Az ára szerintem nagyon sok. Tisztességtelen ez azokkal szemben akik első körben megveszik és látják 3 hónap múlva azon az áron amiért valójában adni kellett volnai. És nem arról beszélek, hogy ne legyen akció de nem ilyen módon ahogy ezt itt művelik. A feliraton én magam nem problémázom, de megértem aki igen, mert ha van akkor miért nem teszik rá? Ez megint mutatja azt, hogy hogy képviselnek bennünket fogyasztókat, és azt is mit gondolnak rólunk a kiadók. Ez van és megint kezdődik a mutogatás. Ja megjegyezném mi a biztosíték, hogy meg is fog jelenni mindeggyik?
0
2016. január 18., hétfő 16:23
70
Hát az tényleg elég macerás lenne, főleg a sebességeltérés miatt :) Bár, ha leszedem a hangot a DVD-ről és visszalassítom a szükséges 4.096%-al, majd egy zenelejátszóval indítom el, ez a gond megoldódik. De innen már csak egy lépés leszedni a képet a Blu-rayről és összemuxolni a hanggal mkv-be, amit jómagam is tervezek tenni.
0
2016. január 18., hétfő 16:05
6403
2 lejátszó kell hozzá, a bd a tv-vel van összekötve, hang levéve, a dvd lejátszó meg a hangrendszerrel. kicsit macerás egyszerre elindítani és hát lejátszási idő sem stimmel, de a tuti ennyit megér :D
0
2016. január 18., hétfő 15:21
6056
Egymásra teszi a BD meg DVD lemezt és dörzsölgeti egymáson :)
0
2016. január 18., hétfő 15:13
1256
Engem azért érdekelne ez az összepárosítás...
0
2016. január 18., hétfő 12:45
70
Már egy ideje terveztem az összes évad megvételét Blu-rayen (más opció híján kintről), így aztán örömmel láttam, hogy nálunk is megjelenik. Egész addig tartott ez az öröm, amíg ki nem derült, hogy csak felirat lesz a magyar vonatkozás. Bár engem nem érdekel a szinkron (meg a magyar felirat sem), a családban lett volna rá igény. Úgy megvettem volna az összes évadot, még ennyiért is. Így viszont marad a kinti beszerzés kb. féláron. Nem mondom, hogy értelmetlen a kiadvány, mert biztosan akad, akinek pont ez a vágya, de nekem egyszerűen nem ér meg ekkora felárat a magyar felirat. Ennyi pénzért megveszem a szinkronos DVD-t és kintről a Blu-rayt, a kettőt pedig nem nagy kunszt összepárosítani.
0
2016. január 17., vasárnap 15:49
8260
Jaaaa... így oké! :o
Mindenesetre én ez ügyben jobban hiszek xpressnek.
0
2016. január 17., vasárnap 15:43
52684
Nem érted? :) Az a kép nem más, mint egy illusztráció, valamit oda akartak rakni még azelőtt, hogy tudták volna a végleges borítóképet, ezért betették az évad tévéplakátját. Még rajta van az is, hogy "2015 tavasz". Persze, hogy nem fognak ilyet gyártani nekünk. :)
most posts by TM
0
2016. január 17., vasárnap 15:35
8260
Na jó, de a világon mindenhol ezzel a dizájnnal jön ki.. kétlem, hogy nekünk másikat csinálnának...
Apropó: vajon itthon is digi lesz ez, mint mindehol máshol?
0
2016. január 17., vasárnap 15:31
52684
Ha ugyanarról az oldalról beszélünk, akkor az a borítókép a tavalyi HBO plakát. :)
most posts by TM
0
2016. január 17., vasárnap 14:46
8260
Azért én meglepődnék, ha az a borító és azok az információk igazak lennének...
0
2016. január 17., vasárnap 14:26
52684
Azt az oldalt én is néztem. Mindenesetre eléggé beszédes ez a nagy hallgatás, és olyan jellemző erre a piacra, hogy mind a kiadó, mind a rikkancsok visszatartják a lényegi információt. Közel két hete dobták fel a hírt és még semmi konkrétum. Ugyanez a sumákolás ment régen a Star Wars DVD kapcsán is.
most posts by TM
0
2016. január 17., vasárnap 14:20
874
Én ugyan még egy részt sem láttam, de már készülök rá egy ideje. :) Nekem elég lenne a felirat is, de addig nem merem bevállalni az 5. évadot (meg mi értelme is lenne, ha az első négyet nem láttam), amíg a többi évad nem jelenik meg. Remélem ezt kiadják végig.
0
2016. január 17., vasárnap 14:16
26
Egy másik honlapon. Nem reklámozták, ott más kép van a BD kiadáshoz és magyar szinkron is van s még talán olcsóbb is 13900 ft. Most akkor mi van? :D Nem értem.
0
2016. január 17., vasárnap 12:36
52684
Ezzel szemben kedvelem az eredeti nyelv+magyar felirat kombót is, most például két napja reggeltől estig így ment nálam A S.H.I.E.L.D. ügynökei a Homeland és a Supernatural. Ha kicsit jobban figyelek, akkor közben egy csomó mindent megértek hallás után is. Ettől függetlenül a Trónok harca máshogy működik nálam.
most posts by TM
0
2016. január 17., vasárnap 12:08
5528
Meglesem.
0
2016. január 17., vasárnap 12:03
626
Megmondtad a tutit! Én pont ugyanezt gondolom erről az egész szinkron dologról, meg magáról a sorozatról.
0
2016. január 17., vasárnap 10:02
52684
A rengeteg szereplő, a sok helyszín és az egy éves szünetek miatt még a szinkronos évadokat is mindig újra kell néznem, hogy képben legyek, ha még ebben az olvasás is hátráltat, akkor elveszik az élmény egy része, amit ennél a sorozatnál nem szeretnék, mert túl jó ahhoz.
most posts by TM
0
2016. január 17., vasárnap 9:59
3448
Facebookon van oldaluk, néha elég gyorsan reagálnak.
0
2016. január 17., vasárnap 9:33
5528
Még egy hónap pont. Nem lehet odaszólni, hogy ,,Gyorsan tegyetek rá szinkront is! Me így nem leszünk jóban!" Vagy már gyártják és cseszhetjük?Hova lehet írni megkérdezni, hogy ezt mégis, hogy gondolták?
0
2016. január 17., vasárnap 2:15
2405
Sajnalom, h ki kell hagynom :(
0
2016. január 17., vasárnap 0:33
6403
Eddig netes helyeken néztem a sorozatot, mindenféle ilyen olyan felirattal, k@rva szar minőségű képpel. de imádtam kb az 5. évad feléig a sorozatot Most karácsonyra megvettem dvd-n az első két évadot (csak ennyit engedhettem meg magamnak, várom az új részek megjelenésével a további régi részek leárazását) és csak ámult a család, hogy szinkronnal mennyivel másabb, érthetőbb, több dologra is figyelhetőbb. Tudok olvasni, de a szinkron itt most kell, egy- egy filmnél még rendben sőt sokszor magam kapcsolok eredeti nyelvre, de ilyen hosszan, általában 3 -4 részt néztünk egyhuzamban, nehéz koncentrálni a feliratra és a filmre is.
0
2016. január 16., szombat 20:23
52684
Csá! Minden jót!
Én most töltöttem magamnak egy nagy bögre forralt bort.
most posts by TM
0
2016. január 16., szombat 19:51
8977
Mi = Ki
0
2016. január 16., szombat 19:51
8977
Mi írt olyat, hogy nem lehet igénye valakinek a magyar szinkronra? Nálam csak az verte ki a biztosítékot, hogy itt többen újra letöltést meg mkv-t emlegetnek, plusz háborognak azon, hogy így hogyan mernek valamit megjelentetni! Ha nem tetszik, nem kell megvenni, de semmi szükség arra, hogy egy olyan megjelenést, aminek bizony van, aki örül, szinte értéktelennek nevezzenek páran. Aztán jöhet megint a mondataim kiforgatása, ugyanis most kétszer is azt csináltad! :)