• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
18683. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 21:35

Elsősorban az UHD-ről szólt a hozzászólás. Aminek már most nem kapni a nagy részét. Ami meg van, az már főleg a rég lerágott csontok, amiket már VHS-en is árultak

18682. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 20:45

Titkosak...

😀😀😀

18681. R2-D2
| 2018. augusztus 20. - 19:56

Nem arról volt szó, hogy a 13 óra: Bengázi titkos katonái megjelenik itthon BD-n? Igen nagy csönd van róla...

18680. Blu-Ray Fan
| 2018. augusztus 20. - 16:44

Én is vennék több filmet ha tehetném. Sőt, külföldről rendelném a steelbook kiadásokat.

Argento

Az Indiana Jones nekem is nagyon kéne. Vagy a Penge 1 és 3. Stb stb. Szóval tényleg vannak hiányosságok bőven. Ha nagyon akarnék én is tudnék írni egy hosszú listát, hogy mi kéne. De ami most van kínálatban, azt se győzöm venni.

18679. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 16:08

Ó szerintem nem úgy érted ahogy én. Nem másokról beszéltem hanem magamról. Ez kb olyan mint, hogy a BMW-sek nem indexelnek, pedig csak szimplán a bunkó emberek nem indexelnek. Én vennék újra filmeket jobb anyagi háttérrel. Azt, hogy mások mire költenék az nem érdekel.
Tudom milyen nehéz elengedni a dolgokat nekem is nagyon, de rohadtul nehezen megy. Ez a magyar BD piac pont olyan dolog amit el kell engedni, minél gyorsabban annál jobb lesz. Mert úgyis eléri a végzet.

18678. Argento  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 15:56

Blu-Ray Fan:

A BD nálunk sosem volt versenyben a DVD-vel (kínálatban).

Még ráadásul eszembe sem jutottak ilyenek első körben, hogy:

Utolsó cserkész, Holtpont (Keanu Reeves féle), Fülke, Dredd bíró (ami szégyen hogy nálunk még egy DVD kiadást sem ért meg) és úgy ánblokk a régi Cinergi stúdió filmjei, Őrült Stone, A szív bajnokai, Az elefántember (meg úgy David Lynch teljes munkássága), Angyalszív, Indiana Jones (első három).

Frank Darabont filmjei (Halálsoron A remény rabjai és a köd), A bárányok hallgatnak és a Hannibál, hiányolom nagyon a Kínai negyedet és a Rosemary gyermekét, a Halálos fegyver filmeket, a 21 gramm és a Bábel is jó lenne, mert borzasztóan kevés filmdráma lett kiadva itthon BD-n.

Paul Verhoeven klasszikus Hús és vér c. filmjét, valamint a Csillagközi inváziót hiányolom még nagyon. Valamint el tudnám viselni még a Sárkányszívet és a Dante poklát is. A régi háborús címekkel is mostohán bántak: se Piszkos tizenkettő, sem pedig Kelly hősei nem kapható,Tű a szénakazalban, vagy akár a klasszikus Testrablók támadása Donald Sutherlanddel.

Charles Bronson klasszikus Bosszúvágy sorozata és a Chato földje tudna még megörvendeztetni nagyfelbontásban. Slytól még mindíg várakozok, hátha megjelenik a Tango és Cash, a Daylight,Túl a csúcson és a Cobra (ezek főleg).

Tobe Hooper korai klasszikusai is megérdemelnének egy normális kiadást, mint az életerő, vagy a texasi láncfűrészes mészárlás.

Az az igazság, hogy itt alig valami lett csak kiadva, ami engem érdekelne. :)

R2-D2:

Így van, ez a halálom. Hiányosan kiadott sorozatok. Insidious megjelent, kivéve az első részt, The Conjuring, szintén ugyanígy.. A Pengéből meg érthetetlen miért csak a kettőre raktak fel. Így tök értelmetlen bármelyiket elkezdeni gyűjteni, ha nem jön ki, csak amelyikre véletlen ráraknak. vagy rendelhetsz meg mindent külföldről, hogy kiegészítsd.

18677. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 15:35

"Vagy 4x ennyi fizu lenne menne minden mint a karikacsapás."

Na persze, akkor 4x ennyit basznának el az emberek másra. A mentalitással is bajok vannak ebben az országban. Senki nem fog több filmet venni, mint most, ezt garantálom.

18676. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 14:07

Ugye? Hiába merengünk a sok régebbi meg nem jelent filmen akkor is ami már ki van adva hordozón is bőven sok megvenni. Én se tudom számát sem mennyi mindent megvennék ha nem a kocsira költeném a pénzt. Vagy 4x ennyi fizu lenne menne minden mint a karikacsapás.

18675. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 13:33

"De ugyanakkor hiányzik a Rocky első része is (egyben a legjobb), ... hiányos a Conjuring sorozat is..."

Igen, és valahol ezek a legbosszantóbbak. Penge 2 van, de 1, 3 nincs. Képesek voltak megjelentetni az összes Végső állomást, kivéve a 4-et. Mint megtudtam, Jack Reacher 1 van, 2 nincs. Az Insidiousról ne is beszéljünk, az még a moziból is kimaradt.

És akkor erre jön a Marvel mizéria: én úgy döntöttem, totál felejtem a Marvel világot lemezen. Teljes káosz az egész, ráadásul a filmek zöme is egyszernézős lett számomra: ami nagyon érdekel arra elmegyek moziba, ami kevésbé, azt letöltöm és csókolom. Pénzt már nem adok Marvel DVD-ért.

18674. Blu-Ray Fan
| 2018. augusztus 20. - 12:34

Argento

Nem vicc volt, inkább csak elhamarkodott kijelentés, most hogy végig olvastam az írásod. Személy szerint nekem a Stallone, Arnie, Van Damme filmek hiányoznak. Róluk teljesen megfeledkeztem. Azt tudom, hogy dvd-n sokkal több minden megjelenik még most is. Erre a szintre a bd nálunk sose jut el. Ez tény. De mint mondtam így is van mit venni bőven. Legalábbis én tudnék, ha az anyagiak engednék.

18673. P1eTr0  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 12:21

Legalább van felirat. Ennek a filmnek viszont nagyon jól sikerült a szinkronja (igen, régi és a minősége sem az igazi), kár, hogy lemaradt a korongról. A képre azért kíváncsi leszek.

18672. Mr.Sterling450  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 11:31

KÜLSŐ LINKE szerint is kapott. Várjuk ki a végét :D

18671. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 10:41

Láttam az indiai kiadás hátoldalát, aszerint meg nem kapott.

De szeretném ha igazad lenne, mert az egyik legnagyobb kedvencem...

18670. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 10:27

E szerint kapott:

KÜLSŐ LINK

18669. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 10:15

Rossz hír: a Vörös Október UHD nem kapott semmilyen magyar vonatkozást.

Úgy tűnik, eddig tartott a Paramount nagy elánja...

18668. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 10:03

A Rocky első része megjelent itthon BD-n (bár a képminősége erősen kifogásolható, a remastered-ről sajnos lemaradtunk).

18667. Argento  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 8:48

A bőség zavara? Ez ugye most csak vicc volt? :S

Oké, csak felsorolás szerűen leírom én miket hiányolok a hazai palettáról (a marveleket le sem írom) és utána ismételjük meg ezt a kijelentést.

Luc Besson filmek: Leon a profi,Ötödik elem,Nikita,nagy kékség, metró stb...
további francia alapvetések: Gyűlölet,farkasok szövetsége

John Carpenter filmjei: halloween,Dolog,Őrület torkában,Sötétség fejedelme meg kb az összes régi horrorja, Cronenberg teljes filmográfiája, Romero teljes munkássága

"B" akciófilmes vonal 80/90-es évek hinyázik (Seagal,van Damme,Lundgren szinte össze filmje BD-n.

De ilyen sci-fik is hiányoznak, mint: Dűne, Csillagkapu, 12 majom, Tron, Világok harca, de a Riddick trilógia 2. része is

Schwarzitól még mindíg hiányolom: Menekülő ember, Végképp eltörölni, Collateral Damage, Ítéletnap

thrillerekből nincs pld: Hetedik (alapvetés), vagy a Fűrész legalább első része 8ami szintén nagyon jó)

továbbá westernekből: Volt egyszer egy vadnyugat, Egy maréknyi dollárért, Börtönvonat Yumába

keleti filmek vonala szinte teljes hiánycikk: battle Royale, Bosszú trilógia (Az Oldboy jelent csak meg az is ratyi transzferrel), animék szintén (Ninja Scroll, Blood, Appleseed, GITS és stb...)

De ugyanakkor hiányzik a Rocky első része is (egyben a legjobb), az Evil Dead és Hellraiser sorozat, az összes 80-as évekbeli Giallo ,és horror, Stephen King megfilmesítések egész serege (Kedvencek temetője, Ragyogás meg egy rakat másik), hiányos a Conjuring sorozat is, TV sorozatok a trónok harcán kívül szinte ki sem lettek adva(Firefly sorozat és a Serenity mozifilm, Twin Peaks,Róma,The Walking Dead, Dexter,Amerikai horror sztori...semmi).

De sorolhatnám még a Szarvasvadászt, Az Apokalipszis most-ot, Trója rendezői változat, Mennyei királyság rendezői (mert a mozis ami itt megjelent nem sokat ér), Ryan közlegény megmentése, Forrest gump, Warrior, Csillagpor, Amerikai história X, Penge első része vagy akár a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen, Kardhal, Kutyaszorítóban.

Csak ezek amik most hirtelen beugrottak. Neked azért tűnik valószínű ez nagy választéknak, mert ezt szoktad meg. Utoljára itt valódi, nagy választék a DVD korszakban volt. Az sajna már rég lecsengett...

18666. RICSI 3.14  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 8:12

Ennek rohadtul örülök, kötelező vétel lesz! Köszi az infót!:)

18665. Blu-Ray Fan
| 2018. augusztus 20. - 7:29

Én ezt a nincs mit venni dolgot nem értem. Pár napja is az egyik termék forumán írta valaki ugyanezt. Oké hogy vannak hiányosságok, de pl a Bonton nagyon jol tolja kifele a cuccokat. Nekem személy szerint az a problémám, hogy nem tudok mindent megvenni amit akarok, itt van már augusztus de még tavalyról is van elmaradásom. Minden hónapban tudnék rendelni mert bőven van mit, csak pénz nincs rá annyi. Igaz nekem van más hobbim is, illetve házfelújításba vagyok, de azért biztos nem panaszkodnék, hogy nincs mit venni. A Marvel filmek hiányoznak, de azon kívül meg a bőség zavara.

18664. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 20. - 2:16

Köszi. Újabb strigula a többi mellé.

18663. P1eTr0
| 2018. augusztus 20. - 1:47

Olvasgatom a hozzászólásokat, illetve próbálom folyamatosan követni a fórumot. Azt kell mondjam, az egyik szemem sír, a másik nevet.

Sír, mert van egy hobbim (jól sikerült választás...), ami lassanként elhal. Nézegettem a listámat, és az látszik belőle, hogy egyre kevesebb filmet vásárolok. És nem azért, mert nem tetszenek a filmek, hanem mert nincs mit venni lassan. Én DVD-t már nem szívesen veszek, persze vannak kivételek, de egy Marvel cím esetében kizárt. Akkor maradt külföld, illetve a "Tékás" változat, ha nem egyedül akarom nézni. Szomorú.

Nevet, mert azt a pénzt, amin megjelenési áron vásároltam meg a kiadványokat, majd másra fogom költeni, ez nem jelent problémát :) Ez annyiból jó, hogy - akár - kereshetek új hobbit is, több lehetőségem lesz.

Amúgy vicces, mert az egyik kollégának épp most magyaráztam el, mennyire nem megy a piac, pedig már megtért volna, legalábbis egy BD lejátszó erejéig, mert a 4K-t nem ajánlottam neki, lévén több magyar vonatkozású tartalom van BD-re. De hallva a tendenciát, erősen gondolkozik, mit tegyen.

Tényleg azt tudom mondani, ha nem számít, hogy vannak emberek, akik még vásárolnának (tudom, kicsi a piac), akkor nincs értelme. "Jó az okosba is", már akinek...

18662. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 19. - 20:58

Azóta kiderítettem, hogy a két Bad Boys-on lesz magyar felirat is, úgyhogy talán nincs minden veszve Sony UHD téren.

18661. Mr.Sterling450  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 19. - 20:54

Azt tudom hogy Bonton csak a sok negatív mellé egy pozitívot is akartam írni :D
És mind a kettő Bad Boys fog magyar feliratot is tartalmazni.

18660. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 19. - 20:23

Úgy tudom, a Bad Boys második részét csak 2K-ban fejezték be. Ettől függetlenül siralmas, ha netán ezekre sem kerül magyar felirat.

18659. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. augusztus 19. - 20:21

Ezekért inkább a Bontonfilmet kellene felhozni.

Bár én örülök az első három Jack Ryan-nek még felirattal is (egyedül a Vörös Október kapott anno épkézláb minőségű szinkront). Az A rettegés arénáját nem tudom, miért kerüli a Paramount magyar nyelven a DVD-kiadás óta, mint a leprást...Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: