• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Filmek pár száz forintért12<br>
böngésző

Xpress.hu > DVD > World Trade Center (DVD)
World Trade Center World Trade Center
- 61%
Szállítható: AZONNAL
1.290 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 2 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Csak 20 embert sikerült élve kimenteni a World Trade Center romjai alól, miután a tornyok 2001. szeptember 11-én összeomlottak.
John McLoughlin és Will Jimeno rendőrtiszt volt a 18. és a 19. Ők azért mentek a Világkereskedelmi Központba, hogy másokon segítsenek, akár az életük árán is, de végül őket is foglyul ejtette az összeroskadó épület...
A Szakasz, a Született július negyedikén és a JFK – A nyitott dosszié Oscar-díjas rendezője ismét a megdöbbentő valóságot hívta segítségül társ-forgatókönyvírónak. A 2001. szeptember 11-i terrortámadás megrázó eseményeinek mindannyian szemtanúi lehettünk: a televíziók élőben közvetítették az ezrek halálát követelő drámát. Oliver Stone azonban most a személyes tragédiákat bemutatva valóban emberközelbe hozza a tragédiát.
Stúdió:
Játékidő:
124 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - stereo (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, héber, horvát, izlandi, lengyel, portugál, román, szerb, szlovén
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Audiókommentár - Audiókommentár Oliver Stone közreműködésével
 
Audiókommentár - Audiókommentár Will Jimeno, Scott Strauss, John Bucshing és Paddy McGee (a támadás igazi túlélője és megmentői) közreműködésével
 
Kimaradt jelenetek - Kimaradt és bővített jelenetek akár kommentárral is
Átlagos értékelés:
DNS
értékelése:
2007. már. 13. - 11:14
Én sejtem, miért nem jön be sokaknak ez a film...

Ha valaki azt mondja, hogy jóval többet lehetett volna kihozni a témából, akkor azzal egyet is kell értsek, meg nem is. Ha azt vesszük, biztosan sokkal izgalmasabb és látványosabb lehetett volna a produkció, ha nem omlik rá a torony már a film negyedénél-harmadánál a rendorökre. Ha szabadjára engedjük a fantáziánkat, bizonyára mindenki el tud képzelni egy olyan történetet, amelyben hoseink bemennek a toronyba, ahol hosszú ideig tevékenyen részt vesznek a mentésben, életüket minden egyes pillanatban kockára téve. Esetleg azt is láthatnák, hogyan dol össze a másik torony, mire ok is elkezdenének menekülni, de végül az o tornyuk is összeomlana, mielott még kijutnának. Mindez történhetett volna a film kétharmadánál, hogy csak az utolsó egyharmad szóljon a rendorök romok alatti megpróbáltatásairól és a családok reakciójáról. Ebben az esetben valószínuleg a nézok is jobban végigdrukkolták-végigizgulták volna a filmet, bár sokan minden bizonnyal újfent kissé hollywoodias szájízzel távoztak volna a moziból.

Csakhogy az alkotók, illetve Oliver Stone nem ilyen hatásvadász-fikciózus filmet akart készíteni, hanem egy valós történetet akart elmesélni a két rendor megpróbáltatásairól. Ezért ragaszkodott az események valósághu bemutatásához, ahelyett, hogy mindenféle hollywoodi eszközzel megpróbálta volna "felpumpálni" a filmet. Így csakugyan nem lett valami pörgos és látványos (az elejétol eltekintve), viszont rendkívül empatikus-empirikus módon ábrázolta a romok alatt rekedt emberek drámáját.

Én nem állítom azt, hogy a másik megközelítésnek egyáltalán nincs létjogosultsága, talán még 9/11 esetében is. A lényeg, hogy az ember tudja, az adott film milyen megfontolásból és céllal készült (dokumentum, szórakoztatás stb.), illetve hogy mi a mondanivalója, mit akar megmutatni nekünk. A United 93-as az ott lezajlott eseményekbol adódóan eltéro hatású, a feszültség fokozódó jellegu a filmben. Ezért lehetséges, hogy az több embernek bejött, mint a World Trade Center, de a maga nemében szerintem mind a ketto remekmu.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Sablonmen
értékelése:
2007. már. 13. - 15:24
Jómagam nagy dráma illetve muvészfilm rajongó vagyok. A mostanában készített alkotásokat egyáltalán nem kedvelem (van egy-ketto, amit szeretek), de igazából azok ismétlik a régi nagy filmeket. Bevallom oszintén hogy mikor eloször hallottam errol a filmrol, sok rossz és leminosíto dolog jutott eszembe. Ennek ellenére fenemód kváncsi voltam, milyen lesz...ám szemem felcsillnat mikor a rendezo Oliver Stone vezényli az egészet. O alapból az én kedvenc rendezom, ezért végül rászántam magam és elmentem megnézni. A rossz elojelek ellenére valami hihetetlen nagyot csalódtam. Pozitívan. Rég láttam olyan filmet, amely az ostoba hollywoodi klkiséket és sablonokat mellozve (ahogyan itt írták) a hitelességre öszpontosít bármiféle erolködés és/vagy eltúlzás nélkül. Minden szereplo tökéletesen játszik, ha nem tökéletesen. Nicolas Cage-et nem tartom nagyra de benne is kellemesen csalódtam. Andrea Berlof forghatókönyve érzelmes és szívszorító, Stone pedig hozta a minoséget amely igen magas. Látszik hogy a kéznyoma nincs a filmben, ezért is mondható hogy rendezése kiemelkedo. Szerintem. Nem is értem hogy itt vagy más oldalakon miért is húzzák le gyalázatos módon. Ha egyszer így történt meg, akkor miért kellene a valóságot megmásítani? Vagy ha túl blod és nyálas az egész, akkor mondja meg valaki hogy mondjuk "TE" hogyan reagálnál ha mondjuk a te ismerosöd vagy családtagod volt a toronyban a leomlás idopontjában? Ha te a romok alatt lennél, miket mondanál, miket csinálnál? Erre kell gondolni, mert hogyha valaki számára nem hiteles hanem kínosan erölködos mozi, akkor hogyan tudnád te felfesteni azokat az emberi érzéseket, összetört szíveket és bizonytalanságot megjeleníteni. Elismerem nem hibátlan mu, azonban (ahogyan azt az egyik lelkes kritizáló leírt) ez a film példázza hogy Hollywood mást is mutat az effektekkel túlzsúfolt zsánerfilmjei mellett. Még pedig ezt az alkotást, mely mélto emlélket állít az áldozatoknak, a katasztrófának. És bár lehet hogy most én vagyok ilyen bolond, de mivel sok hasonló filmet néztem (pl. Hotel Ruanda, Ha ölni kell, Titanic, stb), ez a film volt a legmegrázóbb mozi az életemben és egyben nagyon szép mestermu. Az év legjobb filmje.
A DVD tökéletes kép és hang viszonylatban, de az extra sovány extrák miatt nem kicsit fáj a szívem.
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
R2-D2
értékelése:
2007. feb. 19. - 0:35
Nem tudom miért, de engem nagyon megfogott ez a film. Pedig az, hogy Oliver Stone rendezte, az itt teljesen lényegtelen, mert a rendezo korábbi filmjei stílusának nyomait sem találjuk a WTC-ben.

Adva van viszont egy hihetetlenül érzelmesre írt sztori, aminek valóságalapját ne vitassuk el, míg nem tudjuk az igazat. Becsülöm a rendezot egyébként, hogy új vizekre evezve, egy tole szokatlanul eroszakmentes mozit készített, ily visszafogott módon állított emléket 2001.09.11-nek.
Ez a film nem a terrortámadásról, nem a politikai és társadalmi hangulatról, még csak nem is a WTC ikertornyairól szól. Két ember/család drámája, ami számomra az elso perctol az utolsóig szívbemarkoló és megrázó volt. A filmben ugyan végig benne volt az életben maradás reményének a szikrája, de sosem voltam biztos benne, hogy sikerül nekik. Szinte a borömön éreztem a fájdalmukat a romok alatt, és a szívemben pedig a fájdalmukat szeretteik elvesztéséért. Rám hatott.

Egyébként óriási jelentosége volt ebben annak is, hogy egyedül, komoly rendszeren, hangosan tudtam megnézni a filmet. Valami baromi jól szól. Igaz, eléggé fel kell tekerni a gombot az erosíton, de akkor életre kel a szoba. Szinte összekuporodtam, mikor ledoltek a tornyok, a fejem fölött potyogtak a betondarabok. A tuzcsóvás meg a pisztolyos jeleneteknél szintúgy. A hang kiváló. Csak alapban halk egy picit. Nem tudom, milyen lehet magyarul, de angolul kimondottan jó volt. A kép viszont engem is zavart, hogy sokszor olyan sötét volt, hogy meresztenem kellett a szememet. Csak találgattam, ki/mi hol van. Biztos szándékos, de mindenesetre zavaró..
Rám a Hotel Ruanda óta nem volt még film ilyen érzelmi hatással. Ha nem tudnám, ki rendezte, Spielbergre tippelnék.. :-)

Kosárba!
3 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Jim Morrison
értékelése:
2007. szep. 15. - 16:36
Ami 6 éve szeptember 11-én történt megváltoztatta az egész világot. A World Trade Center tornyainak halála az amerikai nép önbizalmába vetett hitének is a végét jelentette. Az amúgy is paramán nép még inkább retteg a fekete nap óta. Oliver Stone vietnami veteránként már jópár filmjében bizonyította ért a valóság ábrázolásához. Nos, ami a WTC-t illeti egy tole szokatlan megvilágítású érzelemmel teli, emberi drámát készített az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb katasztrófájáról látványos realista akciódráma helyett. A film szereploi élo személyek voltak és a kevés szerencsés aki a lehetetlent élte túl még ma is velünk van. A film ketto ember története által mutatja be azt a borzalmat, amit 09/11 jelentett. Rutin feladatok után egy elképzelhetetlen erofeszítést igénylo eset elé néztek de sajnos segíteni már nem lehetett. Az ikertornyok maguk alá temettek mindent és mindenkit. Jimeno és társa valami égi csoda révén élte túl ezt a napot a romok alatt. Családjaik szeretete és emberek tömegeinek segítsége révén ma is élnek. Nem tudom, hogy lehetett ezt túlélni de talán nem is a borzalom ami ebben a filmben a lényeg. Elgondolkodtató, hogy jobb lett volna a film ha többet enged látni Stone a horrorból mint az a sok ezer hírforrás ami egy évig éjjel-nappal súlytotta a népet, vagy csupán az érzelmekre alapozva bemutatni azt ami valójában történt?!. Amerikát ismerve ez volt a helyes út. Testvérmozija a United 93 sokkal merészebb, és persze más látásmóddal él, feszültebb film. A WTC viszont inkább az emberek és a túlélok szemén át mutatja be azt a szornyu napot. Tény, az eleje gyors és a közepe kissé lassú. De legalább enged elmerülni a filmben, hangulatában. A zene tökéletes a hang jó a kép is szép, még a sötét jeleneteknél is. Sokan ezt kifogásolják, hogy a film túl sokat mutat a sötét részekbol. Csak annyit ehez, van aki fel tudja fogni mi volt ott? Milyen lehetett egyáltalán lélegezni még a leomlás után a mélyben? Szerintem senki nem fogja ezt soha(szerencsére) megtapasztalni. Nem beszélve arról, hogy a valóságban ennyi fény sem volt a romok alat...Ami a mentés képi világát illeti félelmetesen realista. A tuzoltók és rendorök végkimerülésig hajszolt munkája a mentés napjaiban soha nem látott összefogás nagyszeru eredménye. A WTC egy rettenetes nap valós ábrázolása milliók könnyével átitatva. Emberi életek tucatjára emlékezve politikamentesen, vallási hovatarozás nélkül. Egy nagyon komoly téma remekül kivitelezett filmes ábrázolása.
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Gyulus
értékelése:
2007. ápr. 16. - 9:14
A United 93-as után ezt a filmet is megnéztem. Meglehet, hogy mindenkinek az a film jön be inkább, amelyiket eloször látta - így vagyok ezzel én is.

Ennek ellenére nem gondolom, hogy a WTC rossz film lenne. Nem, ez a film egy jó film: nincsenek eltúlzott, hatásvadász jelenetek benne, csak a valóság. A WTC tornyai egyik pillanatról a másikra ledolnek, hoseink sorsa pedig tragikus fordulatot vesz. Ha az ember leül megnézni a filmet, Nicolas Cage-et látva talán arra gondol: na, majd o kiment mindenkit. Mert ezt szoktuk meg tole. És bár mindenki tudja, mi vár rájuk, talán mégis ott motoszkál ez a gondolat valahol a tudatunk mélyén, melynek eredményeként még megrázóbb ez a hirtelen fordulat: gyakorlatilag el sem kezdhetik a mentést, és ok is a romok rabjaivá válnak.

A kiadvány kép- és hangminosége teljesen rendben van. A sötét jelenetekkel sincs egy szál gond se, tökéletesen kiveheto minden, amit látnunk kell.

A United 93-as engem jobban megfogott ugyan, de úgy érzem, mindenképpen érdemes mindkét filmet a polcra tenni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Baltafej
értékelése:
2007. már. 9. - 17:56
Üdv!
Kritikámat hosszabbra fogom. Igen csak izgatott lettem mikor hallottam a készülo filmrol, bár féltem hogy James Cameron Titanic filmjére fog hajazni. Mikor megnéztem, egyszeruen leszívott a film. Hihetetlen gyönyöru és keményen megrázó. Megrázó mikor a torony belülrol omlik össze és a roskadó épület zaját elnyomja a több ezer ember halál sikolya. Brrr! Egyáltalán nem tudok egyetérteni azokkal, miszerint a film unalmas. Nem! Oliver Stone filmje bizonyíték hogy Hollywood nem csupán vakító látványeffektusokat vág a nézo arába, hanem visszafogodtabb és emberibb dolgokat is képes megmutatni. A World Trade Center egy ilyen film. Többen itt írjátok hogy a filmbol sokkal többet ki lehetett volna hozni. Kérdem én: MINEK???
Ez egy nemzeti tragédia, ebbol nem lehet egy olyan mocskot csinálni mint a Titanic. Bocsánatot kérek, de a Titanic bármilyen szép és megrázó mu, a sok klisé és sablon miatt nem kissé veszti el hitelét. Nem azt állítom hogy a WTC hibátlan. Meg vannak a maga hibái, de nem olyanok mint Cameron filmjében. Igazán érzelmes alkotás, és fel van tunteve hogy ez egy dráma, nem katasztrófa film. Néhányan írtátok hogy egy ilyen tragédiából nem kellene filmet készíteni. Valamelyest egyet értek vele is, ám ez a film nem csupán egy egyszeru feldolgozás: EMLÉK mindazokrét, akik ott vesztették életüket azon a borzalmas napon. A film nem nevezi meg a felelosöket, ez a jó benne! A rendezés nagyon jó (Oliver Stone úrtól ez elvárható), az effektek bombáznak minket (az elején),a hangulat magával ragadó (ahogyan az egész film az), kíváló forgatókönyv, kíváló színészek (kivált képpen Michael Pena) és Nicholas Cage is a legjobb alakítását tudhatja magáénak ebben a szerepben.
Lássuk a DVD-! A menü gyönyöru (Armstrong szívbe markoló zenéjével), a kép tökéletes, a hang felrobbantja a házat. A magyar szinkron is egész jól sikerült (pedig nem vártam volna). Extrák? Sovány, amiért büntit érdemel a magyar kiadó! A küldöldi dupla lemezes változatot félre dobva csupán egy rakás kimaradt/bovített jelenetet találunk, valamint két kommentárt...felirat nélkül. Angol tudóknak érdemes meghallgatni mind a kettot (foleg Will Jimeno és a kimentok kommentárját).
Végszóként: Ez egy tiszta és oszinte dráma, mely nálam az év legjobb alkotása a szintén zseniális United 93 címu 9/11 témát boncolgató filmet. Nálam apszolút siker és meghatott. Fo kedvenc.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
DJ Kutasi
értékelése:
2007. feb. 12. - 9:25
Hol is kezdejem...? Olyan nagy várakozással álltam a film elott és olyan nagyot csalódtam.
Nem láttam a United 93-at sajnos, ez a WTC pedig nagyon gyenge lett. Én el tudtam volna képzelni egy drámaibb, ne adj isten "akciódúsabb" mozit. A film elején, az elso pár percben már összedol az épület, utánna pedig már csak a romok alatt rekedt emberkékkel és a családjaikkal "pörög" tovább a cselekmény.
Komolyan mondom, majdnem elaludtam a film nézése közbe. Nagyon rossz volt, hogy a két bennrekedt foszereplovel játszodó jelenetek gyakorlatilag teljesen sötétségbe burkoloztak. Kurvára idegesített -már elnézést-, amikor 5öbb percen kereszül látom Cage arcának a felét, azt is kormosan és a kép 80%-ban teljesen sötét van. Gyakorlatilag semmit se lehet látni, nem lehet ki venni, hol a bánatba vannak ezek, vagy hogy mi micsoda a képen. Jó persze, biztos így valósághu, de a láttam már más filmet, amiben sötét volt, de mégis tele a kép részlettel és tudtam, vagy legalább sejtettem, hogy mi lehet a sötétbe. DE ITT NEM LÁTNI SEMMIT! És ez azért zavró mert elég sok ilyen jelenet van.
Ráadásul a párbeszédek is eléggé idióták és eroltetettek. Nicolas Cage szerintem se illik erre a szereple. A Crash(Ütközések)-es muki még elmenne, de o rajta meg nagyon látszik hogy erolködik. Az Ütközésekben természetesebben játszott. A tobbi, noi foszereplo játékát már meg se említem... :(
Technikai részrol. A film képe a magasabbik szélesvászon. :) Nem rossz a végeresmény. De csak, amikor nappal van. Az este és a romok alatt játszodó események gyalázatosak. Nincs semmi részlet, nincs semmi, csak korom feketeség. Amúgy a transzfer jó, a színek élénkek, és nem pixeles a kép. (még csak az kéne...)
A hangról jókat nem tudok mondani. Igaz, csak magyar hanggal izgultam (illetve aludtam) végig a filmet. Azt vártam, hogy szét fog esni a szobám, de nem. Mélyek vannak, de a magas/közép hangok eléggé vissza vannak folytva. Ha ilyesztobben szólna a film, hatásoabbak lennének az "akciójelenetek". De nem hatásosabb. Lapos. A Miami vice lakókocsirobbantása nehogymár nagyobbat szóljon, mint két felhokarcoló leomlása. Mert itt errol van szó.
Szumma, szummárum, szerintem nagyon gyenge próbálkozás a WTC. Komolynak akart látszani, de valahogy gagyi lett. A film nézése közbe az jutott az eszembe, hogy ilyen muvek délutánonként, jobb esetben este szoktak menni a TV2-ön vagy az RTL Klubbon.
Nekem nem tunt hitelesenek ez a mozi. Sokkal jobbat vártam. Talán majd a United...

(ui. nekem is kicsit morbid, hogy az amerikaiak még ebbol a nemzeti tragédiából is produkciót csinálnak...)
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Hubbard
értékelése:
2011. szep. 11. - 11:10
Nos hol is kezdjem olvastam a változatos és különböző véleményeket és részben mindenkit meg értek mert valoban sajátos film, de viszont nekem nagyon tetszett sőt ebben a témában talán az egyik legjobb ami készült. Mert itt nem a politikai nézőpont a lényeg azal mások foglalkoznak más munkákban itt egy sima emberi szempontbol mutatják be az eseményeket 2 ember aki tul élte a romok alatti fogságot és tul élte azt amibe mások sajnos bele haltak több ezren, és valoban sokat olvastam evel a filmel kapcsolatban pl a film angol wikipédiás anyagának a forditását a google segitségével, és valóban törekedett oliver stone a hitelesség felé de még a nagy igyekezet közben el követett egy csúnya hibát anál a résznél mikor dave karnes a romok közt megy össze találkozik egy másik tengerészgyalogossal bizonyos thomas-al az eset valoban meg történt tudtommal csak thomas akinek a rendes neve jason thomas volt valójában fekete volt nem fehér mint a filmben ábrázolva volt. Erre csak utólag jöttek rá ha jol tudom de sajnos ez tény továbbá sok birálat is érte a filmet sok féle szempontbol pl dave karnes nem is akarta ezt a filmet olyan szinten hogy a forgatásban való segitség nyujtást nagy ívből el kerülte hogy így fogalmazzak valami személyes ok miat ha jol tudom meg volt még néhány valodi résztvevő hozzátartozoja aki nem tetszését fejezte ki de a valodi személyek többsége ugy tudom támogatta a filmet és áldását adta rá többek közt a 2 túl élő rendőr és a családtagjaik. De vissza térve a filmhez nekem máig az egyik nagy kedvencem az a fajta film ami ritkán kerül elő nálam mert nagyon meg tud érinteni lelkileg, és miota elsőre láttam azóta így vagyok vele és a szereplőkkel se volt bajom sok ismerős arcot is láttam benne sorozatokbol és filmekből fő és mellék szerepekben szóval egyet értek azokkal akik szerint jó lett a film még a zenéje is tetszik szóval aki tudja nézze meg mert meg éri.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Jim North
értékelése:
2008. júl. 15. - 15:07
A hozzászólásokat olvasva úgy éreztem, most már írnom kell. Na, nem is annyira a kiadvány miatt, inkább a filmrol, mert azt már láttam többször, ahogy a United 93-at is. Mégis ez a film jobban tetszett, mert egy nagyon különleges szemszögbol ábrázolta az eseményeket. Amikor egy ehhez hasonló katasztrófa történik, bele sem gondol senki, - mert nem is lehet - hogy pl a "lezuhant egy gép, 123 halott" hír mögött az ebben a filmben is bemutatott két emberhez hasonló 123 család tragédiája szintén lejátszódik. Ezek a dolgok megtörténtek, ezért anyira hiteles, és ha én lettem volna az egyikük, valószínuleg én sem tudnék belole hiperizgalmas akciófilmet faragni. Egy sötét lyukba esve, arra várva, hogy valaki kiszabadítson, nem hinném, hogy túl sok izgalmas dolog történik az emberrel. Ezért aztán akik arra hivatkoznak, hogy a film közepe és vége kicsit unalmas, elnyújtott, azok nézzenek akciófilmet, ez nem az volt. Ez a valóság feldolgozása volt.
A United 93 ezzel szemben egy igazi akciófilm, ami akár jó is lehetne, ha a tornyok még ma is állnának, bár akkor meg egy lenne a sok közül. De tény, hogy az jobban pörgött és nehezebb rajta elaludni. Viszont itt jön a lényege, ami miatt elkezdtem írni.
Az emberek zöme látta már a WTC-t és a United 93-at, de vajon látták-e a 9-11 címu filmet. Ha nem, nézzék meg feltétlenül (ezért adtam a filmre 3-ast, mert a 4-es "ezt látnod kell" jelzot erosnek éreztem, miután megnéztem a 9-11-et) erosen ajánlom. Nem akarom minosíteni, de a megnézése után teljesen más érzésekkel néztem meg a WTC-t és United 93-at. Míg az elozo esetében még jobban átéreztem az áldozatok és családjaik szenvedését, addig az utóbbi filmnél csak növekedett a felháborodásom azok ellen, akik ezt az egész katasztrófát még mindig terrortámadásnak állítják be és hitetik el az emberekkel (ami a világ minden tájáról érkezo véleményeket olvasva elég rendesen sikerült) az elferdített valóságot. A film egy egyszeru vonal mentén követi végig az eseményeket. És követel pár választ a nyilatkozatok és a video felvételek alapján, amire furcsa módon nincs, vagy nem az a válasz, ami logikus lenne. Sántít az egész úgy, ahogy van. De ezt döntse el mindenki maga, miután megnézte a filmet. Bocsánat, ha kissé hosszúra sikerült.
2 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

9 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (2)
41-60%
 (2)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Akciófilmek + vígjátékok
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2014. Minden jog fenntartva.
T: T: