Keresés

Megvásárolható vagy letölthető?

2005. június 23., csütörtök 16:52
Ami igaz az igaz... a letöltés legalább arra jó, hogy egyszer megnézd a filmeket, és ha jónak találja az ember, megveszi a dvd-t. De én inkább TK-ba járok. Nem bírok monitoron filmet nézni... meg a divxes asztali lejátszóm meg nincs...

Zenéknél más a helyzet. Az mp3 minőségével megelégszem. Nagyon jól szól a házimozin. Nekem is vannak kedvenc zenéim, és én is értékelem a minőséget, úgyhogy elterjedt volna egy megfizethető többcsatornás audió-formátum, biztosan azon venném meg az új Morriconét, Williams-t.
0
2005. június 23., csütörtök 16:31
"Derceto! Elhiszem hogy egy komolyabb rendszeren bizony van minőségkülönbség a CD és az mp3 között, de nem sok ember áldoz ennyi pénzt a minőségi otthoni zene hallgatásra."

Mondom: kell a pénz plazmára.
0
2005. június 23., csütörtök 16:28
dylan: "Mint filmrajongó akkor is maradni fogok az eredeti dvd-k mellett ha tényleg dvd-minőségben lehet letölteni a filmet. Az extrák, meg a szép doboz miatt is."

Igazad van, de főleg anyagi és helykihasználási okok miatt sohasem fogok annyi filmet megvenni, amennyit meg is nézek, és csak kevés film van aminél komolyan érdekelnek az extrák (mellesleg jó lenne, ha ezeket is le lehetne majd tölteni). Persze a kedvenceimet mindenképp megveszem eredetiben, ez nem kérdés, de már lassan eljutok oda, hogy már a kedvenceim nagy része ott van a polcomon. Csak azért meg nem fogok harácsolni, hogy fenntartsam a növekedési ütemet. Nem hiszek abban, hogy a filmrajongó titulushoz 1000+ méretű gyűjteménnyel kell rendelkezni.
0