Keresés

"A mezőgazdaság és az olcsó dvd filmek kapcsolata a mai Magyarországon"

2005. június 2., csütörtök 0:55
erre inkább tőled idézném a reakciómat:
"te hülyébb vagy, mint hittem... na, itt fejeztem ezt be"
0
2005. június 2., csütörtök 0:43
semmit. jó ez így, ahogy van...
0
2005. június 2., csütörtök 0:36
és szted paraszt bácsikának mit kellene tenni? mert egyelőre még ők vannak többen és nem az ifjak. mert azon kívül hogy elmennek tüntetni, hogy legalább az ország figyelmét felhívják a bajra(és ott is buzi tv2-sük mutogatjak azt az egy-két húszmilkás john deere-t hogy így él a paraszt akkor mit sóvárog..) azon kívül nem sokat tehetnek, mert ma őket mind a kormány mind a közvélemény szrba sem nézi
0
2005. június 2., csütörtök 0:32
érdekes, én is ugyanerre a gondoltara jutottam
0
2005. június 2., csütörtök 0:20
te hülyébb vagy, mint hittem... na, itt fejeztem ezt be
0
2005. június 2., csütörtök 0:18
egy szóval nem mondtam, hogy egyszerű, de valamit akkor is tenni kéne mindkét félnek, az államnak és a termelőnek is. jelenleg ez abszolút nem látszik, az intervenció és az egyéb támogatás pedig nem megoldás, még rövid távon sem. és különben sem a bácsikára kellene kihegyezni a dolgot, elég sok fiatal is ebből akar megélni. az ablakon kitekintést meg neked ajánlanám erősen: néz körül a világban, és mondj egy jól működő mezőgazdaságot a mienkhez hasonló nagyságú földbirtokokkal...

egyébként te parafenomén vagy? honnan veszed, hogy én mihez értek, hol lakom, stb? a személyemmel kapcsolatban közelében nem jársz az igazságnak...
0
2005. június 2., csütörtök 0:03
egyre lejjebb írod magad azért azt veszed észre?
0
2005. június 2., csütörtök 0:01
nem tudom mi a szakmád, vagy mire van 2 diplomád, de hogy humán dolgokhoz kevés közöd van azt látni.
most tényleg, szted ezek a dolgok, hogy öreg praszt bácsika menjen továbbképzésre, "váltani kellene" stb.. ilyen egyszerűek?számszerűsíthetők stb? A papír lehet azt mondja amit te is, de a valóság az teljesen más. néha ki kellene tekinteni az ablakon a 3. diploma megszerzése közben és szétnézni aza emberek között, és az ő fejükkel is gondolkodni. nem az öreg paraszt báciska fejével van baj, hanem a tieddel.hiába a 2 diploma
0
2005. június 1., szerda 23:52
"az hogy te mire céloztál az szép dolog, de hogy ide nem jött át az tuti"
látod, milyen kevés eszed van? más megértette...

"a nagy "felháborodásodban" te sem írsz különbul mint én" dehogynem, egy fokkal még mindig. ráadásul kb. az ötödik intelligencs megnyilvánulásod után jutottam el idáig is...

"hogy ÉN találjak megoldást? ezért ekkora lovon még nem ülök, bármennyire is hihetetlen"
tényleg hihetetlen. legalább valami ötleted lehetne. ja, hogy ahhoz gondolkodni is kéne? akkor inkább ne. hőzöngj tovább nyugodtan, az sokkal egyszerűbb... ez viszi előre a világot
0
2005. június 1., szerda 23:41
nem, nincs. üljön otthon, és várja, hogy valaki vegye meg azt, amit neki éppen eszébe jutott termelni, és siránkozzon azon, hogy milyen szemét az állam, meg hogy ki kéne tiltani mo-ról a külföldi élelmiszereket. vazze, te se látod, hogy ami most megy, az nem jó így? ha van jobb ötleted, kíváncsian várom...
0
2005. június 1., szerda 23:32
hmm. most lettem az előítéletem áldozata...

auchan?? annál jobb, ott még sosem voltam...
0
2005. június 1., szerda 22:19
auchan ;)
0
2005. június 1., szerda 22:19
az hogy te mire céloztál az szép dolog, de hogy ide nem jött át az tuti
a nagy "felháborodásodban" te sem írsz különbul mint én. hiába a gaz lehúzza az állítólagos kultúrát.
a két diplomádhoz gratulálok, de tudod mit csinálj vele...

.."hitelesebb lenne, ha nem csak demagóg dumát ugatnál, hanem produkálnál valami megoldásfélét is. "
há, noormális????? ennyira naív vagy mittomén már nem lehetsz. ezzel mire céloztál, minek kellett volna átjönni? hogy ÉN találjak megoldást? ezért ekkora lovon még nem ülök, bármennyire is hihetetlen
0
2005. június 1., szerda 21:38
ezt azé valszeg elírták... de ha nem akkor találtam még egy okot, h. miért ne menjek a tscoba.
0
2005. június 1., szerda 21:36
"...csomó dolgot lehet kicsiben is gazdaságosan termelni, csak meg kéne tanulni, és tanítani...."

Ahha es a bacsikanak van penze es ideje arra, hogy az amugy is szukos keretbol amibol alig tud megelni, elboklasszon a megyeszekhelyre es ott tanuljon, mert aki a tanfolyamot tartja annak nem gazdasagos kicsiben oktatni es lemenni Jozsi bacsihoz Beremendre.

0
2005. június 1., szerda 21:09
A cukor meg víz az összetevőkben ok., de hogy kerül bele tej, joghurtpor, liszt meg tojás? :D
0
2005. június 1., szerda 21:02
nagy a világ állatkertje:)
0
2005. június 1., szerda 20:56
Ha komoly a kérdés, akkor itt a komoly válasz: a szolgáltatói szektor.
0
2005. június 1., szerda 20:52
hű, bammeg, ez jókora dinnye lett. :) bocsánat!
0
2005. június 1., szerda 20:52
tessék, itt tart most a mezőgazdaság:

0
2005. június 1., szerda 20:37
Sok kicsi hangya és a szürkegazdaság.
0
2005. június 1., szerda 20:32
hát a dvd kereskedelem biztos nem ;)
0
2005. június 1., szerda 20:28
Ezek után felmerült bennem egy kérdés: nem mezőgazdaság, nem nehézipar... akkor mi a magyar gazdaság motorja? A bankok, a politika, esetleg a mikroelektronika? :)
0
2005. június 1., szerda 20:08
tessék: tán mégse én vagyok a hülye... köszi olórin
0
2005. június 1., szerda 20:08
na most lett tele veled a f@szom!
nem elég, hogy egy kultúrálatlan, nagyképű bunkó vagy, de emellett még annyi eszed sincs, hogy felfogd, amit írok! vagy egyszerűen nem látsz a saját fröcsögésedtől?
szerinted nem az lenne a normális, ha egy 70 éves ember a nyugdíjából megélne, és nem kéne mellette dolgozni? ugyanis én teljesen egyértelműen erre céloztam... vagy nem tudsz magyarul? "kellene élni" - bírod ezt értelmezni?
egyébként az egész felháborodásod sokkal hitelesebb lenne, ha nem csak demagóg dumát ugatnál, hanem produkálnál valami megoldásfélét is.
amúgy meg a kedves családodat oktasd ki, főleg ilyen hangnemben! nem hiszem, hogy ezt harmincon túl, két diplomával bárkitől is el kéne tűrnöm
0