,amiért ezt így elintézte, és ha még a többi évad is megjelenik egyencsomagolásban ,és pénztárcabarátabb kivitelben, akkor még egy csillagos ötös alá is lehet belőle.