Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív!
Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba - a Készítsünk ráment! szerzőitől.
Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők.
A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek.