• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]

Információs oldal
Pick Pack Pontok
Mi is az a Pick Pack Pont?
 

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel a honlapunkon leadott internetes rendeléseidet egyszerűen, kényelmesen, napirended ritmusát szem előtt tartva veheted át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

Szállítási költségek Pick Pack Pontos kézbesítés esetén
 

A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál nagyobb részét vállaljuk mi át a szállítási költségnek, a vásárló így nagyobb értékű csomagok feladásakor kevesebb szállítási díjat fizet.

Az értékhatártól függően a Pick Pack Pontokra történő szállítási költségek a következők szerint alakulnak:

  • 3.989 Ft áruértékig: 799 Ft
  • 3.990-6.989 Ft áruértékig: 499 Ft
  • 6.990 Ft-tól: INGYENES
Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is!
 

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket – előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

A Pick Pack Pont szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézheted: az interneten megrendelt árut a kiválasztott – lakhelyedhez, útvonaladhoz, vagy épp munkahelyedhez legközelebbi – átvételi pontba küldjük, ahol gondosan tárolják azt, míg érte nem mész.

Professzionális szolgáltatás kompromisszumok nélkül
 

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthon tudsz-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodsz saját időddel, bátran válaszd a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Szállítási idő
 

A Pick Pack Pontokba Budapest területén általában a feladási napot követő 1-2 napon belül érkezik meg a küldemény, vidéki átvételi pontokba pedig 2-3 munkanap alatt.

Gyakran ismételt kérdések a Pick Pack Pontokkal kapcsolatban
 

Amennyiben csütörtökön indítja útnak a csomagot az Xpress, akkor mikor mehetek érte? Van kiszállítás szombaton is?

A Budapesti átvételi pontba rendelt csomag általában másnap kiszállításra kerül. Jelen esetben csütörtöki feladást követően és pénteki Pick Pack Pont központi raktárba történő beérkezés esetén a kiszállítás másnap, vagyis szombaton megtörténik. Vidéki megrendelés esetén, ha pénteken érkezik be a Pick Pack központba a csomag, akkor kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

Hétvégén is mehetek a csomagomért?

Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatás egyik előnye. Relay, Inmedio üzleteink többsége általában 08.00-20.00-ig van nyitva, míg a szintén átvételi pontokként működő OMV, Avanti és Aviva töltőállomások nagy része éjjel-nappali nyitva tartással rendelkezik. Kérjük, mielőtt küldeményed átvételére indulnál, figyelmesen nézd meg, hogy az adott üzlet - ahova a csomagot rendelted -, pontosan milyen nyitva tartással üzemel.

Lehet-e bankkártyával fizetni az utánvétet?

Igen, az átvételi pontokként működő üzletek 80%-ban már lehet bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódj az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről (az átvételi helyek listájánál, a részletes információknál jelezzük ezt), vagy érdeklődj személyesen a csomag átvételét megelőzően, az adott üzletben.

Hol találhatóak ezek az üzletek?

Az üzletek, átvételi pontok frekventált helyeken találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontokon, - MÁV, HÉV, Volán, Metró, repülőtér közvetlen közelében, míg az Inmedio hírlapüzletek hipermarketekben (Auchan, Cora, Tesco), bevásárlóközpontokban, plázákban és nagyvárosok sétálóutcáiban. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételt igazoló szelvényt adunk a vásárlóknak, mivel a webáruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

Sajnos ez nem lehetséges, mivel a Pick Pack Pont hálózat csak a kézbesítést vállalja és csak bontatlan csomagot tud átadni.

Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben. Azonban sokkal biztonságosabb, ha rendelkezik meghatalmazással, az esetleges későbbi reklamáció elkerülése végett.

Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.

Hogyan értelmezzem a csomagkeresőben megjelenő státuszokat?

Csomagkereső alkalmazásunkban megjelenő státuszok:
Várakozás a csomag beérkezésére: A webáruház megrendelte a csomagra vonatkozó szállítást, mely a csomag beérkezését követően kezdődik meg.
A csomag feladásra került a Pick Pack Ponton: Az Xpress feladta a csomagodat, melynek szállítása a feltüntetett dátummal megkezdődött.
A csomag a raktárban van: Csomagod úton van a megadott Pick Pack Pont átvevőpont felé, és megérkezett valamely raktárunkba, ahonnan továbbszállításra kerül.
A csomag a járaton van: A csomagod szállítás alatt áll, a szállítás fázisától függően a következő állomása lehet egy raktárunk vagy az általad választott Pick Pack Pont.
A csomag átvehető a Pick Pack Ponton: Csomagod megérkezett az általad választott Pick Pack Pont átvételi pontra, ahol 7 nap áll rendelkezésre átvenni azt. Abban az esetben, ha csomagodat nem áll módodban a megjelölt ideig átvenni, kérjük, hívd a Pick Pack Pont Vevőszolgálatát (Tel.: 06/1 881-2650), ahol a cég munkatársai segítenek az átvételi idő hosszabbításában.
A csomag a vásárló által átvételre került: Kézbesítettük a csomagot a Vevőnek.
Az Ön csomagja nem kézbesíthető: Amikor ezt az üzenetet olvasod, az azt jelenti, hogy csomagod valamely okból a Pick Pack Pont rendszerében megakadt. Kérjük, hívd a cég Vevőszolgálatát (Tel.: 06/1 881-2650), ahol segítenek, hogy csomagod minél hamarabb kézbesítésre kerüljön!

Átvételi pontok
 

Az alábbiakban az aktuális átvételi pontok listáját olvashatod. Ha egy adott átvételi ponttal kapcsolatban további információkra van szükséged (Nyitva tartás, elfogadnak-e bankkártyát a kiválasztott helyen, pontos cím, térkép, stb.), kattints a TOVÁBBI RÉSZLETEK linkre a kiválasztott átvételi pont neve után!

 
 Bács-Kiskun megye
 
 Akasztó
64.sz.bolt /Coop AkasztóHD60:
6221 Akasztó, Szent István 69
További részletek
 
 Baja
Inmedio-Baja TESCO50:
6500 Baja, Gránátos u. 11
További részletek
MOL 45158 Baja50:
6500 Baja, Szegedi út
További részletek
 
 Fülöpszállás
76. sz. ABC /Coop FülöpszállásHD60:
6085 Fülöpszállás, Kunság tér 2.
További részletek
 
 Kalocsa
OMV-Kalocsa Bátyai u.50:
6300 Kalocsa, Bátyai 83
További részletek
 
 Kecskemét
Inmedio Március 15. u. 15.50:
6000 Kecskemét, Március 15. u. 15
További részletek
Inmedio-Kecskemét Auchan50:
6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.
További részletek
Inmedio-Kecskemét Petofi Sándor u. 150:
6000 Kecskemét, Petofi S. u 1
További részletek
Inmedio-Kecskemét Petofi Sándor u. 250:
6000 Kecskemét, Petofi Sándor 2.
További részletek
Inmedio-Kecskemét TESCO50:
6000 Kecskemét, Talfája tanya 1.
További részletek
Kecskemét Budai piac50:
6000 Kecskemét, Budai 2
További részletek
MOL 45343 Kecskemét50:
6000 Kecskemét, Békéscsabai út
További részletek
OMV-Kecskemét Dunaföldvári út50:
6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 4.
További részletek
OMV-Kecskemét, Budai út hrsz. 4729/1750:
6000 Kecskemét, Budai út hrsz. 4729/17.
További részletek
Playersroom - Kecskemét Malom50:
6000 Kecskemét, Korona u. 2
További részletek
Playmax - Kecskemét Malom50:
6000 Kecskemét, Korona u 2
További részletek
Relay 1204 Kecskemét Volán50:
6000 Kecskemét, Noszlopy Gáspár Park
További részletek
Rextra Kft.HD60:
6000 Kecskemét, Petofi Sándor utca 3.
További részletek
Sportfactory - Kecskemét Auchan50:
6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 2.
További részletek
 
 Kiskorös
1.sz ABC/Coop KiskorösHD64:
6200 Kiskorös, József A. 34
További részletek
OMV-Kiskorös Dózsa György út50:
6200 Kiskorös, Dózsa György út 99.
További részletek
 
 Kiskunfélegyháza
Inmedio-Kiskunfélegyháza TESCO50:
6100 Kiskunfélegyháza, IX. körzet 8/B
További részletek
 
 Kiskunhalas
Coop Park ÁruházHD64:
6400 Kiskunhalas, Kossuth 36-38
További részletek
Coop PiacHD64:
6400 Kiskunhalas, Semmelweis tér 20
További részletek
Inmedio-Kiskunhalas Fejérföld u.50:
6400 Kiskunhalas, Fejérföld u 24
További részletek
 
 Kiskunmajsa
MOL 45254 Kiskunmajsa50:
6120 Kiskunmajsa, Halasi u. 99.
További részletek
 
 Kunszentmiklós
MOL 45180-02HD60:
6090 Kunszentmiklós, Szabadság út
További részletek
 
 Szabadszállás
Mol 45169HD60:
6080 Szabadszállás, Petofi S. 19
További részletek
 
 Tiszakécske
Mol 4519101HD60:
6060 Tiszakécske, Szolnoki út
További részletek
 
 Baranya megye
 
 Mohács
Inmedio-Mohács TESCO33:
7700 Mohács, Pécsi út 61.-Tesco
További részletek
 
 Pécs
Inmedio-Pécs TESCO Makay33:
7600 Pécs, Makay I u 5
További részletek
MOL Pécs Endresz út33:
7600 Pécs, Endresz út
További részletek
Relay 1214 Pécs Ybl33:
7600 Pécs, Ybl Miklós u. hrsz. 529/31
További részletek
Relay-Pécs MÁV33:
7600 Pécs, Indóház tér/vasútállomás
További részletek
Relay-Pécs Volán33:
7600 Pécs, Volán pályaudvar Nagy Lajos király-
További részletek
Pécs Dorko33:
7621 Pécs, Széchenyi tér 7
További részletek
Inmedio-Pécs TESCO Budai VámHD76:
7630 Pécs, Budai Vám 1.-Tesco 2.
További részletek
OMV-Pécs Zsolnay út33:
7630 Pécs, Zsolnay út 50
További részletek
Inmedio-Pécs TESCO Kincses út33:
7631 Pécs, Kincses út 1
További részletek
Sportfactory - Pécs Plaza33:
7631 Pécs, Megyeri út.76
További részletek
OMV Pécs, Siklósi u. 45/133:
7632 Pécs, Siklósi u 45/1
További részletek
 
 Siklós
Inmedio-Siklós TESCO33:
7800 Siklós, Harkányi u 55
További részletek
 
 Békés megye
 
 Békés
Inmedio-Békés45:
5630 Békés, Széchenyi tér 2
További részletek
OMV-Békés Kossuth L. u.45:
5630 Békés, Kossuth L. u. 4.
További részletek
 
 Békéscsaba
516. Coop AbcHD56:
5600 Békéscsaba, Kolozsvári u. 26.
További részletek
Áber Oil Kft.45:
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 103.
További részletek
Békéscsaba Depó/ Game Invest Kft45:
5600 Békéscsaba, Or u 1
További részletek
Brendon-Petrol Kft45:
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 16-18
További részletek
MOL 41286 Békéscsaba45:
5600 Békéscsaba, Bartók B. út
További részletek
MOL 4135301HD56:
5600 Békéscsaba, Sportcsarnok Gyulai út
További részletek
Playersroom - B.Csaba Center45:
5600 Békéscsaba, Andrássy u. 37-43
További részletek
Relay 1813 Békéscsaba MÁV45:
5600 Békéscsaba, Andrássy út 58
További részletek
Relay Volán45:
5600 Békéscsaba, Andrássy út 58.
További részletek
 
 Csorvás
7. sz. ABC / Szarvas Coop Zrt.HD56:
5920 Csorvás, Rákóczi u. 19.
További részletek
 
 Füzesgyarmat
762.Coop Szuper45:
5525 Füzesgyarmat, Kossuth u 7
További részletek
 
 Gyula
511. Coop AbcHD56:
5700 Gyula, Budapest krt. 1.
További részletek
512. Coop Abc45:
5700 Gyula, Nagyváradi út 2.
További részletek
514. Coop Abc45:
5700 Gyula, Széchenyi u. 53.
További részletek
Inmedio-Gyula Béke sugárút45:
5700 Gyula, Béke sugárút 12.
További részletek
Relay-Vásárhelyi u.45:
5700 Gyula, Vásárhelyi u. 2.
További részletek
 
 Mezoberény
MOL 4137101HD56:
5650 Mezoberény, Békési út
További részletek
 
 Mezohegyes
524. Coop Abc45:
5820 Mezohegyes, Zala Gy. ltp. 7.
További részletek
MOL 41297 Mezohegyes45:
5820 Mezohegyes, Kinizsi tér 1.
További részletek
 
 Mezokovácsháza
523.Coop Szuper45:
5800 Mezokovácsháza, Árpád u. 177.
További részletek
 
 Nagyszénás
ABC Áruház / Szarvas Coop Zrt.HD56:
5931 Nagyszénás, Béke út 1.
További részletek
 
 Orosháza
9. sz. ABC / Szarvas Coop Zrt.HD56:
5900 Orosháza, Lórántffy u. 52.
További részletek
Inmedio-Orosháza Könd u.45:
5900 Orosháza, Könd u 47-49
További részletek
Inmedio-Vásárhelyi útHD56:
5900 Orosháza, Vásárhelyi út 23/a
További részletek
MOL 41200 Orosháza45:
5900 Orosháza, Elkerülo
További részletek
 
 Sarkad
MOL 41190-03HD56:
5720 Sarkad, Vásártér 1-3.
További részletek
 
 Szarvas
Inmedio-Szabadság út44:
5540 Szarvas, Szabadság út 35.
További részletek
 
 Szeghalom
761.Coop Szuper45:
5520 Szeghalom, Szabadság tér 1
További részletek
 
 Tótkomlós
ABC Áruház / Szarvas Coop Zrt.HD56:
5940 Tótkomlós, Széchenyi u. 4-6.
További részletek
 
 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
 
 Alsózsolca
401. SZ. ABC41:
3571 Alsózsolca, Kossuth út. 132.
További részletek
 
 Arló
530.sz. Maxi-COOP ABC40:
3663 Arló, Ady Endre út 174/A.
További részletek
 
 Arnót
407.SZ.ABC41:
3713 Arnót, ALKOTMÁNY U.2.
További részletek
 
 Bocs
625. ABC41:
3574 Bocs, RÁKÓCZI U.39
További részletek
 
 Borsodnádasd
506.SZ. ABC40:
3671 Borsodnádasd, Kovágó u 16
További részletek
 
 Bükkaranyos
435. SZ. ABC41:
3554 Bükkaranyos, PETéFI U.102.
További részletek
 
 Edelény
540. sz. Maxi Coop41:
3780 Edelény, Borsodi út 11
További részletek
MOL 51391 Edelény41:
3780 Edelény, 27.sz. fkl. út
További részletek
 
 Emod
720. sz. Maxi Coop41:
3432 Emod, Vörösmarty út 44.
További részletek
 
 Encs
826.ABC41:
3860 Encs, PETOFI U.55-57.
További részletek
Encs 26/3.sz SzupermarketHD35:
3860 Encs, Petofi u. 71-73
További részletek
Inmedio-Encs Petofi Sándor út41:
3860 Encs, PETOFI SÁNDOR ÚT 13.
További részletek
 
 Felsozsolca
440. sz. ABC41:
3561 Felsozsolca, Korösi Csoma Sándor 57-63
További részletek
 
 Gesztely
602.sz. Maxi COOP ABC41:
3715 Gesztely, Szabadság út 7.
További részletek
 
 Gönc
Gönc 61.sz Maxi Coop AbcHD35:
3895 Gönc, Kossuth u. 69
További részletek
 
 Halmaj
Halmaj 66.sz Maxi Coop AbcHD35:
3842 Halmaj, Petofi út 5
További részletek
 
 Harsány
403. sz. ABC / Unió Coop41:
3555 Harsány, Kossuth u. 72.
További részletek
 
 Izsófalva
550.sz Coop/Izsófalva41:
3741 Izsófalva, Izsó Miklós u. 121
További részletek
 
 Kazincbarcika
502.ABC41:
3700 Kazincbarcika, EGRESSY U. 52
További részletek
Inmedio-Kazincbarcika Egressy út41:
3700 Kazincbarcika, Egressy út 54.
További részletek
MOL 51070 Kazincbarcika41:
3700 Kazincbarcika, Mucsonyi út
További részletek
 
 Kesznyéten
634.ABC41:
3579 Kesznyéten, BÉKE U.1.
További részletek
 
 Mád
Mád 86.sz Maxi Coop AbcHD35:
3909 Mád, Rákóczi út 2
További részletek
 
 Mályi
803. sz. ABC41:
3434 Mályi, Fo út 20
További részletek
 
 Megyaszó
603. Maxi-COOP ABC41:
3718 Megyaszó, Fo út 27.
További részletek
 
 Mezokövesd
Inmedio-Mezokövesd Mátyás király út40:
3400 Mezokövesd, MÁTYÁS KIRÁLY ÚT. 101.
További részletek
 
 Miskolc
101 ÁRUCSARNOK41:
3500 Miskolc, BÚZA TÉR
További részletek
105. ABC41:
3500 Miskolc, KISFALUDI U.31-33.
További részletek
108.sz ABC41:
3500 Miskolc, KIS TÁBORNOK U.4.
További részletek
109.ABC41:
3500 Miskolc, SZEDER U.29
További részletek
110.ABC41:
3500 Miskolc, KURUC U.47/ A.
További részletek
120.MAXI COOP ABC41:
3500 Miskolc, FÁBIÁN U.6.
További részletek
121. sz. Avas Maxi Coop ABC41:
3500 Miskolc, KLAPKA GY.27-29.
További részletek
125.sz Unió Coop41:
3500 Miskolc, Gyori Kapu 59
További részletek
130.ÉLELMISZER41:
3500 Miskolc, MISKOLCI U.77.
További részletek
140.sz Unió Coop41:
3500 Miskolc, Szentgyörgy út 22
További részletek
150. sz. Coop41:
3500 Miskolc, Vörösmarty út 17
További részletek
Inmedio-Miskolc Auchan Pesti u.41:
3500 Miskolc, PESTI U. 9.
További részletek
Inmedio-Miskolc Szentpéteri kapu41:
3500 Miskolc, Szentpéteri kapu 103.
További részletek
Inmedio-Miskolc Szinva41:
3500 Miskolc, Bajcsy Zs. út 2
További részletek
MOL 52033 Miskolc41:
3500 Miskolc, Pesti út II. (kijövo)
További részletek
Relay Cafe Miskolc41:
3500 Miskolc, Búza tér 20/b
További részletek
107.SZ. ABC41:
3516 Miskolc, SZOLÁRTSIK TÉR 23.
További részletek
Miskolc Dorkó41:
3525 Miskolc, Széchényi utca 19
További részletek
Playersroom - Miskolc Plaza41:
3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-6
További részletek
OMV - Miskolc, Búza tér41:
3526 Miskolc, BÚZA TÉR 16 (3475/4)Hrsz
További részletek
Inmedio-Miskolc Auchan József A.út41:
3527 Miskolc, József A.út 87
További részletek
Players Outlet - Miskolc Auchan41:
3527 Miskolc, József Attila utca 87
További részletek
OMV - Miskolc Csabai kapu41:
3529 Miskolc, Testvérvárosok út 2/a.(Csabai kapu
További részletek
OMV - Miskolc Soltész Nagy Kálmán út41:
3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 145
További részletek
KILPETROL KFT/OMV41:
3534 Miskolc, Kiss Tábornok út-Kandó K. u.
További részletek
 
 Nyékládháza
760. ABC41:
3433 Nyékládháza, KOSSUTH U.51
További részletek
OMV-Nyékládháza Viola u.41:
3433 Nyékládháza, VIOLA U. 182/1
További részletek
 
 Ónod
804.ABC41:
3551 Ónod, HUNYADI 2/A.
További részletek
 
 Ózd
812.ABC40:
3600 Ózd, BOLYKI FO U.67.
További részletek
Inmedio-Ózd Vasvár út40:
3600 Ózd, Vasvár út 54
További részletek
Ózd 40:
3600 Ózd, Brassói út 5. (8631/4 hrsz.)
További részletek
Relay 1310 Ózd40:
3600 Ózd, Munkás út 2
További részletek
 
 Parasznya
505. sz. Gallya Coop Üzletház / Uni41:
3777 Parasznya, Rákóczi u. 42.
További részletek
 
 Rudabánya
560.sz. Coop41:
3733 Rudabánya, Petofi u. 1/a
További részletek
 
 Sajókaza
510.Coop ABC41:
3720 Sajókaza, Kossuth u 18
További részletek
 
 Sajólád
764.SZ.ABC41:
3572 Sajólád, Dózsa Gy.u. 84.
További részletek
 
 Sajópetri
739.ÉLELMISZER41:
3573 Sajópetri, DÓZSA GY. 27.
További részletek
 
 Sajószentpéter
501.ABC41:
3770 Sajószentpéter, HARICA U.16.
További részletek
MOL 51144 Sajószentpéter41:
3770 Sajószentpéter, KOSSUTH U.1.
További részletek
 
 Sajóvámos
454. ÉLELMISZER41:
3712 Sajóvámos, Dózsa Gy.u. 2
További részletek
 
 Sárospatak
Inmedio-Sárospatak Rákóczi út41:
3950 Sárospatak, Rákóczi út 29
További részletek
 
 Sátoraljaújhely
822. ABC41:
3980 Sátoraljaújhely, SZÉCHENYI TÉR 5-7.
További részletek
Inmedio-Sátoraljaújhely Rákóczi út41:
3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi út 10.
További részletek
Inmedio-Sátoraljaújhely TESCO41:
3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy F. u. 105.
További részletek
Sátoraljaújhely41:
3980 Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 156
További részletek
 
 Szendro
511.sz Maxi Coop Abc41:
3752 Szendro, Rákóczi u 5-7
További részletek
 
 Szerencs
818. ABC41:
3900 Szerencs, RÁKÓCZI U.74-80.
További részletek
Inmedio-Szerencs TESCO41:
3900 Szerencs, Gyár 40
További részletek
 
 Taktaharkány
821.ABC41:
3922 Taktaharkány, MEGYASZÓI U.1.
További részletek
 
 Tarcal
820. ABC41:
3915 Tarcal, FO ÚT 78.
További részletek
 
 Tiszalúc
601.sz ABC41:
3565 Tiszalúc, HÁRSFA U.20.
További részletek
 
 Tiszaújváros
Inmedio-Tiszaújváros TESCOHD35:
3580 Tiszaújváros, Orösi út 1/a.
További részletek
 
 Tokaj
MOL 511990141:
3910 Tokaj, TARCALI U.
További részletek
 
 Tolcsva
Tolcsva 154. sz. Coop ABCHD35:
3934 Tolcsva, Szabadság tér 26.
További részletek
 
 Budapest
 
 I. kerület
Relay-Batthyány tér Metró04:
1011 I. kerület, Batthyány tér Metró
További részletek
Rextra Kft. (Rextra Orvosi Műszer S04:
1011 I. kerület, Fo utca 56-58
További részletek
 
 II. kerület
OMV-Hűvösvölgyi u.01:
1021 II. kerület, Hűvösvölgyi u 118
További részletek
Mammut Playersroom Kids01:
1024 II. kerület, Lövoház u 2-4
További részletek
Cukormentes Cukrászda (ÉpületinformHD102:
1025 II. kerület, Máriaremetei út 74.
További részletek
Playersroom - Budagyöngye01:
1026 II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 121
További részletek
OMV-Tölgyfa u.04:
1027 II. kerület, Tölgyfa u 1-3
További részletek
 
 III. kerület
Rextra Kft.( Rextra Óbuda Orvosi Mű04:
1031 III. kerület, Emod utca 38.
További részletek
OMV-Üröm Külso Bécsi út04:
1032 III. kerület, (Üröm) Külso Bécsi út 2.
További részletek
BaGa-méri Petrol Kft(OMV)04:
1033 III. kerület, Ladik u. 1.
További részletek
Inmedio-Flórián Üzletközpont04:
1033 III. kerület, Flórián tér üzletközpont
További részletek
Inmedio-Óbuda Auchan04:
1033 III. kerület, Szentendrei út 115
További részletek
MOL Mozaik utca04:
1033 III. kerület, MOZAIK U.3. MOL
További részletek
Reál Pont ÉlelmiszerHD103:
1033 III. kerület, Akác köz 5.
További részletek
Relay 1418 Flórián tér alulj.HD103:
1033 III. kerület, Flórián tér aluljáró
További részletek
Grafix Studio KftHD103:
1034 III. kerület, Bécsi út 88-90.
További részletek
BaGa-méri Petrol Kft. OMV04:
1039 III. kerület, Királyok útja 178.
További részletek
Inmedio-Csobánka tér04:
1039 III. kerület, Csobánka tér 2
További részletek
OMV-Szentendrei út04:
1039 III. kerület, Szentendrei út-Czetz J. u. sarok
További részletek
Relay-Békásmegyer HÉV04:
1039 III. kerület, Békásmegyer HÉV áll.
További részletek
 
 IV. kerület
96.Coop Szuper10:
1042 IV. kerület, DEÁK FERENC U. 47
További részletek
OMV-Bp. Váci út 16.10:
1044 IV. kerület, Váci út 16
További részletek
OMV-Bp. Váci út 77.10:
1044 IV. kerület, Váci út 77
További részletek
 
 IX. kerület
Inmedio-Soroksár TESCO05:
1091 IX. kerület, Koppány u 2.-Tesco Swedex
További részletek
OMV-Ülloi út 137.05:
1091 IX. kerület, Ülloi út 137
További részletek
Relay-Pöttyös u. Metró07:
1094 IX. kerület, Pöttyös u. Metró
További részletek
OMV-Könyves Kálmán krt 89.05:
1095 IX. kerület, KöNYVES K.KRT-MESTER 89
További részletek
Inmedio-Bp. Táblás u.04:
1097 IX. kerület, Táblás u. 32
További részletek
OMV-Gyáli út05:
1097 IX. kerület, Gyáli út 30
További részletek
OMV-Soroksári út08:
1097 IX. kerület, Soroksári út 166/b
További részletek
Relay-Ecseri út Metró09:
1097 IX. kerület, Ecseri úti metró megálló
További részletek
 
 V. kerület
Inmedio - Váci utca 10.HD105:
1052 V. kerület, Váci u. 10
További részletek
Playersroom - Váci utca PlayersroomHD105:
1052 V. kerület, Váci utca 12
További részletek
Anemone Fleur Virág02:
1055 V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 76
További részletek
 
 VI. kerület
Dorko - Andrássy02:
1061 VI. kerület, Andrássy út 33
További részletek
eLogisztika Csomagpont13:
1067 VI. kerület, Podmaniczky u. 43.
További részletek
Vinotéka Italpincér és Italszaküzlet02:
1067 VI. kerület, Csengery u. 78
További részletek
 
 VII. kerület
Inmedio-Erzsébet krt.02:
1073 VII. kerület, Erzsébet krt. 17
További részletek
Lottózó02:
1077 VII. kerület, Wesselényi u. 54
További részletek
 
 VIII. kerület
Inmedio-Aréna Pláza01:
1081 VIII. kerület, Kerepesi út 9.
További részletek
MOL 12391 Budapest01:
1081 VIII. kerület, Hos u. 9. (VIII.)
További részletek
OMV-Baross u.02:
1082 VIII. kerület, Baross u. 5
További részletek
OMV-Teleki tér03:
1086 VIII. kerület, Teleki tér
További részletek
Aréna Plaza Budapest 2301:
1087 VIII. kerület, Kerepesi út 9
További részletek
OMV-Kerepesi út 22.01:
1087 VIII. kerület, Kerepesi út 22
További részletek
OMV-Könyves Kálmán krt 76.09:
1087 VIII. kerület, Könyves K. krt 76
További részletek
MOL 12476 Budapest03:
1089 VIII. kerület, Golgota tér (VIII.)
További részletek
 
 X. kerület
MOL 12336 Budapest09:
1101 X. kerület, Kobányai út(X.)
További részletek
Szila Petrol Kft.03:
1101 X. kerület, Ülloi út 110-112
További részletek
Pol-Petrol Kft/OMV09:
1102 X. kerület, Körosi Csoma Sándor u. hrsz. 39184/
További részletek
Inmedio-Árkád09:
1106 X. kerület, Örs Vezér t.25/A.-Árkád
További részletek
OMV-Bp. Jászberényi-Maglódi út sarok09:
1106 X. kerület, Maglódi-Jászberényi sarok
További részletek
OMV-Kerepesi út 73.09:
1106 X. kerület, Kerepesi út 73
További részletek
 
 XI. kerület
OMV-Irinyi J.út06:
1111 XI. kerület, Irinyi J.út 34-36
További részletek
MOL 12251 Budapest06:
1112 XI. kerület, Hunyadi János út 2. (XI.)
További részletek
OMV-Bp. Balatoni út05:
1112 XI. kerület, Balatoni út bev. 756/17 hrsz
További részletek
OMV-Budaörsi út05:
1112 XI. kerület, Budaörsi út 112
További részletek
Fehérvári úti Vásárcsarnok06:
1114 XI. kerület, Korösy József utca 7-9.
További részletek
OMV-Péterhegyi út05:
1116 XI. kerület, Péterhegyi u 66-68
További részletek
VW-Szászkó Bt. - OMV06:
1116 XI. kerület, Fehérvári út 166
További részletek
OMV-Budafoki út06:
1117 XI. kerület, Budafoki u. 111-113
További részletek
Playmax-Allee06:
1117 XI. kerület, Októberhuszonharmadika u. 8-10.
További részletek
Sportfactory - Savoya Park06:
1117 XI. kerület, Hunyadi János u.19
További részletek
Bocsi Food Station Kft - OMV01:
1118 XI. kerület, Budaörsi út 1
További részletek
Lottó és hírlap üzlet05:
1118 XI. kerület, Nagyszeben tér 2
További részletek
 
 XII. kerület
Summer Time Travel01:
1123 XII. kerület, Nagyenyed utca 11
További részletek
Inmedio-Hegyvidék bevásárlóközpont01:
1124 XII. kerület, Apor Vilmos tér 11-12
További részletek
 
 XIII. kerület
Beko Gold Kft. (OMV)10:
1134 XIII. kerület, Róbert Károly krt. 64-66
További részletek
Inmedio-Bp. Váci úti TESCO10:
1138 XIII. kerület, Gács út 3
További részletek
MOL 11761 Budapest10:
1138 XIII. kerület, Pap Károly u. (XIII.)
További részletek
OMV-Bp. Váci út 95.10:
1139 XIII. kerület, Váci út 95
További részletek
Scholl üzlet10:
1139 XIII. kerület, Forgách u. 11-13
További részletek
 
 XIV. kerület
OMV-Hungária krt. 116-11801:
1141 XIV. kerület, Hungária krt 116-118
További részletek
Inmedio-Rákosfalva Park09:
1142 XIV. kerület, Rákosfalva Park 1-3
További részletek
Mexikó Playersroom Big Foot02:
1142 XIV. kerület, Mexikói út 70.
További részletek
OMV-Kacsóh Pongrác út03:
1142 XIV. kerület, Kacsóh P. út 131.
További részletek
OMV-Tengerszem u.03:
1142 XIV. kerület, Tengerszem u. 61-67
További részletek
Relay-Mexikói út Metró02:
1142 XIV. kerület, Mexikói út Metro Relay
További részletek
MOL Hungária Krt01:
1145 XIV. kerület, Hungária krt 83-85
További részletek
OMV-Hungária krt. 17503:
1146 XIV. kerület, Hungária Krt. 175-177.
További részletek
Robotguru Kereskedoház Kft.01:
1146 XIV. kerület, Istvánmezei út 6
További részletek
Rextra Kft. (Rextra Orvosi Műszer S09:
1148 XIV. kerület, Bolgárkertész utca 29
További részletek
Edel-Tank Kft.(OMV)09:
1149 XIV. kerület, Fogarasi út 56.A ép.
További részletek
 
 XIX. kerület
Relay-Köki terminál emelet07:
1191 XIX. kerület, Köki emelet/Vak Bottyán u 75
További részletek
Relay-Köki terminál földszint07:
1191 XIX. kerület, Köki fszt./Vak Bottyán u 75
További részletek
 
 XV. kerület
5. Coop Abc03:
1151 XV. kerület, Károlyi u. 113
További részletek
95.Coop Szuper03:
1151 XV. kerület, Kossuth u. 5
További részletek
Dorko – Pólus Dorko03:
1152 XV. kerület, Szentmihályi út. 131
További részletek
OMV-Széchenyi tér03:
1152 XV. kerület, Széchenyi tér 1.
További részletek
OMV-Szentmihályi út03:
1152 XV. kerület, Szentmihályi út 131
További részletek
Rextra Kft.( Rextra Egészség Plusz03:
1152 XV. kerület, Szentmihályi út 131.
További részletek
OMV-Alkotmány u03:
1155 XV. kerület, Alkotmány u 14-20
További részletek
Inmedio-Páskomliget03:
1156 XV. kerület, Páskomliget csarnok
További részletek
 
 XVI. kerület
35. Coop Abc09:
1161 XVI. kerület, SZENT KORONA U. 2
További részletek
OMV-Csömöri u.-Szlovák u. sarok09:
1162 XVI. kerület, Csömöri u.-Szlovák u. sarok
További részletek
OMV-Szabadföldi út09:
1164 XVI. kerület, Szabadföldi út 1.
További részletek
91.Coop Szuper09:
1165 XVI. kerület, PERJÉS U.-UJSZÁSZ 2
További részletek
MOL Töltoállomás - BP, Arany János u.09:
1165 XVI. kerület, ARANY JÁNOS U. 106
További részletek
 
 XVII. kerület
OMV-Cinkotai út07:
1172 XVII. kerület, Cinkotai út 51
További részletek
OMV-Pesti út07:
1173 XVII. kerület, Pesti út 18
További részletek
 
 XVIII. kerület
MOL 12410 Budapest07:
1182 XVIII. kerület, Ülloi út 661. (XVIII.)
További részletek
OMV-Alacskai út07:
1182 XVIII. kerület, Alacskai út 1.
További részletek
OMV-Haladás u.07:
1183 XVIII. kerület, Haladás u 39
További részletek
Relay-Ferihegy 2/B07:
1185 XVIII. kerület, Ferihegy érk.2/b
További részletek
 
 XX. kerület
OMV-Nagykorösi út 185.08:
1202 XX. kerület, Nagykorösi út 185
További részletek
Inmedio-Pesterzsébet, Kossuth L. u.08:
1203 XX. kerület, Kossuth L.u 29
További részletek
Inmedio-Megapark TESCO08:
1204 XX. kerület, Mártírok útja 281.
További részletek
 
 XXI. kerület
MOL Kossuth L. utca08:
1211 XXI. kerület, KOSSUTH L.U/MOL 7
További részletek
Inmedio-Csepel TESCO08:
1214 XXI. kerület, Salak u 14.- Tesco Csepel
További részletek
OMV-II.Rákóczi Ferenc u.08:
1214 XXI. kerület, II.Rákóczi F. 189
További részletek
Megyeri Petrol Kft.08:
1215 XXI. kerület, Védgát utca 47
További részletek
 
 XXII. kerület
OMV-Hajó u.06:
1221 XXII. kerület, Hajó u 2
További részletek
Relay - Duna utca06:
1221 XXII. kerület, Duna u 2
További részletek
 
 XXIII. kerület
1Minute-Soroksár HÉV08:
1238 XXIII. kerület, Soroksár
További részletek
Inmedio-Soroksár Auchan08:
1239 XXIII. kerület, Bevásárló 2-á.-Auchan Soroksár
További részletek
Klenovszki Kft.08:
1239 XXIII. kerület, Haraszti út 32/a
További részletek
MOL 12092 Budapest08:
1239 XXIII. kerület, Ócsai u.kimeno (XXIII.)
További részletek
OMV-Nagykörösi út 349.08:
1239 XXIII. kerület, Nagykörösi út 349
További részletek
Playersroom - Soroksár Auchan08:
1239 XXIII. kerület, Bevásárló út.2
További részletek
 
 Csongrád megye
 
 Algyo
401. Gyevi Coop Szuper ÁruházHD67:
6750 Algyo, Sport u. 1.
További részletek
Algyo 403. Kosárfonó Coop ABCHD67:
6750 Algyo, Vásárhelyi 25
További részletek
 
 Apátfalva
Apátfalva 4300.sz.Coop Abc HUNORHD67:
6931 Apátfalva, Széchenyi 106
További részletek
 
 Ásotthalom
Ásotthalom Hunor Coop 501.sz. ABCHD67:
6783 Ásotthalom, Királyhalmi u.44.
További részletek
 
 Bokros
33.sz.Bokros Coop ABCHD68:
6648 Bokros, Csongrád-Bokros/Bokros u. 32
További részletek
 
 Csanádpalota
CSanádpalota 4800.sz.Coop Abc HUNORHD67:
6913 Csanádpalota, Kálmán L. 2
További részletek
 
 Csongrád
Csongrád 131.sz. 10 emeletes ABC HUNORHD68:
6640 Csongrád, Dózsa Gy. tér 3.
További részletek
Csongrád 31.sz.Bökény Coop ABC50:
6640 Csongrád, Muskátli u. 1
További részletek
Csongrád 59.sz. Budai Coop ABC50:
6640 Csongrád, Budai Nagy Antal u 30
További részletek
Inmedio-Csongrád Fo u.50:
6640 Csongrád, Fo 2-4.
További részletek
 
 Deszk
802. Deszk Coop Szuper ÁruházHD67:
6772 Deszk, Alkotmány 47
További részletek
 
 Domaszék
Domaszék Hunor Coop 504.sz. ABCHD67:
6781 Domaszék, Köztársaság tér 5.
További részletek
 
 Felgyo
43.sz.Gedahalmi Coop ABC50:
6645 Felgyo, Templom u. 2
További részletek
 
 Földeák
Földeák 4400. Mini Coop Abc HUNORHD67:
6922 Földeák, Szent László tér 9
További részletek
 
 Hódmezovásárhely
Hódmezovásárhely 140.sz Coop Abc/Hunor Coop ZrtHD68:
6800 Hódmezovásárhely, Dr Rapcsák András u 1
További részletek
Inmedio-Hódmezovásárhely Andrássy60:
6800 Hódmezovásárhely, Andrássy 10-12
További részletek
Inmedio-Hódmezovásárhely Tó út60:
6800 Hódmezovásárhely, Hód tó út 17-19.
További részletek
MOL 42031 Hódmezovásárhely60:
6800 Hódmezovásárhely, Tóalj út
További részletek
Mol 421490360:
6800 Hódmezovásárhely, Szántó K.J.u.
További részletek
OMV-Hódmezovásárhely Kutasi út60:
6800 Hódmezovásárhely, Kutasi út 17
További részletek
 
 Kiskundorozsma
201. Dorozsma Coop Szuper ÁruházHD67:
6791 Kiskundorozsma, Szent János tér 1
További részletek
 
 Kiszombor
Kiszombor Maxi Coop Abc HUNORHD67:
6775 Kiszombor, Szegedi 1-3
További részletek
 
 Makó
Makó 4001.Maros Maxi Coop Abc HUNORHD67:
6900 Makó, Deák F. 4
További részletek
Makó 4100.sz.Maxi Coop Abc HUNORHD67:
6900 Makó, Szegedi 5-7
További részletek
OMV-Makó Kossuth L. u.60:
6900 Makó, Kossuth L. u. 5.
További részletek
 
 Mindszent
230.sz. Oncsa sori Abc HUNORHD68:
6630 Mindszent, Oncsa sor 10
További részletek
 
 Mórahalom
Mórahalom Hunor Coop 503.sz. ABCHD67:
6782 Mórahalom, Szegedi u. 34.
További részletek
 
 Nagymágocs
Nagymágocs Hunor Coop Zrt / 170.sz Coop AbcHD68:
6622 Nagymágocs, Mátyás Király u 24
További részletek
 
 Ópusztaszer
380. Ópusztaszer Coop ABC60:
6767 Ópusztaszer, Felszabadulás u 29
További részletek
 
 Röszke
OMV-Röszke M5 Bal60:
6758 Röszke, M5 172.km BAL 0112/25 hrsz
További részletek
OMV-Röszke M5 Jobb60:
6758 Röszke, M5 172.km JOBB 0112/60 hrsz
További részletek
 
 Szeged
Coop Szeged Zrt. HK.HD67:
6721 Szeged, Szent István tér 16.
További részletek
1011. Szeged Nagyáruház Coop SzuperHD67:
6722 Szeged, Jókai u. 1
További részletek
Inmedio-Szeged Auchan60:
6722 Szeged, Zápor 4.
További részletek
Inmedio-Szeged Kárász60:
6722 Szeged, Kárász - Dugonics Tér 1
További részletek
Inmedio-Zárda u.60:
6722 Szeged, Zárda u.(Hungária) 6
További részletek
MOL 43078 Szeged60:
6722 Szeged, Dorozsmai út 20.
További részletek
Szeged 102. Olajbányász Coop Szuper Áruház60:
6722 Szeged, Olajbányász tér 3
További részletek
Szeged 1020. Felsovárosi Coop Szuper Áruház60:
6722 Szeged, Retek u 18
További részletek
Szeged 103. Temesvári Coop Szuper Áruház60:
6722 Szeged, Temesvári krt 34
További részletek
Szeged 104. Tip-Top Coop ABCHD67:
6722 Szeged, Diadal utca 1
További részletek
Szeged 107. Körúti Coop ABC60:
6722 Szeged, Bécsi krt. 37-39
További részletek
Szeged 120. Makkosházi Coop Szuper Áruház60:
6722 Szeged, Makkosházi krt. 6
További részletek
Szeged 502. Rév Coop ABC60:
6722 Szeged, Tápé/Költo u. 1.
További részletek
Szeged, Mars tér, Nagycsarnok60:
6722 Szeged, Mars tér Nagycsarnok 20/b
További részletek
OMV-Szeged Makkosházi krt.60:
6723 Szeged, Makkosházi krt. 1
További részletek
Inmedio-Szeged Árkád60:
6724 Szeged, Londoni krt. 3
További részletek
Inmedio-Szeged TESCO60:
6724 Szeged, Rókusi krt. 42-46
További részletek
Players Outlet - Szeged Plaza60:
6724 Szeged, Kossuth L.sugárut 119
További részletek
Playersroom - Szeged Árkád60:
6724 Szeged, Londoni krt.3.
További részletek
Sportfactory - Szeged Tesco60:
6724 Szeged, Rókusi krt. 42-64
További részletek
Mol 5. 4/4 43108-03HD67:
6725 Szeged, Kálvária sgt 96
További részletek
Relay-Szeged MÁV60:
6725 Szeged, Indóház tér (MÁV pályaudvar)
További részletek
OMV-Szeged Dorozsmai út60:
6728 Szeged, Dorozsmai 1
További részletek
 
 Szegvár
Szegvár 213.sz. ABC Áruház HUNORHD68:
6635 Szegvár, Szentesi 2-4.
További részletek
 
 Szentes
Inmedio-Kossuth tér50:
6600 Szentes, Kossuth tér 5
További részletek
Inmedio-Szentes TESCO50:
6600 Szentes, Alsórét u. 258.
További részletek
MOL 42193 Szentes50:
6600 Szentes, Attila út
További részletek
OMV-Szentes Csongrádi út50:
6600 Szentes, Csongrádi út
További részletek
Szentes 111.sz. Élelmiszer Áruház HUNORHD68:
6600 Szentes, Köztársaság 16.
További részletek
Szentes 130.sz. ABC Kisáruház HUNORHD68:
6600 Szentes, Farkas A. 34.
További részletek
Szentes 157.sz.Kála Élelmiszer Áruház HUNORHD68:
6600 Szentes, Apponyi tér 7
További részletek
Szentes 160.sz Hunor CoopHD68:
6600 Szentes, Jókai u 76
További részletek
Szentes Apponyi tér50:
6600 Szentes, Appony tér
További részletek
 
 Szoreg
MOL 43093 Szeged60:
6771 Szoreg, Makai út
További részletek
 
 Fejér megye
 
 Bicske
MOL 21213 BicskeHD80:
2060 Bicske, Botond tér
További részletek
 
 Dunaújváros
Inmedio-Dunaújváros Dózsa György út21:
2400 Dunaújváros, Dózsa György út 56.
További részletek
OMV-Dunaújváros Aranyvölgyi u.21:
2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi u
További részletek
OMV-Dunaújváros Dózsa Gy u21:
2400 Dunaújváros, Dózsa Gy u
További részletek
OMV-Dunaújváros M6 Bal21:
2400 Dunaújváros, 70+100 (m) km. Piheno bal oldala
További részletek
OMV-Dunaújváros M6 Jobb21:
2400 Dunaújváros, 70+100 (m) km. Piheno jobb oldala
További részletek
Players Outlet - Dunaújváros Park CenterHD24:
2400 Dunaújváros, Kandó K.tér 11.
További részletek
 
 Kajászó
OMV-Kajászó M7 Dél (BP-felé)21:
2472 Kajászó, M7 33
További részletek
OMV-Kajászó M7 Észak (Balaton felé)21:
2472 Kajászó, Kajászó M7 33
További részletek
 
 Mór
Inmedio 2677 Mór, Szent István térHD80:
8060 Mór, Szent István tér 7
További részletek
MOL 21283 Mór21:
8060 Mór, Nemes utca (81-es út)
További részletek
 
 Óbarok
OMV-Óbarok M1 Bal21:
2063 Óbarok, M 1 43 Km bal
További részletek
OMV-Óbarok M1 Jobb21:
2063 Óbarok, M 1 43. Km jobb
További részletek
 
 Sárbogárd
OMV-Sárbogárd Ady Endre út21:
7000 Sárbogárd, Ady Endre 3
További részletek
 
 Székesfehérvár
701.Coop Szuper21:
8000 Székesfehérvár, Verseci u. 16
További részletek
702.Coop Szuper21:
8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u 99/b
További részletek
703. Coop Abc21:
8000 Székesfehérvár, Beregszászi u 2
További részletek
707. Coop AbcHD80:
8000 Székesfehérvár, Séd u. 3
További részletek
731.Coop Szuper21:
8000 Székesfehérvár, Királysor 55
További részletek
Inmedio-Székesfehérvár Alba Pláza21:
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1.
További részletek
Inmedio-Székesfehérvár Auchan21:
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 2.
További részletek
Inmedio-Székesfehérvár Fo út21:
8000 Székesfehérvár, Fo út 9.
További részletek
Inmedio-Székesfehérvár TESCO21:
8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út 1.-Tesco
További részletek
Inmedio-Székesfehérvár Videoton21:
8000 Székesfehérvár, Berényi utca 72-100-Videoton
További részletek
MOL 21271 Székesfehérvár21:
8000 Székesfehérvár, Balatoni út 148
További részletek
OMV-Székesfehérvár Balatoni út21:
8000 Székesfehérvár, Balatoni út HRSZ.6111
További részletek
OMV-Székesfehérvár Budai út 169.21:
8000 Székesfehérvár, Budai út 169.
További részletek
OMV-Székesfehérvár Budai út 39.21:
8000 Székesfehérvár, Budai u. 39
További részletek
OMV-Székesfehérvár Donáth u.21:
8000 Székesfehérvár, Donáth u 1
További részletek
OMV-Székesfehérvár Kadocsa út21:
8000 Székesfehérvár, Kadocsa út 86
További részletek
Players Outlet - Székesfehérvár Park Center21:
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián Krt.
További részletek
Sportfactory - Székesfehérvár Auchan21:
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 2
További részletek
Székesfehérvár Depó/Zova 01 Kft.21:
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 172 172
További részletek
 
 Velence
MOL 21183 Velence Balaton felé21:
2481 Velence, M 7. autópálya I. Balaton felé
További részletek
MOL 21194 Velence BP felé21:
2481 Velence, M 7. autópálya II.Bp.felé
További részletek
 
 Gyor-Moson-Sopron megye
 
 Csorna
MOL 22046 Csorna24:
9300 Csorna, Soproni út
További részletek
 
 Gyor
Inmedio Gyor Pláza24:
9001 Gyor, Vasvári Pál u. 1/a
További részletek
Inmedio-Gyor TESCO24:
9001 Gyor, Királyszék u. 33.
További részletek
Inmedio-Gyor Vásárcsarnok24:
9001 Gyor, Hermann o. 25.
További részletek
MOL 22079 Gyor24:
9001 Gyor, Budai út (Mártírok u.)
További részletek
MOL 22238 Gyor24:
9001 Gyor, Galántai út
További részletek
MOL 22250 Gyor24:
9001 Gyor, Tatai út
További részletek
OMV-Gyor Ipar u.24:
9001 Gyor, Ipar u. 99
További részletek
OMV-Gyor Pápai út24:
9001 Gyor, Pápai út 771. (2858/56 hrsz.)
További részletek
OMV-M1 autópálya Budapest felé24:
9001 Gyor, M1autóp . 119 km
További részletek
H-West Keresk.és szolg. Kft OMV24:
9021 Gyor, Szent István u.7096 hrsz.
További részletek
 
 Iván
12.sz. Coop IvánHD94:
9374 Iván, Rákóczi sor 3
További részletek
 
 Jánossomorja
Hédl Shop Szolg.és kereskedelmi kft24:
9241 Jánossomorja, 0168/364 hrsz. 84 sz. foút
További részletek
 
 Kapuvár
OMV Kapuvár24:
9330 Kapuvár, Petofi Major .1.
További részletek
 
 Lövo
19. sz. Coop LövoHD94:
9461 Lövo, Lovo
További részletek
 
 Mosonmagyaróvár
Inmedio Mosonmagyaróvár24:
9200 Mosonmagyaróvár, Kormos ltp 2-4.
További részletek
MOL Mosonmagyaróvár M1 határ felé24:
9200 Mosonmagyaróvár, M 1 - M 15. autópálya I.
További részletek
MOL Mosonmagyaróvár M1Bp felé24:
9200 Mosonmagyaróvár, M 1 - M 15. autópálya II.
További részletek
Sportfactory - Mosonmagyaróvár Tesc24:
9200 Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 42
További részletek
 
 Nagycenk
MOL 22227 Nagycenk24:
9485 Nagycenk, 84.sz.fkl. út
További részletek
 
 Rajka
MOL 22186 Rajka24:
9224 Rajka, Bem József u.
További részletek
 
 Sopron
Inmedio-Sopron Magyar út24:
9400 Sopron, Magyar ut 5
További részletek
Inmedio-Sopron Szechenyi ter24:
9400 Sopron, Sopron Szechenyi ter
További részletek
Inmedio-Sopron TESCO24:
9400 Sopron, Ipar krt. 30.
További részletek
MOL 22249 Sopron24:
9400 Sopron, Határátkelo I. (kimeno)
További részletek
OMV-Sopron Csengeri u.24:
9400 Sopron, Csengeri u 93
További részletek
OMV-Sopron Lackner Kristóf u.24:
9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 29.
További részletek
 
 Sopronhorpács
1.sz.Coop SopronhorpácsHD94:
9463 Sopronhorpács, Sopronhorpacs Fo u. 12/a
További részletek
 
 Zsira
7.sz.Coop ZsiraHD94:
9476 Zsira, Rákóczi u. 12.
További részletek
 
 Hajdú-Bihar megye
 
 Berettyóújfalu
Inmedio-Berettyóújfalu Dózsa Gy. u.42:
4100 Berettyóújfalu, Dózsa György u. 6.
További részletek
MOL 53150 Berettyóújfalu42:
4100 Berettyóújfalu, 42.sz. fkl. út
További részletek
 
 Biharkeresztes
Biharkeresztes MOL - TöltoállomásHD40:
4110 Biharkeresztes, 42-es sz. régi fkl.út
További részletek
 
 Debrecen
621. Coop Petofi térHD40:
4001 Debrecen, Petofi tér 8/a
További részletek
624. Coop Tócoskert térHD40:
4001 Debrecen, Tócóskert tér 4
További részletek
625. Coop DebrecenHD40:
4001 Debrecen, Hunyadi u. 2
További részletek
626. Coop Csapó u.HD40:
4001 Debrecen, Csapó u. 108
További részletek
628. Coop - Simonyi uHD40:
4001 Debrecen, Simonyi u 39
További részletek
634. Coop Piac u. 40HD40:
4001 Debrecen, Piac 40.
További részletek
640. Coop - Vezér uHD40:
4001 Debrecen, Vezér u 6
További részletek
MOL 54068 Debrecen42:
4001 Debrecen, Sámsoni út
További részletek
Debrecen DRKHD40:
4024 Debrecen, Piac u. 20
További részletek
Inmedio Debrecen, Batthyány u.42:
4024 Debrecen, Batthyány utca 1.
További részletek
Relay-Debrecen MÁV I.42:
4025 Debrecen, MÁV pályaudvar(ind.old.) Petofi tér
További részletek
Relay-Debrecen Máv II.42:
4025 Debrecen, Máv Állomás
További részletek
Inmedio-Debrecen Fórum42:
4026 Debrecen, Csapó 30
További részletek
Sportfactory - Debrecen Plaza42:
4026 Debrecen, Péterfia u. 18
További részletek
2171 Inmedio, Debrecen Víztorony42:
4027 Debrecen, Víztorony u 13
További részletek
Inmedio - Debrecen, Bíbic u 242:
4027 Debrecen, Bíbic u 2
További részletek
Inmedio-Debrecen Malompark42:
4027 Debrecen, Füredi u. 27.
További részletek
OMV-Debrecen Füredi út42:
4027 Debrecen, Füredi út 27
További részletek
OMV-Debrecen Kassai út42:
4028 Debrecen, Kassai út 92.
További részletek
Inmedio-Debrecen Csapó u.42:
4029 Debrecen, Csapó u. 100.
További részletek
MOL 54046 Debrecen42:
4030 Debrecen, Mikepércsi út I. (kimeno)
További részletek
Inmedio-Debrecen Auchan42:
4031 Debrecen, Kishatár u 7.-Cora
További részletek
Inmedio-Debrecen TESCO42:
4031 Debrecen, Kishegyesi u. 1-11.
További részletek
OMV-Debrecen István u.42:
4031 Debrecen, István u. 137.
További részletek
Ria-sped KftHD40:
4031 Debrecen, Vadvirág u. 19
További részletek
 
 Hajdúböszörmény
652.Coop Szolnok abcHD40:
4220 Hajdúböszörmény, Bethlen G. u. 32.
További részletek
 
 Hajdúhadház
Inmedio-Hajdúhadház42:
4242 Hajdúhadház, Dr.Földi J.u 1
További részletek
 
 Hajdúnánás
OMV-Hajdúnánás Dorogi út42:
4080 Hajdúnánás, Dorogi út HRSZ: 4275
További részletek
 
 Hajdúszoboszló
651. Coop HajdúszoboszlóHD40:
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 18
További részletek
Inmedio-Hajdúszoboszló József A. u.42:
4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 2.
További részletek
MOL 53087 Hajdúszoboszló42:
4200 Hajdúszoboszló, Debreceni út
További részletek
OMV-Hajdúszoboszló Hóvirág u.42:
4200 Hajdúszoboszló, Hóvirág u 2
További részletek
Players Outlet - Hajdúszoboszló TescoHD40:
4200 Hajdúszoboszló, Kabai útfél 0228/2
További részletek
 
 Polgár
Adidas Polgár / M3HD40:
4090 Polgár, Hajdú út 52
További részletek
Inmedio-Polgár Hosök u.42:
4090 Polgár, Hosök u. 6.
További részletek
Players Outlet - Polgár Outlet CenterHD40:
4090 Polgár, Hajdú út 52
További részletek
 
 Heves megye
 
 Adács
151. ABCHD32:
3292 Adács, Kossuth u. 2
További részletek
 
 Atkár
131.SZ.ABCHD32:
3213 Atkár, Fo út 51
További részletek
 
 Besenyotelek
Players Outlet - Besenyotelek NIKEHD33:
3373 Besenyotelek, Fo út. 93
További részletek
 
 Eger
1Minute-Eger, Széchenyi út40:
3300 Eger, Széchenyi út 20
További részletek
661. Coop Malomárok u.HD33:
3300 Eger, Malomárok út 4
További részletek
MOL 55016HD33:
3300 Eger, KÖVÁGÓ TÉR / MOL KÚT/
További részletek
OMV-Eger Mátyás király út 134.40:
3300 Eger, MÁTYÁS KIRÁLY ÚT 134.
További részletek
OMV-Eger Mátyás király utca 2.40:
3300 Eger, Mátyás király utca 2.
További részletek
Relay 1305 Eger Volán40:
3300 Eger, Volán pu.
További részletek
Sportfactory - Eger TescoHD33:
3300 Eger, Rákóczi út.100
További részletek
 
 Füzesabony
Füzesabony 36.SZ. ABC HD33:
3390 Füzesabony, ARANY J. ÚT 2.
További részletek
MOL 55100 Füzesabony40:
3390 Füzesabony, Maklári út
További részletek
Relay-Füzesabony MÁV40:
3390 Füzesabony, Baross út 1 MÁV aluljáró
További részletek
 
 Gyöngyös
100. sz. Sláger AbcHD32:
3200 Gyöngyös, PESTI ÚT 3
További részletek
91.ABC ÁFÉSZHD32:
3200 Gyöngyös, Kócsag út 11/7
További részletek
MOL 55038 Gyöngyös40:
3200 Gyöngyös, Alkotmány út 19.
További részletek
Sportfactory - Gyöngyös TescoHD32:
3200 Gyöngyös, Vásár u.2.
További részletek
 
 Gyöngyöshalász
171.ÁFÉSZ ABCHD32:
3212 Gyöngyöshalász, Árpád út 3
További részletek
 
 Gyöngyössolymos
192. ABC COOPHD32:
3231 Gyöngyössolymos, Szabadság út 123
További részletek
 
 Gyöngyöstarján
202. ABCHD32:
3036 Gyöngyöstarján, Jókai tér 2
További részletek
 
 Hatvan
121.Coop SzuperHD32:
3000 Hatvan, RÁKÓCZI ÚT 12.
További részletek
MOL 55049 Hatvan40:
3000 Hatvan, RÁKÓCZI ÚT
További részletek
MOL 55223 Hatvan40:
3000 Hatvan, M3 II.
További részletek
 
 Heves
MOL 55285 HevesHD33:
3360 Heves, Csáti út
További részletek
 
 Karácsond
OMV-Karácsond M3 Bal40:
3281 Karácsond, M3 autópálya 82. kmsz bal
További részletek
OMV-Karácsond M3 Jobb40:
3281 Karácsond, M3 autópálya 82. kmsz jobb
További részletek
 
 Parád
582.Coop Szuper40:
3240 Parád, Kossuth út 69.
További részletek
 
 Poroszló
Poroszló 24.SZ. ABCHD33:
3388 Poroszló, FO ÚT 10.
További részletek
 
 Recsk
581.Coop Szuper40:
3245 Recsk, Kossuth út 91.
További részletek
 
 Szihalom
Szihalom 42.SZ. ABCHD33:
3377 Szihalom, Tárkányi u 771/2
További részletek
 
 Vámosgyörk
141. sz. COOP ABCHD32:
3291 Vámosgyörk, Kossuth út 2
További részletek
 
 Jász-Nagykun-Szolnok megye
 
 Alattyán
419.Coop SzuperHD50:
5142 Alattyán, Szt. István út 2.
További részletek
 
 Jánoshida
401.Coop SzuperHD50:
5143 Jánoshida, Fo u. 33
További részletek
 
 Jászágó
128. Coop AbcHD32:
5124 Jászágó, Petofi u. 8.
További részletek
 
 Jászalsószentgyörgy
501.Coop SzuperHD50:
5054 Jászalsószentgyörgy, Fo u. 65.
További részletek
 
 Jászapáti
Inmedio-Jászapáti István király útHD50:
5130 Jászapáti, István király út 3.
További részletek
 
 Jászárokszállás
201.Coop SzuperHD32:
5123 Jászárokszállás, Kossuth u. 1.
További részletek
 
 Jászberény
300.Coop SzuperHD50:
5100 Jászberény, Apponyi tér 3.
További részletek
3018.Coop SzuperHD50:
5100 Jászberény, Szabadság tér 4.
További részletek
400.Coop SzuperHD50:
5100 Jászberény, Vásártér tér 1-3.
További részletek
700.Coop SzuperHD50:
5100 Jászberény, Szt. István krt. 10.
További részletek
Inmedio-Jászberény Nagykátai u.44:
5100 Jászberény, Nagykátai u. 2.
További részletek
MOL 44240 Jászberény44:
5100 Jászberény, Szolnoki u.
További részletek
 
 Jászboldogháza
413. Coop AbcHD50:
5144 Jászboldogháza, Rákóczi u. 18.
További részletek
 
 Jászdózsa
211.Coop AbcHD50:
5122 Jászdózsa, Dózsa Gy. u. 1/a
További részletek
 
 Jászfelsoszentgyörgy
341. Coop AbcHD50:
5111 Jászfelsoszentgyörgy, Fo u. 44.
További részletek
 
 Jászfényszaru
101.Coop SzuperHD32:
5126 Jászfényszaru, Szabadság u. 19-21.
További részletek
 
 Jászjákóhalma
331.Coop SzuperHD50:
5121 Jászjákóhalma, Fo út 27/a
További részletek
 
 Jászladány
Inmedio-Jászladány Kossuth út44:
5055 Jászladány, Kossuth út 93.
További részletek
 
 Karcag
556.Coop Szuper44:
5300 Karcag, Dózsa Gy.u 1
További részletek
Inmedio-Karcag Kacsóh Pongrácz út44:
5300 Karcag, Kacsóh Pongrácz út 3.
További részletek
 
 Kenderes
562.Coop Szuper44:
5331 Kenderes, Szent István u. 31.
További részletek
 
 Kisújszállás
561.Coop Szuper44:
5310 Kisújszállás, Szabadság u. 2/a
További részletek
Inmedio-Kisújszállás Szabadság44:
5310 Kisújszállás, Szabadság 1
További részletek
 
 Kunhegyes
910. ABC- Coop SzolnokHD50:
5340 Kunhegyes, Rákóczi u. 3-5.
További részletek
 
 Kunmadaras
544. Coop AbcHD50:
5321 Kunmadaras, Karcagi u. 2-4
További részletek
 
 Kunszentmárton
Inmedio-Kunszentmárton Köztársaság tér44:
5440 Kunszentmárton, Köztársaság tér 13-14.
További részletek
 
 Pusztamonostor
122. Coop AbcHD32:
5125 Pusztamonostor, Szabadság u. 44.
További részletek
 
 Szolnok
103.Munkás ABC- Coop SzolnokHD50:
5000 Szolnok, Tószegi u. 8.
További részletek
111. ABC SzolnokHD50:
5000 Szolnok, Krúdy Gyula u. 108/c
További részletek
Inmedio-Szolnok Ady Endre u.44:
5000 Szolnok, Ady E u 15
További részletek
Inmedio-Szolnok Kossuth út44:
5000 Szolnok, Kossuth út 18.
További részletek
Inmedio-Szolnok Szandaszolos44:
5000 Szolnok, Szandaszolos
További részletek
Inmedio-Szolnok Téglagyári út44:
5000 Szolnok, Téglagyári út 30.
További részletek
MOL Rt. Szolnoki TöltoállomásHD50:
5000 Szolnok, Pozsonyi út 80.
További részletek
MOL Rt. Töltoállomás - Szolnok44:
5000 Szolnok, Abonyi út
További részletek
OMV - Szolnok, Dráva u.44:
5000 Szolnok, Dráva u 42
További részletek
OMV-Szolnok Thököly út44:
5000 Szolnok, Thököly út 91
További részletek
Players Outlet - Szolnok Family CenHD50:
5000 Szolnok, Felso Szandai rét 3
További részletek
Playersroom - Szolnok Plaza44:
5000 Szolnok, Ady Endre u. 28/a
További részletek
Relay-Szolnok MÁV44:
5000 Szolnok, Jubileum tér
További részletek
Szolnok Depó/ Szolpakk Log.Kft44:
5000 Szolnok, Tószegi út 5
További részletek
 
 Tiszaföldvár
Inmedio-Tiszaföldvár Malom u.44:
5430 Tiszaföldvár, Malom u 11
További részletek
 
 Tiszafüred
811. ABC TiszafüredHD50:
5350 Tiszafüred, Baross u. 32.
További részletek
812. Sláger ABC TiszafüredHD50:
5350 Tiszafüred, Debreceni u. 59.
További részletek
MOL 44443 Tiszafüred40:
5350 Tiszafüred, Ady Endre út
További részletek
 
 Túrkeve
531.Coop Szuper44:
5420 Túrkeve, Széchenyi u. 21.
További részletek
532. Coop Abc44:
5420 Túrkeve, Mátyás király u. 4.
További részletek
 
 Komárom-Esztergom megye
 
 Bábolna
OMV-Bábolna M1 Bal23:
2943 Bábolna, M1 Autópálya 93.kmsz
További részletek
OMV-Bábolna M1 Bécs felé23:
2943 Bábolna, M1 autópálya 93 kmsz
További részletek
 
 Esztergom
MOL 23223 Esztergom23:
2500 Esztergom, Visegrádi út
További részletek
OMV-Esztergom Dobogókoi út23:
2500 Esztergom, Dobogókoi út - Kesztölci út sarok
További részletek
 
 Kisbér
OMV-Kisbér 81. foút23:
2870 Kisbér, 81. sz foút
További részletek
 
 Komárom
Inmedio-Komárom Igmándi23:
2900 Komárom, Igmándi 11.
További részletek
OMV-Komárom Igmándi u23:
2900 Komárom, Igmándi u 49.
További részletek
 
 Oroszlány
Inmedio-Oroszlány TESCO23:
2840 Oroszlány, Környei u 3-5
További részletek
 
 Tata
Tata Vértesszolosi23:
2890 Tata, 1. sz. autóút 0419/8
További részletek
 
 Tatabánya
MOL 23241 Tatabánya23:
2800 Tatabánya, Gyori út
További részletek
MOL RT TatabányaHD28:
2800 Tatabánya, Kossuth u.
További részletek
OMV-Tatabánya Károlyi -Ságvári sarok23:
2800 Tatabánya, Károlyi -Ságvári sarok
További részletek
Playersroom - Vértes Center23:
2800 Tatabánya, Gyori út. 7-9
További részletek
Relay-Tatabánya MÁV23:
2800 Tatabánya, Gyori út 1.
További részletek
Tatabánya Depó ( Torma és Társa Szo23:
2800 Tatabánya, Búzavirág u 3-4
További részletek
 
 Nógrád megye
 
 Balassagyarmat
OIL-Rákóczi út22:
2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 129
További részletek
Playersroom - Balassagyarmat TescoHD31:
2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán.u 56
További részletek
 
 Karancslapujto
21.sz ABC22:
3182 Karancslapujto, Rákóczi út 166
További részletek
 
 Rétság
OMV-Rétság Pusztaszántói u.20:
2651 Rétság, Pusztaszántói u. 1.
További részletek
 
 Salgótarján
200. sz. Coop ABC22:
3100 Salgótarján, Rákóczi u. 17
További részletek
201. Unió Coop22:
3100 Salgótarján, Rákóczi út 20
További részletek
Inmedio-Salgótarján Erzsébet tér22:
3100 Salgótarján, Erzsébet tér 5.
További részletek
MOL 18129 Salgótarján22:
3100 Salgótarján, Budapesti u.
További részletek
OMV-Salgótarján Rákóczi u.22:
3100 Salgótarján, Rákóczi 182
További részletek
Rextra Kft.( Rextra Egészség PluszHD31:
3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6
További részletek
 
 Szécsény
Szécsény MOL RT. 18133HD31:
3170 Szécsény, Salgótarjáni út
További részletek
 
 Pest megye
 
 Abony
229.Coop SzuperHD27:
2740 Abony, Kossuth tér 10-11
További részletek
Abony MOL 4436914HD27:
2740 Abony, Rádák út 2/a
További részletek
 
 Albertirsa
346. sz. Coop ABCHD203:
2730 Albertirsa, Vasút 4.
További részletek
355.Coop SzuperHD203:
2730 Albertirsa, Pesti 34
További részletek
 
 Alsónémedi
OMV-Alsónémedi20:
2351 Alsónémedi, 5.sz Foút 2553 hrsz
További részletek
 
 Aszód
Aszód 610.sz. ABC Coop MaxiHD26:
2170 Aszód, Kondoros Tér 2
További részletek
Aszód MOL 18247HD26:
2170 Aszód, Pesti út 3.
További részletek
 
 Bag
Mozsó-Petrol Kft. / OMV70:
2191 Bag, Dózsa György u. 2
További részletek
 
 Biatorbágy
Caffe FrizzoHD202:
2051 Biatorbágy, Vasút utca 7
További részletek
Players Outlet - Biatorbágy Outlet FilaHD202:
2051 Biatorbágy, Budaörsi út.4
További részletek
 
 Budakalász
Inmedio-Budakalász Auchan04:
2011 Budakalász, Omszk Park 1.
További részletek
Sportfactory - Budakalász Auchan04:
2011 Budakalász, Omszk park 1
További részletek
 
 Budakeszi
Budakeszi MOL 17521HD112:
2092 Budakeszi, Temeto
További részletek
 
 Budaörs
Inmedio-Budaörs Auchan05:
2040 Budaörs, AUCHAN Sport u. 2
További részletek
Inmedio-Budaörs TESCO05:
2040 Budaörs, Kinizsi 1
További részletek
MOL 17510 Budaörs05:
2040 Budaörs, Repülotér (Kinizsi u. 4047/2 hrsz.)
További részletek
MOL 18225 Budaörs05:
2040 Budaörs, METRO
További részletek
 
 Cegléd
MOL 44373 Cegléd44:
2700 Cegléd, Pesti út 87.
További részletek
Sportfactory - Cegléd TescoHD27:
2700 Cegléd, Malomtószél u 30.
További részletek
 
 Ceglédbercel
364. Coop AbcHD27:
2737 Ceglédbercel, Pesti 81
További részletek
 
 Csemo
60. Coop AbcHD27:
2713 Csemo, Szent István 31
További részletek
 
 Csömör
Inmedio-Csömör Auchan09:
2141 Csömör, Auchan Határ u. 6.
További részletek
Sportfactory- Csömör Auchan09:
2141 Csömör, Határ út 6.
További részletek
 
 Dabas
MOL 17307 Dabas20:
2370 Dabas, 50.sz.fkl. út
További részletek
 
 Dánszentmiklós
308. Coop AbcHD203:
2735 Dánszentmiklós, Dózsa Gy. 44
További részletek
 
 Dány
Dány 103.sz. ABC CoopHD203:
2118 Dány, Pesti 1
További részletek
 
 Dunaharaszti
OMV-Dunaharaszti20:
2330 Dunaharaszti, OMV benzinkút 51-es Foút
További részletek
 
 Dunakeszi
Dunakeszi Buy-Way10:
2120 Dunakeszi, Nádas u. 8
További részletek
Inmedio-Dunakeszi Auchan10:
2120 Dunakeszi, Auchan Nádas u. 6.
További részletek
Inmedio-Dunakeszi TESCOHD26:
2120 Dunakeszi, Fóti út 120. 6734. hrsz.
További részletek
Playersroom - Dunakeszi Auchan10:
2120 Dunakeszi, Nádas u. 6
További részletek
 
 Érd
Érd SportfactoryHD202:
2030 Érd, Budai út 13
További részletek
Inmedio-Érd TESCOHD202:
2030 Érd, Budafoki u. 2 - 4.
További részletek
MOL 17115 Érd20:
2030 Érd, Budai út I.
További részletek
Tudás Könyvkuckó és webáruházHD202:
2030 Érd, Budai u. 20
További részletek
 
 Farmos
131. Coop AbcHD203:
2765 Farmos, Jászberényi 1
További részletek
 
 Fót
Inmedio-Fót Auchan20:
2151 Fót, CORA Á. Fehérkö út 1.
További részletek
MOL Nyrt Töltoállomás - Fót20:
2151 Fót, Keleti Márton u.
További részletek
OMV-Fót Szabó Dezso u.20:
2151 Fót, Szabó Dezso 2/B
További részletek
 
 Hévízgyörk
Hévízgyörk 502.sz. ABC Coop maxiHD26:
2192 Hévízgyörk, Vörösmarty u. 1
További részletek
 
 Inárcs
OMV-Inárcs M5 autópálya Bal20:
2365 Inárcs, M5 autópálya 35. kmsz bal
További részletek
OMV-Inárcs M5 autópálya Jobb20:
2365 Inárcs, M5 autópálya 35 kmsz jobb
További részletek
 
 Isaszeg
Isaszeg MOL 17400HD203:
2117 Isaszeg, Rákóczi u. 455hrsz
További részletek
 
 Jászkarajeno
221.Coop AbcHD27:
2746 Jászkarajeno, Fö 85
További részletek
 
 Kartal
Kartal 801.sz.ABC Coop maxiHD26:
2173 Kartal, Petöfi 2
További részletek
 
 Kiskunlacháza
MOL 17137 Kiskunlacháza70:
2340 Kiskunlacháza, Hadház u. 2.
További részletek
 
 Kistarcsa
OMV-Kistarcsa Szabadság u70:
2143 Kistarcsa, Szabadság u. 56
További részletek
 
 Kóka
19.Coop SzuperHD203:
2243 Kóka, Nagykátai út 9.
További részletek
 
 Maglód
Inmedio-Maglód Auchan07:
2234 Maglód, Eszterházy u 1
További részletek
OMV Maglód70:
2234 Maglód, Jászberényi út 1528/1.
További részletek
 
 Nagykáta
011. Coop SzuperHD203:
2760 Nagykáta, Szabadság tér 12
További részletek
 
 Nagykorös
24. Coop AbcHD27:
2750 Nagykorös, Kustár 2
További részletek
Nagykorös Ceglédi út44:
2750 Nagykorös, Ceglédi út 256
További részletek
 
 Nagymaros
Nagymaros MOL 17351HD26:
2626 Nagymaros, Váci út
További részletek
 
 Pánd
250.Coop AbcHD203:
2214 Pánd, Fo 100
További részletek
26. Coop MiniHD203:
2214 Pánd, Fo 68
További részletek
 
 Páty
MOL 18332 M1autópálya20:
2071 Páty, 22-es km II. (bal oldal)
További részletek
 
 Pécel
MOL 18258 PécelHD203:
2119 Pécel, Köztársaság tér
További részletek
 
 Ráckeve
Ráckeve MOL 18077HD206:
2300 Ráckeve, MOL Kút
További részletek
 
 Solymár
Inmedio-Solymár Auchan04:
2083 Solymár, Szent Flórián 2
További részletek
Sportfactory - Solymár Auchan04:
2083 Solymár, Szent Flórián út.
További részletek
 
 Szentendre
OMV-Szentendre 11 fo út04:
2000 Szentendre, 11-es út
További részletek
 
 Szentlorinckáta
27. Coop AbcHD203:
2255 Szentlorinckáta, Dózsa Gy 29
További részletek
 
 Szentmártonkáta
62.Coop SzuperHD203:
2254 Szentmártonkáta, Rákóczi F.u 54
További részletek
 
 Szigethalom
Szigethalom MOL 17362HD206:
2315 Szigethalom, Petofi S.utca
További részletek
 
 Szigetszentmiklós
Inmedio-Szigetszentmiklós Auchan08:
2310 Szigetszentmiklós, Auchan M0. Háros u.120
További részletek
OMV-Szigetszentmiklós Gyári út20:
2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 3237/hrsz
További részletek
OMV-Szigetszentmiklós M020:
2310 Szigetszentmiklós, M0 19Km
További részletek
Szigetszentmiklós Auchan Sportfactory08:
2310 Szigetszentmiklós, Háros u.120
További részletek
 
 Tápiószecso
61.Coop SzuperHD203:
2251 Tápiószecso, Deák Ferenc u. 14
További részletek
 
 Tápiószele
141.Coop SzuperHD203:
2766 Tápiószele, Bartók B. 8
További részletek
 
 Tápiószentmárton
66.Coop SzuperHD203:
2711 Tápiószentmárton, Kossuth 7-9
További részletek
 
 Törökbálint
Inmedio-Törökbálint AuchanHD202:
2045 Törökbálint, TORBÁGY UT 1 B/420
További részletek
Korner 2016 Kft OMV20:
2045 Törökbálint, M0 körgyürű 6.km
További részletek
 
 Törtel
22. Coop AbcHD27:
2747 Törtel, Kossuth L. 2
További részletek
 
 Tura
Tura 301.sz. ABC Szuper CoopHD26:
2194 Tura, Kossuth L 165
További részletek
 
 Újlengyel
Újlengyel DEPÓ Soli-Dekor Kft.HD203:
2724 Újlengyel, Arany János u 20
További részletek
 
 Újszilvás
142. Coop AbcHD203:
2768 Újszilvás, Alkotmány u. 45
További részletek
 
 Üllo
Üllo70:
2225 Üllo, Pesti út 1.
További részletek
 
 Vác
Inmedio-Vác TESCO20:
2600 Vác, Deres u. 2.
További részletek
Relay-Vác Volán20:
2600 Vác, Galcsek u 1.Volán Buszpályaudvar
További részletek
 
 Vecsés
MOL 18200 Vecsés07:
2220 Vecsés, M0 I. (jobb)
További részletek
OMV-Vecsés Gyáli út70:
2220 Vecsés, Gyáli út 20-22.
További részletek
Sportfactory - Market Central07:
2220 Vecsés, Fo u. 246-248
További részletek
 
 Zsámbék
OMV-Zsámbék Herceghalmi út20:
2072 Zsámbék, Herceghalmi
További részletek
 
 Somogy megye
 
 Balatonboglár
Players Outlet - Balatonboglár TescoHD86:
8630 Balatonboglár, Klapka u.30
További részletek
 
 Balatonlelle
MOL 33036 Balatonlelle30:
8638 Balatonlelle, Rákóczi Ferenc u. 1.
További részletek
MOL Balatonlelle , M7 I. (kimeno)30:
8638 Balatonlelle, M7 I. (kimeno)
További részletek
OMV-Balatonlelle Rákóczi út30:
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 3069 hrsz.
További részletek
 
 Fonyód
2659 Fonyód, Ady E. u. 7.HD86:
8640 Fonyód, Ady E u 7
További részletek
 
 Kaposvár
Inmedio-Kaposvár Fo u.30:
7400 Kaposvár, Fö u. 23.
További részletek
Inmedio-Kaposvár Plaza30:
7400 Kaposvár, Berzsenyi u 1-3-Kaposvár Plaza
További részletek
MOL 33121 Kaposvár30:
7400 Kaposvár, Vásár tér
További részletek
MOL 33200 Kaposvár30:
7400 Kaposvár, Guba Sándor u.
További részletek
OMV-Kaposvár Áchim A. u.30:
7400 Kaposvár, Áchim A. utca 113/14 hrsz.
További részletek
OMV-Kaposvár Füredi u.30:
7400 Kaposvár, Füredi u. 5374/22 hrsz.
További részletek
Playersroom - Kaposvár Plaza30:
7400 Kaposvár, Berzsenyi u. 1-3.
További részletek
 
 Marcali
MOL 33250 Marcali30:
8700 Marcali, Noszlopy Gáspár u. 37.
További részletek
 
 Siófok
OMV-Siófok Vakbottyán u.30:
8600 Siófok, Vak Bottyán u 1
További részletek
Playersroom - Siófok Tesco30:
8600 Siófok, Vak Bottyán u. 27
További részletek
 
 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
 
 Csenger
1. sz. ABC42:
4765 Csenger, Rákóczi 1-3.
További részletek
 
 Fehérgyarmat
Inmedio-Fehérgyarmat Kossuth tér42:
4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 3-5.
További részletek
 
 Mátészalka
Inmedio-Mátészalka TESCO42:
4700 Mátészalka, Alkotmány u. 1/a.
További részletek
Inmedio-Mátészalka42:
4700 Mátészalka, Bajcsy Zs. u. 24
További részletek
MOL 56052 Mátészalka42:
4700 Mátészalka, Vásár tér 5.
További részletek
Relay-MÁV állomás42:
4700 Mátészalka, Máv Állomás Seregély u. 1.
További részletek
 
 Nagyecsed
Csemege Abc42:
4355 Nagyecsed, Hunyadi u. 6.
További részletek
 
 Nyírbátor
Inmedio Nyírbátor Tesco42:
4300 Nyírbátor, Debreceni út 71
További részletek
Inmedio-Nyírbátor Szabadság tér42:
4300 Nyírbátor, Szabadság tér 11.
További részletek
 
 Nyíregyháza
654. Coop NyíregyházaHD44:
4400 Nyíregyháza, Fészek 141.
További részletek
Inmedio-Nyíregyháza Korzó43:
4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1-Korzó bvkp. 2-4
További részletek
Inmedio-Nyíregyháza TESCOHD44:
4400 Nyíregyháza, Pazonyi u 36.-Tesco 2
További részletek
Nyíregyháza Dorkó43:
4400 Nyíregyháza, Szegfű utca 75
További részletek
OMV-Nyíregyháza Debreceni u.43:
4400 Nyíregyháza, Debreceni u 99.
További részletek
OMV-Nyíregyháza Tiszavasvári út43:
4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út-Alkotás u. sarok (2
További részletek
Relay-Nyíregyháza MÁVHD44:
4400 Nyíregyháza, Állomás tér 2.
További részletek
Sportfactory - Nyíregyháza Outlet43:
4400 Nyíregyháza, Pazonyi út. 39/A
További részletek
OMV-Nyíregyháza Kert u.43:
4401 Nyíregyháza, Kert u. 47
További részletek
 
 Tunyogmatolcs
Sportfactory -TunyogmatolcsHD47:
4731 Tunyogmatolcs, Kölcsey út 1 1/D
További részletek
 
 Újfehértó
MOL 56163 Újfehértó42:
4244 Újfehértó, 4.sz. fkl. út
További részletek
 
 Tolna megye
 
 Bátaszék
Bátaszék 348. sz. Coop ABCHD71:
7140 Bátaszék, Budai út 22.
További részletek
OMV-Bátaszék M6 Bal34:
7140 Bátaszék, M6 autópálya bal
További részletek
OMV-Bátaszék M6 Jobb34:
7140 Bátaszék, M6 autópálya jobb
További részletek
 
 Bonyhád
Inmedio-Bonyhád Szabadság tér34:
7150 Bonyhád, Szabadság tér 12
További részletek
 
 Dalmand
59.sz Dombó Coop33:
7211 Dalmand, Felszabadulás 12
További részletek
 
 Dombóvár
5.sz ABC-Coop DombóvárHD76:
7200 Dombóvár, VI.u.21/A
További részletek
Napsugár Áruház33:
7200 Dombóvár, Hunyadi tér 2
További részletek
 
 Dunaföldvár
Inmedio-Dunaföldvár Kossuth u.HD71:
7020 Dunaföldvár, Kossuth u 1
További részletek
MOL 2000 DunaföldvárHD71:
7020 Dunaföldvár, D.földvár 6-os út
További részletek
 
 Fadd
Fadd 42.sz önkiszolgálóHD71:
7133 Fadd, Mátyás király u 39
További részletek
 
 Mözs
Mözs 14.sz vegyesboltHD71:
7131 Mözs, Alkotmány u 32
További részletek
 
 Paks
OMV-Paks 6. sz. foút34:
7030 Paks, 6. sz. foút 110 km
További részletek
 
 Szekszárd
Inmedio-Szekszárd TESCO34:
7100 Szekszárd, Tartsay V u 40
További részletek
OMV-Szekszárd Tartsay Vilmos u.34:
7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 8./B
További részletek
Sportfactory - Szekszárd34:
7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 9
További részletek
 
 Tamási
Tamási 26.sz. ABCHD71:
7090 Tamási, Árpád u 51
További részletek
 
 Tolna
Tolna 4.sz.AbcHD71:
7130 Tolna, Deák Ferenc u 34
További részletek
 
 Vas megye
 
 Bük
Coop Bük36:
9737 Bük, Petöfi Lakótelep
További részletek
 
 Csepreg
AVIA Töltoállomás Csepreg36:
9735 Csepreg, Csepreg és Szakony között 020/38h
További részletek
MOL CsepregHD97:
9735 Csepreg, Rákóczi u.
További részletek
 
 Hegyfalu
OMV-Hegyfalu35:
9631 Hegyfalu, 84/86 foutak keresztezodése
További részletek
 
 Horvátzsidány
Coop Horvátzsidány36:
9733 Horvátzsidány, Hideg 18
További részletek
 
 Koszeg
Inmedio-Koszeg Városház u.36:
9730 Koszeg, Városház u.5
További részletek
OMV-Koszeg Szombathelyi útHD97:
9730 Koszeg, Szombathelyi út 2.
További részletek
 
 Körmend
MOL Körmend Rákóczi u.36:
9900 Körmend, Körmend
További részletek
OMV-Körmend Rákóczi út36:
9900 Körmend, Rákóczi út
További részletek
 
 Rábafüzes
MOL 24299 Rábafüzes36:
9955 Rábafüzes, 8 - as út
További részletek
 
 Sárvár
AVIA Töltoállomás Sárvár35:
9600 Sárvár, Ikervári út 18
További részletek
 
 Szentgotthárd
MOL 24170 Szentgotthárd36:
9970 Szentgotthárd, Rábafüzesi út 1.
További részletek
 
 Szombathely
Inmedio-Szombathely Hunyadi u.36:
9700 Szombathely, Hunyadi u. 5-7.
További részletek
Inmedio-Szombathely sétáló36:
9700 Szombathely, Fo tér 16.
További részletek
Inmedio-Szombathely Szűrcsapó u.36:
9700 Szombathely, Szűrcsapó u. 4.
További részletek
Inmedio-Szombathely TESCO36:
9700 Szombathely, Zanati u. 70
További részletek
MOL 24211 Szombathely36:
9700 Szombathely, Zanati út
További részletek
MOL 24266 Szombathely36:
9700 Szombathely, Zanati út II.
További részletek
OMV-Szombathely Csaba út36:
9700 Szombathely, Csaba út. 15.
További részletek
OMV-Szombathely Rumi út36:
9700 Szombathely, Rumi út
További részletek
Petrolkat Kft36:
9700 Szombathely, Körmendi u. 90.
További részletek
Relay-Szombathely MÁV36:
9700 Szombathely, MÁV csarnok
További részletek
Relay-Szombathely Volán pályaudvar36:
9700 Szombathely, Ady tér Volán pu
További részletek
 
 Vasvár
MOL Vasvár Dr. TretterHD97:
9800 Vasvár, Vasvár
További részletek
 
 Veszprém megye
 
 Ajka
Inmedio-Ajka TESCO35:
8400 Ajka, Fo út 66
További részletek
MOL 25524 Ajka35:
8400 Ajka, Fo út /Aranyvölgyi utca/
További részletek
 
 Bakonygyepes
MOL 25033 Bakonygyepes35:
8448 Bakonygyepes, 8.sz. fkl. út
További részletek
 
 Balatonfűzfo
OMV Balatonfűzfo35:
8175 Balatonfűzfo, Árpád u.1
További részletek
 
 Balatonfüred
Playersroom - Balatonfüred TescoHD82:
8230 Balatonfüred, Széchenyi út 55
További részletek
 
 Devecser
MOL Devecser Pápai u.35:
8460 Devecser, Devecser
További részletek
 
 Nagyvázsony
MOL NagyvázsonyHD82:
8291 Nagyvázsony, MOL Nagyvázsony
További részletek
 
 Pápa
Inmedio-Pápa Kossuth u. 3035:
8500 Pápa, Kossuth 30
További részletek
Inmedio-Pápa TESCO35:
8500 Pápa, Celli út 92
További részletek
MOL 25535 Pápa35:
8500 Pápa, Csóka fogadó
További részletek
 
 Tapolca
Inmedio-Tapolca TESCO35:
8300 Tapolca, Veszprémi 5.
További részletek
MOL 25247 Tapolca35:
8300 Tapolca, Keszthelyi u.
További részletek
Mol TapolcaHD84:
8300 Tapolca, Tapolca
További részletek
 
 Várpalota
733.Coop Szuper35:
8100 Várpalota, Árpád u 39
További részletek
Inmedio-Várpalota TESCO35:
8100 Várpalota, Fehérvári út 17
További részletek
 
 Veszprém
Inmedio-Veszprém Kossuth u.35:
8200 Veszprém, Kossuth u. 1.
További részletek
MOL 25291 Veszprém35:
8200 Veszprém, Budapesti u.
További részletek
OMV-Veszprém Aradi Vértanúk útja35:
8200 Veszprém, Aradi Vértanúk útja 11.
További részletek
OMV-Veszprém Budapesti út35:
8200 Veszprém, Budapesti út 12
További részletek
OMV-Veszprém Külso-Kádártai u.35:
8200 Veszprém, Külso-Kádártai u.2. (Körgyűrű
További részletek
Players Outlet - Veszprém Stop-Shop35:
8200 Veszprém, Dornyai B.u.4
További részletek
Veszprém Plaza Playmax35:
8200 Veszprém, Budapesti út.20-28
További részletek
 
 Zala megye
 
 Hévíz
MOL Töltöállomás - HévízHD89:
8380 Hévíz, Keszthelyi u. 81.
További részletek
 
 Keszthely
Inmedio-Keszthely TESCO30:
8360 Keszthely, Csapás u. 27.
További részletek
Keszthely30:
8360 Keszthely, Csapás u. 2505/3
További részletek
Players Outlet - Keszthely Stop-ShopHD89:
8360 Keszthely, Murvás u. 2.
További részletek
 
 Lenti
MOL 35278 Lenti32:
8960 Lenti, Széchenyi tér 3.
További részletek
 
 Letenye
MOL 35031 Letenye30:
8868 Letenye, Bajcsy-Zsilinszki Endre u.
További részletek
 
 Nagykanizsa
Inmedio-Nagykanizsa Plaza30:
8800 Nagykanizsa, Európa Tanács u 2.-Plaza
További részletek
Inmedio-Nagykanizsa TESCO30:
8800 Nagykanizsa, Boszorkány u 2.-Tesco
További részletek
MOL 35245 Nagykanizsa30:
8800 Nagykanizsa, Elkerülo út
További részletek
Nagykanizsa, Vásárcsarnok30:
8800 Nagykanizsa, Vásárcsarnok
További részletek
OMV-Nagykanizsa Hevesi u.30:
8800 Nagykanizsa, Hevesi u. 5.
További részletek
OMV-Nagykanizsa Virág Benedek u.30:
8800 Nagykanizsa, Virág Benedek u. 4.
További részletek
Relay-Nagykanizsa Volán30:
8800 Nagykanizsa, Báthory u 2-Volán pu.
További részletek
 
 Zalabér
AVIA Töltoállomás Zalabér32:
8798 Zalabér, 03155/5 Hrsz-Zalaegerszeg irányába
További részletek
 
 Zalaegerszeg
Inmedio-Zalaegerszeg Kossuth u.32:
8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 32.
További részletek
Inmedio-Zalaegerszeg TESCO32:
8900 Zalaegerszeg, Sport u. 1.
További részletek
MOL 35182 Zalaegerszeg32:
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út I.
További részletek
OMV-Zalaegerszeg Göcsei u.32:
8900 Zalaegerszeg, Göcsei u. 26
További részletek
Players Outlet - Zala ParkHD89:
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 5-7.
További részletek
Playersroom - Zala Plaza32:
8900 Zalaegerszeg, Stadion u.5
További részletek
Relay-Zalaegerszeg MÁV32:
8900 Zalaegerszeg, Bajcsy Zs.tér 1.-MÁV
További részletek
Relay-Zalaegerszeg Volán autóbuszállomás32:
8900 Zalaegerszeg, Volán autóbuszállomás
További részletek
 
 Zalakomár
MOL 35130 Zalakomár30:
8751 Zalakomár, M7 I. (kimeno)
További részletek
 
 Zalaszentgrót
OMV-Zalaszentgrót Koppány út32:
8790 Zalaszentgrót, Koppány út 5
További részletek
Ingyenes szállítás
Top-listák
Hirdetés