• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 24 - Macskakarom (Könyvek)
John Whitman
24 - Macskakarom 24 - Cats Claw
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2010. május 10. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:

A World Trade Center elleni, 1993-as támadás után a CIA egyik osztálya felállított egy belföldi egységet az Amerikát fenyegető terrorcselekmények elhárítására. Az Antiterrorista Egység (Counter Terrorist Unit, CTU) központja Washingtonban van, területi hivatalai léteznek néhány amerikai nagyvárosban. A CTU-val szemben megalapítása óta ellenséges és tartózkodó az összes többi szövetségi végrehajtó szerv.

A CTU, a bürokratikus ellenállás ellenére, néhány év alatt komoly erőre tett szert. Amikor a terrorellenes harc megkezdődött, néhány korai CTU küldetés titkosságát feloldották. A következő az egyik ezek közül...

Három tüntető egy félig eszméletlen rendőrt húzott elő a vezetőfülkéből. Jack megismerte; ugyanaz volt, aki megígérte neki, hogy felhívja a CTU-t. Arcát vér borította a homlokát ért vágás miatt, és a tekintete homályos volt. Úgy nézett ki, mint egy rongybaba, nyilvánvalóan nem tudott senkinek sem ártani.

Kiadó:
M&C Kft.
Oldalszám:
398 oldal
Gyártási év:
2006

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: