KEDVES LÁTOGATÓNK!

Nem tűnünk el, csak átalakulunk!

Üzletünk hamarosan új motort kap, teljesen új belsővel és külsővel tér vissza.

Ezért január 15-én 15 órától várhatóan a következő hét közepéig (január 20-22.) zárva tartunk. Ebben az időszakban az irodánk is zárva tart (leltár miatt), így személyes átvételre sem lesz addig lehetőség!

Ami a legfontosabb: az új rendszer ugyan kívül és belül teljesen új lesz, de adataid, rendeléseid nem vesznek el, az új oldalon ugyanúgy a korábbi adataiddal tudsz bejelentkezni és korábbi vásárlásaidat is megtalálod a rendelés-archívumban. Ugyanígy átmentjük az új adatbázisba a teljes fórumot és a termékkritikákat.

A következő napokban ezen az oldalon részletesebben is írunk majd az újdonságokról, addig csak néhány pontban összefoglaljuk a fontosabb változásokat:

  • RESZPONZÍV DESIGN - Végre nem csak nagy monitorok előtt ülve, hanem kisebb képernyőkön, tableteken vagy mobiltelefonokon is könnyen kezelhető és áttekinthetőbb lesz az oldal.
  • ÚJ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK - A hagyományos utánvételes vásárlás mellett bevezetjük a kártyás fizetési lehetőséget és a biztonságos, bank által felügyelt előre-utalásos fizetést a SimplePay rendszerhez kapcsolódva.
  • KIBŐVÍTETT KERESÉSI FUNKCIÓK ÉS SZŰRÉSI LEHETŐSÉG - A termékkeresésnél nem csak a termék neve, vagy alkotója alapján találhatod meg amit szeretnél, hanem a termékek további jellemzőiben és a termékleírásban is megtalálja új rendszerünk a keresett kifejezéseket. Beírhatod például a keresőbe, hogy STAR WARS VADER KÖNYV és a rendszer megtalálja neked azokat a könyveket, amelyekben a sötét nagyúr is felbukkan, vagy beírhatod, hogy SPIELBERG HANKS és máris láthatod Spielberg és Tom Hanks közös filmjeit, de a Tom Hanksről szóló könyvet is, amelyben Spielbergről is szó van. A találatokat aztán tovább szűkítheted a különböző szűrők segítségével.
  • FOGLALÁS FUNKCIÓ - A rendelt termékek félretétele helyett (amelynek működését régi vásárlóink szerették, de az új vásárlók közül sokan nem értettek) bevezetjük a termék-foglalás lehetőségét. A később megvásárolni kívánt termékeket nem csak a kívánságlistára teheted, de le is foglalhatod. A raktáron lévő foglalt termékeket - adott ideig és mennyiségben - ténylegesen befoglaljuk neked, a megjelenés előtt álló, vagy forgalmazói készletről érkező foglalt termékeket pedig beszerezzük és raktárra érkezés után - adott ideig - foglaljuk neked. Aztán ha elszántad magad a vásárlásra, a foglalásaidból egyszerűen átteheted a kosaradba és megrendelheted a kívánt termékeket.
  • KÖNYVKÍNÁLAT AUTOMATIKUS NAPI FRISSÍTÉSE - Új rendszerünk a legújabb könyv-megjelenéseket automatikusan tölti fel napi rendszerességgel.

A következő napokban további információkkal érkezünk, és közben gőzerővel dolgozunk azon, hogy mielőbb újra nyithassunk. A nyitásig előfordulhat, hogy az oldal néha elérhetetlenné válik, ez a rendszerátállással jár és várhatóan csak percekre fordul majd elő, ezért előre is elnézésedet és megértésedet kérjük!

 

Köszönjük addig is a türelmedet és várunk vissza!

Az Xpress csapata