• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Sorozatok, BD-k12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Gnómeó és Júlia (2D+3D) (DVD)
Gnómeó és Júlia (2D+3D) Gnomeo and Juliet
- 62%
Szállítható: AZONNAL
1.499 Ft
Eredeti ár: 3.990 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:
Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis? Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a rengeteg nevetés és fordulatos kalamajka melyek felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.
Stúdió:
Játékidő:
80 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Egyéb - A film 2D-s és 3D-s változata
Átlagos értékelés:
Szurov Zoltán
értékelése:
2012. júl. 27. - 14:42
Sok hűhó semmiért és Happy end vagy amit akartok
Montague asszonyság és Capulet úr, két magyányos, egymással folyton zsörtölődő szomszédok a Verona úton. Az arcukat sosem látni, de nem is lényeges, hisz annyi egyforma, egymást idegesítő szomszéd él a világban, hogy aki egyet látott közülük, az mindet látta.
Montague asszony Capulet úrnak:"Jesszus! Milyen nevetséges kardigán Mr. Capulet. Passzol magához.
Capulet úr Montague asszonynak: "Ó jut eszembe! Ne lopkodja a fehérneműimet!
Nevetséges magányukban ízléstelen kerti törpékben lelik mindennapi örömüket, akik tulajdonosukhoz méltón szintén non-stop bosszantják egymást.
Montague kéksapkás törp asszonya Capulet vörös sapkás törpjének: "Maga faragatlan!"
A válasz:"Nem vagyok faragatlan! Nagyon szépen kifaragtak!"
Ebben a különböző Shakespeare idézetekkel fűszerezett animációs-innovációban "Búcsú kínba kéjt vegyít" vagy "Kiálts pusztítás és oldozd el a harc ebeit!" viszállyal teli környezetben bolondul egymásba a kéksapkás Gnómeó az ellenséges vörös sapkás táborból való Júliával egy holdfényes ninja balett közepette.
Elton John, Lady Gaga és Nelly Furtado videklipszerű betétdalai tökéletesen asszisztálnak a legendás hírű szerelmes pár románcához.

Minden mozirajongó számára ismerős az érzés, hogy egy egy kedvenc filmünket újra megnéztünk, titkon abban reménykedve, hogy ezúttal talán a főhős mégis megmenekül csúf végzete elől?
Nos ebben a történetben a happy endre vágyó néző minden kívánsága teljesülhet. A széttört Tybaldot össze lehet ragasztani és még Elton John is adhat egy szerelmes szerenádot!
Külön dícsérendő, a hangmérnökök szórakoztató munkája, mivel a kerti törpék porcelánból vagy agyagból készültek ezért minden mozdulatuk mókás, kopogós csengés kíséri. Érdemes mind a kiválóan sikerült magyar szinkronnal és eredetiben is végignézni ezt a vicces adaptációt, mert a szereplőknek olyan nagyszerű szinészek kölcsönözték hangjukat mint
James McAvoy (Gnómeó)
Emily Blunt(Julia)
Jason Statham (az erőszakos Tybald)
Patrick Stewart (a bölcselkedő Skakespeare)
Hulk Hogan (a terrafirminator fűnyíró rámenős reklámozója)
Dolly parton (Dolly Gnomeo)
Michael Caine (Lord Redbrick, szabadfordításban: Lord Vörösfafej)
A blu ray kiadvány ritkaságszámba menően magyar dts hd hangsávot is kapott, ám igazán akkor söpör végig hangorkán a nappalinkban ha az angol dts hd-ben Hulk Hogan internetes eladó próbálja a vásárlókra sózni az 500 lóerős terrafirminator fűnyírót.

Ez az animáció az utóbbi évek legeredetibb adaptációja,
hisz így is jegyezhette volna a krónika, hogy élt s halt Gnómeó és Júlia.

0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Művészfilmek
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: