• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Nagy Stresszmentesítő Könyv - Hatékony 4 lépéses módszer az idegességed megszüntetésére és az agyi teljesítményed növelésére (Könyvek)
Don Joseph Goewey
Nagy Stresszmentesítő Könyv - Hatékony 4 lépéses módszer az idegességed megszüntetésére és az agyi teljesítményed növelésére nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 11-14 NAP
3.825 Ft
Eredeti ár: 4.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Mindenhol körbevesz bennünket a stressz: a munkahelyen, ahol a karrierünkért vagy épp az állásunkért aggódunk; az otthonunkban, ahol a családi események megoldásáért kell állandóan 120%-on pörögnie az agyunknak... és még sorolhatnánk, hogy mennyi helyen és módon veszi át sokszor az irányítást a félelem az életünk felett. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a stressz tönkre teszi az egészségünket, rombolja az érzelmi intelligenciánkat, rosszabb teljesítményt okoz a munkában, és behatárolja a lehetőségeinket a siker elérése felé. Kutatással és megfigyeléssekkel töltött évek után Don Joseph Goewey egy olyan hatásos és egyszerűen alkalmazható négy lépcsős módszert fejlesztett ki, melyet bárki, bármikor, bárhol tud alkalmazni az életben, legyen szó akár fizikai munkát végző munkásról, felsővezetőről, tanárról vagy irodai alkalmazottról. Egy-két hónappal a módszer megkezdése után mindenki búcsút inthet az életét megkeserítő stressznek a Nagy Stresszmentesítő Könyv segítségével!
Kiadó:
Angyali Menedék
Oldalszám:
240 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: