Na, ezt vajon sikerült nem hallhatatlanra keverni?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. augusztus 3., csütörtök 19:58
19949
Nem egyszerre fognak az allitasuk szerint jonni hanem majd szep fokozatosan majd. De karacsonyig ki jon mind.
0
2017. augusztus 3., csütörtök 19:42
2692
Úgy tudom őszre, szerintem mindegyik film digibook változatát majd egyszerre adják ki.
0
2017. augusztus 3., csütörtök 18:08
8851
Vajon mikorra tervezi a digibookok megjelenését a Bontonfilm?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. július 26., szerda 14:17
1303
Tojásfej uraságot a House c. horror harmadik részében, a The Horror Show-ban is érdemes meglesni. Szerintem az a másik karriercsúcsa B.J.-nek.
0
2017. július 26., szerda 13:28
146
Őszintén szólva tőle nem voltam elájulva. :) Inkább a szinkron hang (mint minden szereplőnél) volt remek. Emlékeim szerint volt egy bakijelenet (mint a SW-ban anno), ahol mintha majdnem leesne róla a szemüveg, olyan hévvel magyarázott. :D
Igen, Lófarok is ott volt. :D
0
2017. július 26., szerda 12:57
1303
Igen, mintha Brion James mellett még ő is ott lett volna (kiváló formában). :)
0
2017. július 26., szerda 12:24
2692
No meg a zsneiális főgonosz karaktere és alakítása. Jack Palance, ha jól emlékszem?
0
2017. július 26., szerda 3:09
146
Na igen, a Tango és Cash is kimaradt még a legjobb filmjei közül. Bár legyünk őszinték, abban is van egy-két mókás (=gagyi) jelenet, mégis, a zseniális szinkron és a két főszereplő közti kémia miatt ezt elfelejti az ember.
0
2017. július 25., kedd 23:19
2692
Rég láttam már mindkettő. Emlékszem a Cliffhangert akkor láttam először, mikor az HBO-n volt szilveszteri meglepetés film. Vagy a Rambo 2.? Vagy fordítva? Áh, rég volt, De Szilveszter volt Stallone-val. :)
0
2017. július 25., kedd 20:57
7074
A Cliffhanger nem félig komoly, hanem egészen az. A Tango és Cash azért egészen más.
0
2017. július 25., kedd 18:23
19949
Nezd meg mert szerintem nagyon jo. Ennyi hullat eletemben nem lattam meg. Es fullba mutatjak ahogy roncsolodnak szetrobbanak.
0
2017. július 25., kedd 18:07
2692
Nem, a Télapuban, mikor Tim Allen a listát olvassa "Armanda Assante... A Dredd bíróból?!" :D
Viccet félretéve, Sly Dreddje tényleg gyengébb és messzebb áll az eredeti, képregény stílustól és az új nekemis jobban bejön. De a Sly-os kellőkép szórakoztató minden hibája és Rob Schneider llenére. Érdekes, hogy mind a Pusztító, mind a Dredd bíróban együtt játszik Stallone-val - bár előbbiben jóval kevesebb screentime-ja van. A Cliffhanger is eme félig komoly akciófilm stílust célozza be, mint a Tango & Cash. A Rambóból az első film viszont mélyebb és komolyabb film, utána egyre inkább átmegy a végtelen muníciós Rambominátorba. Bár a 4. filmet nem láttam.
0
2017. július 25., kedd 17:13
1303
Akkor a Cliffhanger-ben volt Armand Assante? A fene, erre rosszul emlékeztem. :P
0
2017. július 25., kedd 16:21
146
Számomra a Rambo filmek nagyon nem jöttek be, a többivel egyetértek, de egyértelműen hozzátenném a Függő játszmát is. Bár a Dredd bíró bugyuta (az új Dredd sokkal jobban tetszik filmként), mégis jót tudok rajta nevetni (főleg Foltoson: "Megölted Csókost, megölted Kócost! Megölted a testvéreimet! Megölted apppppát!" :D). És igen, John Lithgow jó főgonosz volt benne (a szinkronja is).
0
2017. július 25., kedd 16:14
146
Pfej... Egyes arcoknál olyan hatása van, mint a Ragadozó BD-nek... viaszbábú effekt.
0
2017. július 20., csütörtök 23:10
520
Azért abban én is reménykedem ha már csak egyfajta változatban jön a T2, akkor nem a legelső MPEG-2-es kódolással fog megjelenni, hanem legalább a VC-1-es transzferrel. Sokkal részletgazdagabb az utóbbi.
0
2017. július 20., csütörtök 21:30
2692
És itt az újabb tény, hogy csak egy verzió lesz a T2-ből. :( Bár így kevésbé zavar az új részek szinkronja, de akkor is. Bocs az OFF-ért.
A filmhez hozzászólva jó hogy jön, bár nálam nem akkora kedvenc. Ha Sly, akkor nálam - kapaszkodjatok - A Psuztító, Rambo (1-2 vagy a trilógia), Dredd bíró, Oscar. A Cliffhangert ugyan rég láttam, de annyi bitos hogy új és egyedi színteret adott a sok átlagos akciófilmeknek. Valamint úgy rémlik John Lithgow állati jól hozza a főgonoszt.
0
2017. július 20., csütörtök 17:03
291
OFF:
Az hogy egy transfer el lett rontva egy dolog, mert a JP-nél ez történt. A T2-t meg alapvetően még kb senki sem láthatta, de az biztos, hogy a T2 korábbi transfere elég gáz állapotban volt, mert kb a dvd korszakban készült, míg a JP-t annó a BD-hez felújították 2011-ben.
Az újraszínezést én sem szeretem mert felesleges, de egy új 4k-s remaster egy olyan transfernél amit utoljára a dvd-hez készítettek...nos nagyon el kell rontani ahhoz hogy ne legyen sokkal jobb.
Vagy valakinek nem tetszik a remastered verzió, mert a régit szokta meg és zavaró a szűrő amit használnak. Pont mint a Jurassic Park 3D.
0
2017. július 20., csütörtök 14:51
8851
Ha nem akarod, ne vedd meg, de ne írd, hogy nem szabad megvenni! Én speciel nagyon örülök a megjelenésének. Részemről premier napi vétel lesz, az biztos.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. július 20., csütörtök 14:43
291
igen ezt értem, de én nem szívesen veszek meg egy 15 éves transzferrel egy filmet, úgy hogy elkészült az új. nem is arról van szó, hogy mit honnan veszek meg, hanem hogy ezt megveszem-e vagy sem és ez így erősen a nem. de azt sem értem miért nem lobbizott a kiadó azért, hogy az újra rákerüljünk, ha a filmnek a jogai megvannak akkor az új transfer is ugyanazon kiadónál van.
0
2017. július 20., csütörtök 11:58
19949
Csak sajnos azon valoszinuleg nem lesz magyar vonatkozas.