• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Az Etalon tavaszi akciója 20-30-40-50%-os engedménnyel12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ők (DVD)
Ők They
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Miután tanúja lesz barátja szörnyű halálának, Julia Lund (Laura Regan), egy pszichológia szakos egyetemista ráeszmél, hogy minden gyermekkori rémálma akár valósággá is válhat. Ami ennél is rosszabb: ezek a rég elfelejtett rémek elő is jönnek, és üldözni kezdik…
Stúdió:
Játékidő:
89 perc
Gyártási év:
2002
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - stereo (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Egyéb - Forgatási jelenetek
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2009. máj. 19. - 7:35
Engem az Ok arra a viccre emlékeztet, amikor Pista bácsi ufót lát: "Hu, miapicsa... aztán megint nincs ott semmi!". A kisköltségvetés átkaként túl sejtelmesnek próbálják beállítani ezeket a fényfóbiás alien-nyáladzó korcsokat, a pár amator színészpalánta annyira hiteltelenül és a minimálisan elvárható drámai töltet nélkül játszik, a karaktereik pedig idonként annyira fájdalmasan ostobák (jelentkezzen az, aki a sötétség lényei elol a föld alá, a metróba menekülne... na ugye, hogy senki), hogy a filmben alig van feszültség. Ezek hiányában a kb. egymondatos háttérsztori sem képes fenntartani az érdelkodést, és tényleg unalomba fullad az egész, csak az elso meg az utolsó tíz perc értékelheto. Az egyetlen, amire tulajdonképpen épít a film, az a velünk maradt gyermeki félelem, de ezért meg teljesen felesleges megnézni az Oket, elég, ha lefekvés után rászánunk öt percet, és elképzeljük, miféle lények élhetnek az ágy alatt, a szerkény mögött, a sötétben, vagy úgy egyáltalán mögöttünk, amikor egyedül vagyunk, és kész.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Sorozatok + BD-k
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: