Keresés
DVD

300 (2 DVD) + EXKLUZÍV EREDETI FILMPLAKÁT!

300
Rendezo: Zack Snyder
Szereplo: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham ... , Vincent Regan (további nevek)
Induló ár:  3 290 Ft
2 999 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

Ha nálunk rendeled elő a filmet, a DVD mellé a 300 eredeti B2-es méretű filmplakátját is elküldjük Neked! Az ajánlat a készlet erejéig él! (Ameddig plakáttal együtt rendelhető a kiadvány, addig garantáljuk a plakát szállítását is!)

Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük.

Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életben maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberei közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra.

A Frank Miller (Sin City) képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.