• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Kiárusítás12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Csodás kegyhelyek díszdoboz (4 DVD) (DVD)
Csodás kegyhelyek díszdoboz (4 DVD) -
- 40%
Szállítható: AZONNAL
5.990 Ft
Eredeti ár: 9.960 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Csomag tartalma
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Rendező:
Szereplők:

Mátraverebély-Szentkút bemutatásával kezdődik a kegyhelyek történetét ismertető dokumentumfilm sorozat. A hagyomány szerint a szentkúti forrás vizét Szent László király lovának pata-nyoma fakasztotta. Mátraverebély-Szentkút Magyarország Nemzeti Kegyhelye.

A máriapócsi csodák sorozta 1696-ban kezdődött, amikor a kegykép első könnyezése idején a plébános egy haldokló gyermeket emelt a képhez, aki megérintve azt meggyógyult. 1991 augusztus 18-án II. János Pál pápa is elzarándokolt Máriapócsra.

1917-ben három tanulatlan pásztorgyermek többször is találkozott a gyönyörű Szent  Szűzzel, aki rajtuk keresztül megtérésre, imára szólított fel az embereket. Ezt követően Fatima fontos zarándokhellyé vált, s a Fatimai Mária-szobor tisztelete az egész világon elterjedt.

Évente Erdély szinte minden helységéből összegyűlnek a magyarok Csíksomlyón a pünkösdi búcsúkra. A csíksomlyói templom legértékesebb tárgya a szűz Mária kegyszobra, a világon ismert kegyszobrok között a legnagyobb (2,27 m). A kegyszobor többször is akkora fényben ragyogott fel, hogy világosság töltötte be a templomot.

Játékidő:
295 perc
Gyártási év:
2005

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Díszdobozok