KEDVES LÁTOGATÓNK!

UPDATE: Tudjuk, tudjuk, hogy már nyitnunk kellene és dolgozunk is gőzerővel azon, hogy ez mielőbb megtörténjen :)

Néhány szóban, arról, hogy mi történik a színfalak mögött.

21 évnyi adatot (regisztrációs adatok, rendelések, termékadatbázis, fórum, kritikák) kell összehangolnunk az új rendszerrel úgy, hogy lehetőleg minden korábbi adat megtalálható legyen az új oldalon is, így a legutóbb kosárban, kívánságlistán hagyott tételek, szállítási és számlázási címek, készletek, stb.

Közben teszteljük az új oldal funkcióit és mint minden nagyszabású projekt esetében, így nálunk is felbukkannak a tesztelés közben kisebb-nagyobb hibák, amelyeket lehetőleg még a nyitás előtt szeretnénk kijavítani.

Mindezeken túl az új szolgáltatások éles teszjei során néhány váratlan problémával kellett szembesülnünk. Például a korábban fejlesztett, jól működő kártyás és előre utalásos rendszeren az utolsó pillanatban módosításokat kell végrehajtanunk, mert időközben a bank is fejlesztette (pont a napokban) a rendszerét és az új funkciók miatt nekünk is át kell terveznünk néhány folyamatot a fizetési procedúrában.

De elég a szóból, vissza a munkába, továbbra is köszönjük a türelmeteket és szorítsatok nekünk, hogy a hétvégén sikerüljön beindítani a motort!

Az Xpress csapat

 

Nem tűnünk el, csak átalakulunk!

Üzletünk hamarosan új motort kap, teljesen új belsővel és külsővel tér vissza.

Ezért január 15-én 15 órától várhatóan január 23-24-ig zárva tartunk. Ebben az időszakban az irodánk is zárva tart (leltár miatt), így személyes átvételre sem lesz addig lehetőség!

Ha szeretnél értesítést kapni az üzlet újranyitásáról,
kérjük add meg az email-címedet és értesítést küldünk neked!

 

új üzlet indulásakor
a most megadott email-címemre értesítést küldjön.

(A most megadott email-címedet csak egy alkalommal, az üzlet nyitásakor használjuk arra, hogy értesítést küldjünk neked. Az értesítés kiküldése után ezt az email-címet töröljük, harmadik félnek nem adjuk tovább és más marketing-célokra sem használjuk!)

 

Ami a legfontosabb: az új rendszer ugyan kívül és belül teljesen új lesz, de adataid, rendeléseid nem vesznek el, az új oldalon ugyanúgy a korábbi adataiddal tudsz bejelentkezni és korábbi vásárlásaidat is megtalálod a rendelés-archívumban. Ugyanígy átmentjük az új adatbázisba a teljes fórumot és a termékkritikákat.

A következő napokban ezen az oldalon részletesebben is írunk majd az újdonságokról, addig csak néhány pontban összefoglaljuk a fontosabb változásokat:

  • RESZPONZÍV DESIGN - Végre nem csak nagy monitorok előtt ülve, hanem kisebb képernyőkön, tableteken vagy mobiltelefonokon is könnyen kezelhető és áttekinthetőbb lesz az oldal.
  • ÚJ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK - A hagyományos utánvételes vásárlás mellett bevezetjük a kártyás fizetési lehetőséget és a biztonságos, bank által felügyelt előre-utalásos fizetést a SimplePay rendszerhez kapcsolódva.
  • KIBŐVÍTETT KERESÉSI FUNKCIÓK ÉS SZŰRÉSI LEHETŐSÉG - A termékkeresésnél nem csak a termék neve, vagy alkotója alapján találhatod meg amit szeretnél, hanem a termékek további jellemzőiben és a termékleírásban is megtalálja új rendszerünk a keresett kifejezéseket. Beírhatod például a keresőbe, hogy STAR WARS VADER KÖNYV és a rendszer megtalálja neked azokat a könyveket, amelyekben a sötét nagyúr is felbukkan, vagy beírhatod, hogy SPIELBERG HANKS és máris láthatod Spielberg és Tom Hanks közös filmjeit, de a Tom Hanksről szóló könyvet is, amelyben Spielbergről is szó van. A találatokat aztán tovább szűkítheted a különböző szűrők segítségével.
  • FOGLALÁS FUNKCIÓ - A rendelt termékek félretétele helyett (amelynek működését régi vásárlóink szerették, de az új vásárlók közül sokan nem értettek) bevezetjük a termék-foglalás lehetőségét. A később megvásárolni kívánt termékeket nem csak a kívánságlistára teheted, de le is foglalhatod. A raktáron lévő foglalt termékeket - adott ideig és mennyiségben - ténylegesen befoglaljuk neked, a megjelenés előtt álló, vagy forgalmazói készletről érkező foglalt termékeket pedig beszerezzük és raktárra érkezés után - adott ideig - foglaljuk neked. Aztán ha elszántad magad a vásárlásra, a foglalásaidból egyszerűen átteheted a kosaradba és megrendelheted a kívánt termékeket.
  • KÖNYVKÍNÁLAT AUTOMATIKUS NAPI FRISSÍTÉSE - Új rendszerünk a legújabb könyv-megjelenéseket automatikusan tölti fel napi rendszerességgel.

A következő napokban további információkkal érkezünk, és közben gőzerővel dolgozunk azon, hogy mielőbb újra nyithassunk. A nyitásig előfordulhat, hogy az oldal néha elérhetetlenné válik, ez a rendszerátállással jár és várhatóan csak percekre fordul majd elő, ezért előre is elnézésedet és megértésedet kérjük!

Köszönjük addig is a türelmedet és várunk vissza!

Az Xpress csapata