Ez gyakorta egy megtorlás a Disneytől, hogy nálunk töröltek immár 2 éve(?) minden filmjüket BD-n. Anno azt hiszem a gyenge eladásokra ishivatkoztak, meg ugye, hogy a premierfilmek előbb voltak neten, mint a mozikban. :( Őszintén, nem vagyok gazdag, se nem költök súlyos tízezreket filmekre, de tudom milyen mnőségű egy mozi rip. Aki add valamit is a filmnézésre, az nem így tesz. De lehet a Disneynél nekünk ennyi is elég és ezért húztak le minket a BD listáról. Csak sanos azta talán kevés, de aktív hardcore gyűjtőt büntetik, akik első nap megvették és megvennék az új Star Wars és Marvel BD-ket, akár steelben vagy 3D-ben is.
0
2016. november 3., csütörtök 21:54
19949
gondolokozz!
0
2016. november 3., csütörtök 21:24
504
Az igazi probléma legjobb tudomásom szerint ott kezdődött, amikor valamelyik agyoniskolázott rájött a Disney-nél, hogy Kelet- Európában a fájlcserélős dolog a menő még. Így amikor a friss mozi premierek után 1 órával már több tízezer embernél pörögtek a filmek otthon a gépen, egy nagyon "átgondolt" és "észszerű" taktikával késleltetve kezdték nálunk bemutatni a filmjeiket. Nagyjából onnantól nem jelentetik meg HD-ben sem a filmjeiket. Amit őszintén szólva nem értek. A maradék vásárlói réteget nem büntetni kellene, hanem kiszolgálni. S, hogy ebben sem szakértők, azt jól mutatja az új SW film steelbook hiánya is többek között. Ha már összejött, ha már megjelentették valahogy akkor ne az legyen a hibás, aki megvenné a neki tetsző formában és áron. Hibás legyen az akinek a kezében meglévő elvileg rossz statisztika ellenére sorozatos hibás döntéseket hoz.
0
2016. november 3., csütörtök 20:56
324
Azért nem jelenik meg itthon minden mert túl kapzsik az itthoni forgalmazók nem hajlandóak elérhetõ áron forgalmazni a filmeket erre bizonyiték pont ez a kiadvány is. Az MM-ben ezért nem fogytak el a filmek mert túl drágán adták és most azt hiszik hogy ha a 3D-t nem jelentetik meg akkor talán most megveszik majd. Ráadásul változatlan áron….ez aztán a jó üzletpolitika gartulálok!
0
2016. november 3., csütörtök 20:45
324
Miért is???
0
2016. november 3., csütörtök 20:04
286
Ebben az országban van néhány tucat ember, aki teljes áron megveszi a neki tetsző filmet. Van, aki nem tud 5-7 ezer forintot kiadni egy filmért, ezért akciósan veszi meg, amennyiben még kapható. Viszont van néhány olyan ember is, aki nem várja meg a magyar megjelenést és megveszi külföldről az áhított filmet, vagy annak 29. változatú kiadását. Ezért nem jelenik meg minden itthon. A Star Wars BD-ből a jelek szerint nem fogyott el az MM által bevállalt mennyiség és nem is próbálkoznak a 3D-vel.
0
2016. november 3., csütörtök 20:01
286
Ott a pont.
0
2016. november 3., csütörtök 19:10
504
C-3PO bocsánat. :)
0
2016. november 3., csütörtök 19:09
504
4 DKX-be CT-PO-óstól együtt nem ér még 20ft-ot sem a film. :) De a viccet félre téve, sajnos nem ezért, mert ő még legalább megvenné.
0
2016. november 3., csütörtök 18:50
19949
Na ezert nem jelenik meg!
0
2016. november 3., csütörtök 18:35
324
Azért nem vettem meg ezt a változatot mert a 3D-s megjelenést vártam de mivel az nem lesz ez sem kell! Fōleg ilyen csillagászati áron. Talán majd ha 1490.-os akcióban lesz. :-)
0
2016. november 1., kedd 16:15
52684
Ha a 2D-ből a minimálisan kialkudott 3000 darabot csak a Media Markt közbenjárásával sikerült tető alá hozni és nem fogyott még el, akkor sejthető, hogy a 3D változatból is legalább ennyit kellene bevállalni, és hogy abból mennyi fogyna el. No, ilyen Mikulás jelenleg nincs idehaza, teljesen érthető módon.
most posts by TM
0
2016. november 1., kedd 14:16
1
Számomra hihetetlen hogy Magyarországon nem fogják forgalmazni a 3D-s verziót. Biztos hogy lenne rá kereslet. Tojnak a fejünkre. Ennyit a kiadókról. Elmennek ahova gondolom!
0
2016. október 31., hétfő 15:23
669
Nem egy prómó anyag érdekel. Hanem egy hazai rajongó, sőt fórumtárs véleménye.
0
2016. október 30., vasárnap 20:02
533
Igazából nekem mindegy, kinek a kasszájába tolom azt a 40 eurót, de jobban esett volna az a tudat, hogy azzal magyar munkavállalók béréhez járulok hozzá.
0
2016. október 30., vasárnap 20:01
533
Kis kutatással könnyen rátalálsz. Most miért nincs igényfelmérés a megjelenésre? Vagy pár száz vásárló már egyenlő a nullával? Köszönjük, multibérenc kiadók!
0
2016. október 29., szombat 22:07
669
Várjuk a képes beszámolót!
0
2016. október 29., szombat 19:32
3448
Brutál szép lett a 3D-s digi kiadvány, alig várom, hogy megérkezzen. Kár, hogy nálunk nem fog megjelenni. :(
0
2016. október 26., szerda 13:29
129
..."Itthon ugyanis max 2 lejátszó létezik hozzá"... Ez így speciel már nem igaz, az XBOX ONE S-ben van UHD BD meghajtó és eladásokban elég szépen teljesít. Az viszont igaz hogy a HDR-képes 4K-s tv árak még nem éppen barátiak...
0
2016. október 26., szerda 5:40
1333
Nem "rajongás" kérdése az, hogy ki mikor vásárolja meg, ha megvásárolja...
Ebben a hozzászólásomban mi sértette a fórumetikai szabályzatot?
Hogy leírtam, karácsonyra szeretném meglepni magamat vele?
Vagy az, hogy a MM-nak a nyakán maradt egy csomó eladatlan példány?
Ha pedig pusztán a MM felemlegetése, akkor ugyan miért nem törlitek az összes többi vonatkozó hozzászólást?
Legalább következetesen moderáljatok, nagyon szépen kérem!
0
2016. október 26., szerda 3:29
146
Őszintén szólva senkit nem érdekel, hogy a BD kiadás stop óta hanyadik Disney film (nehogy magadra vedd). Egy egyéves film kétlemezes kiadványa, műanyag tokban. 5-6000-nél többet nem ér. A hobbit befejező része, 3 lemezen külső ablakos tokkal olcsóbb 1000 Ft-tal ennél.
0
2016. október 25., kedd 23:43
291
Az a baj a SW-al, hogy túltolja mindenki.
Régi trilógia 5féle verzióban kapható volt, legutóbb a fémek voltak kidobja 5990.-ért a Mammutban, 1-2 hete. Ezer éves filmek, már mindenki megvette kismilliószor.
Az új film, megint már picit kifutott, így aki nagyon akarta már megvette, akinek meg nem volt annyira fontos, mert várt az meg nem most fogja megvenni.
Én meg pl azért nem veszem meg, mert csonka a kiadvány hangsávok terén akárcsak a régi, másik oldalról meg majd a másik két részt nem tudom megvenni az eléggé felidegelne...Vagy legyen ott az összes a polcon EGYSÉGESEN! vagy egy sem...
Persze köszönet meg hála, de mindenki elfelejti, hogy ez egy üzlet, ha nem érné meg nem csinálná senki. Szerelemből nem lehet befizetni a gáz számlát.
Kíváncsi lennék a 4k-s uhd bd-ből mennyi fogy. Itthon ugyanis max 2 lejátszó létezik hozzá, meg sok tv, amin pont nem látni a különbséget a 2k meg a 4k között.
0
2016. október 25., kedd 19:00
2405
Szerintem ez nem az MM-bol atcsoportositott adag. Ugyan nem ismerem a reszleteket, de szerintem az MM exkluzivitas csak kb fel evre szolhatott, utana elvileg barki arulhatja. Es kiadni is a PV adta ki az MM-mel kozosen. Az MM-ben szerintem tovabbra is slipcase-s verziok lesznek kaphatok a keszlet erejeig.
0
2016. október 25., kedd 15:02
669
Így van! Nagyon sokan nem értik, hogy mi folyik itt sajnos. Én máig nagyon hálás vagyok, hogy hozzájuthattunk ehhez a kiadványhoz!