• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Az Etalon tavaszi akciója 20-30-40-50%-os engedménnyel12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Végső állomás 5. (DVD)
Végső állomás 5. Final Destination 5 (xpfd)
- 79%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
699 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A halál nem tűri, hogy túljárjanak az eszén, így amikor különös előérzetének köszönhetően egy férfi és néhány kollégája túlél egy rettenetes hídomlást, kegyetlen bosszút forral ellenük: hiába minden kétségbeesett igyekezetük, hogy elkerüljék az elkerülhetetlent, a mindenütt jelen levő halál egyenként, borzasztóbbnál borzasztóbb módokon sújt le rájuk.
Stúdió:
Játékidő:
88 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - Végső állomás 5.: A kör bezárul, avagy a halál végső állomása - MAGYAR FELIRATTAL
Niwrok
értékelése:
2012. jan. 5. - 18:54
Ha suttyomban az előző epizódról írt véleményemet másoltam volna be ide lustaságból, az sem lenne különösebben feltűnő. Ugyanis az ötödik részre bebizonyosodott, amit eddig is lehetett sejteni, vagyis hogy ez az a franchise, ami tényleg vég nélkül folytatható. Elég csak kicserélni az elhasznált vérpatronokat (esetenként azok két lábon járó változatait), kitalálni újabb halálnemeket, betolni az új díszletet, és már cseng is a pénz a kasszába. Hogy ezek azért mégis "részek" legyenek, és ne epizódok, a stáb kísérletet tesz az egyes darabok laza összekötésére (néha egészen ötletesen...), de kb. ebben ki is merül az ok, hogy miért is ugyanaz a cím minden alkalommal.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne minőségi különbség a részek között; az 5. pedig számomra ott van az élmezőnyben. Az itteni kiinduló baleset a második rész farönköse után következik nálam a sorban, ami külön jó pont. A halálok ötletei közül két-három tetszett, a többi elég összecsapott, viszont kezd a sorozat védjegyévé válni egyfajta morbid humor, az is jó. A casting elképesztő tehetséggel választja ki azokat a színészeket, akik közül a többség annyira irritáló, hogy nem a megmenekülésükben reménykedünk (amúgy is hiábavalóan, persze...), hanem a mielőbbi kinyiffanásukban (külön említést érdemel például Miles Fisher, aki kiköpött Tom Cruise). Ezek mellett pedig még az tűnt fel, hogy a természetfeletti, a Halál helyét kezdik átvenni a nemtörődömségből és figyelmetlenségből eredő okok.

Röviden: A végső állomás 5. ugyanúgy működik, mint a korábbi részek; nincs benne túl nagy munka, csak a kopóalkatrészek újak, és ez most még szórakoztatónak bizonyult, ilyen formában meg jó is.
5 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Akciófilmek + vígjátékok
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: