Keresés

Támadás a Fehér Ház ellen 2.: London ostroma (DVD)

2016. július 7., csütörtök 22:18
Azt benezted. Mert csak a sima BD.n vagyunk rajta abban a kiadasban. Nezzd meg jobban.
0
2016. július 7., csütörtök 22:17
Hááát, ha én forgalamzó/kiadó lennék, biztos nem fizetnék egy valag jogdíjat azért, hogy 20 db UHD-t el tudjak adni... :(
0
2016. július 7., csütörtök 21:53
Azért remélem kiadnak itthon UHD BD-t. Láttam a cseheknél a Tűzgyűrű UHD BDt már feltették Pre-Orderbe, és rajta vagyunk magyar szinkronnal az adatlap szerint.
0
2016. július 7., csütörtök 20:03
Ha a DVD-t kivezetik a piacról, akkor itthon meg fog szűnni a fizikai adtahordozón történő filmkiadás. :( A BD eddig sem terjedt el, az UHD-nak még annyi esélye sincs...

A BD-vel érezhetően próbálkoztak pár éve, aztán mindenki (kiadó és bolt) rájött, hogy veszett fejsze nyele... úgyhogy hagyták a fenébe.
0
2016. július 7., csütörtök 19:59
Nem valószínű. Az mindenképpen meg marad, hisz ahogy mondták van akiknek elég a DVD, azok nem fognak UHDs TVt, lejátszót és lemezt venni mert már megtették volna a sima BDvel. Persze, hogy kint mi lesz azt nem tudom, de nem hiszem, hogy ott is bekövetkezne ez.
0
2016. július 7., csütörtök 18:01
Ha nem is nálunk de "kint" előbb-utóbb beindul az UHD-BD piac és és akkor elég fura lesz hogy egyszerre három optikai adathordozón jelennek meg a filmek.
Idő kérdése és az egyiket szépen ki fogják vezetni a piacról, ez nyilván a DVD lesz. Hogy mikor, majd a fejesek eldöntik.
0
2016. július 7., csütörtök 16:47
Hogyan járt volna le... hisz offline a Mediát leszámítva nem is kapsz mást. A BD, mint formátum a nagyközönség számára gyakorlatilag nem is létezik.

A hazai vásárlók túlnyomó többségének tökéletesen elég a DVD - néha még sok is.  A piac (forgalmazók) meg csak igazodnak ehhez. Nincs ebben semmi rendkívüli.
0
2016. július 7., csütörtök 11:08
Ez már egy vicc, hogy a filmek forgalmazói nem fogják fel, LEJÁRT A DVD IDEJE!!!, hogy az emberek 5X jobb minőségben töltik le ingyen, miért választanák 3000-ért, már rég a blu-ray-t kéne ennyiért adni, mert már lassan annak is kampec.
0
2016. július 6., szerda 21:42
Kész vagyok xD :D Ez jó volt
0
2016. július 6., szerda 19:54
Nincs ezen mit csodálkozni, ilyen a liberális piacgazdaság. Mindenki azt ad ki és olyan formában, amit és ahogy akar... Na és persze, amit tud.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. július 6., szerda 18:37
Legalább videó kazettán kiadhatnák még!!!!! Annyira nevetséges ez az egész.
Semmi tököm Magyar kabarékat kiad adnak Blu-ray lemezen ezeket a hangos ,látványos filmeket meg csak DVD.-n. Tudom mindenkinek más az ízlése de ,hogy egy kövér ember áll egy színpadon és próbál vicces lenni nos ezt hányan akarják HD.-ben nézni.
Érthetetlen!!!!!!
0
2016. július 4., hétfő 13:20
Lebeszélted őket?
0
2016. július 4., hétfő 12:53
Most beszeltem a kiadoval es tenyleg nem lesz belole BD :(
0
2016. július 4., hétfő 7:55
Hali. BD-n nem jön ez a film?
0