Keresés

A bosszú börtönében (BLU-RAY)

2017. október 24., kedd 17:22
A Rambóbol, csak az első részt néztem meg ott nem volt semmi gond, csak valamiért nem soroltam a Studiocanal filmekhez. Az Emlékmás és A piszkos alkú van meg.A piszkos alkunál vettem észre egy pici hangcsúszást, de az nem olyan vészes.
0
2017. október 24., kedd 17:07
Miket vettél meg az eddigi StudioCanal kínálatból? A Rambók is hibásak?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. október 24., kedd 17:06
Na, szép! A Vörös zsaruval nálam sincs gond.
0
2017. október 24., kedd 16:46
Akkor nem nálam van a gond. Az elején nekem nem tűnt fel a hiba, csak a film második felében, de biztosan nem voltam elég figyelmes. De így ez nagyon nincs jól. Ha tudom, akkor meg sem veszem.
0
2017. október 24., kedd 16:44
Nálam nem akadozik a Vörös zsaru...

0
2017. október 24., kedd 16:30
Bele néztem én is nálam is csúszik a hang, de  már az elejétől. A Terminátor2 és a Cliffhanger kivételével mindegyik lemez produkál valamilyen hibát. Például a Vörös zsaru a végén akadozik.
0
2017. október 24., kedd 16:29
Örülnék neki, ha más is ellenőrizné. Egyelőre visszatetettem félretett státuszba, de nagyon szomorú lennék, ha ez is valóban defektes lenne. (Ami a jelek szerint sanszos.)
0
2017. október 24., kedd 14:59
Éppen ezért kérdezem, mert megjelent egy hónapja, és senki nem panaszkodott. Nekem meg mindkét lejátszómon produkálja a hibát, de csak a magyar hangnál. Mindkettő Panasonic lejátszó. Most néztem meg a hétvégén.
0
2017. október 24., kedd 14:48
A fenébe! Nekem pont most csomagolják. Másnak hogy-hogy nem tűnt fel eddig ez? Biztos, hogy csúszik?
0
2017. október 24., kedd 13:48
Óóóó, ne már! A régiek közül ezt vártam talán a legjobban, mert ez semmilyen adathordozón nincs meg csak videokazettán volt meg valamikor réges-régen ...
0
2017. október 24., kedd 13:30
Másnál is gond van a magyar hanggal? Úgy néztem, hogy a film elején még rendben van, de a vége felé elcsúszik és legalább fél vagy majdnem egy másodperccel hamarabb hallatszik minden, mint a kép. Főleg az utolsó húsz percben nagyon zavaró. Mindenki hamarabb szól, mint ahogy a szája elkezd mozogni. És pl. amikor kitörik az őrök az ablakot, ott is előbb hallatszik az üvegcsörömpölés, mint ahogy a képen látni. Az angol hanggal nincs ilyen gond. Két BD lejátszón is ezt produkálta. Megnéztem a régi Mirax-os DVD-t, ott semmi hangcsúszást nem tapasztaltam.
0
2017. október 23., hétfő 21:43
Akkor meg is veszem.
0
2017. október 23., hétfő 21:34
Jól tudod, ez kimarad a szórásból, ha lesz belőlük valami egyáltalán.
0
2017. október 23., hétfő 21:12
Csak most eszmélek rá, hogy ez nem lesz digibookban. Jól tudom, ugye?
0
2017. október 4., szerda 16:35
Na ez a kiadás már jól sikerült, szerencsére azon filmek közé tartozik, ahol mindegyik HD-transzfer elfogadható minőséget kapott, így a mi verziónk is szép részletes képpel rendelkezik, nem gyalázták szét zajcsökkentéssel. Az eredeti hang is jól szól. A szinkron sajnos csak technikailag dts-HD MA 5.1-es, egyedül a film eleji logók és a végefőcím szól így, a többi az csak 1.0 mono, mivel a centerből hallható, de ami van, azt mintha egy kút mélyén adták volna elő, annyira dobozhangú, kb. mint az Aki legyőzte Al Caponét esetében. Szerintem ez is a korabeli hangátírásnál tompult be így.

Extrák is szerepelnek a lemezen. Rövidek, de én örülök, hogy helyet kaptak.

A kiadvány nem szenved a Total Recall-szindrómától, ahol szabályos időközönként kimarad egy frame, ezt rendesen kódolták.
0