• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Az ötödik elem - Extra változat (2 DVD) Az ötödik elem - Extra változat (2 DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
99. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. november 5. - 10:20

Sajnos érdeklődés hiányában elmaradt. :(

98. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 15:08

Én a félresikerült rúgásokra gondoltam.

97. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 15:01

Az énektudásomat ismerve, az egész előadás az lenne. :)

96. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 14:47

...és bakiparádé (elrontott jelenetek). :)

95. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 14:42

Éljen a szóismétlés (máshol)...
- a film egy példányára
+ a Drágám, add az életed hazai kiadására

94. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 14:39

Ahhoz szükségem lesz a film egy példányára. Cserébe felajánlok egy példányt az esetleges előadásomat tartalmazó DVD-ből. Lesz hozzá borító, extraként pedig audiokommentár, és werkfilm is. ;D

93. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 12:48

Valószínűleg. :)

92. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 12:16

Bib Fortunának bejönne a nő? :)

91. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 11:44

Egy próbát azért megér. :)

90. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 11:18

Akkor sem tudnék ilyen hangot kiadni, ha kolbászon rúgnának a Spy Hard refrénjének éneklése közben.

89. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 11:06

Lehidaltam én is!
Van ugyan egy komjuterfaragta pillanat az eredetiben, ami tényleg nagyon gépi, talán egy bő másodperc az egész, na azt nem énekli Zhang sem, de gondolom, hogy az eredetileg felkért énekesnő nem csupán arra célzott, mert ez így is baromi nehéz feladat volt.

88. Locke(d)  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 31. - 10:08

Utólag is köszönöm ezt a kis érdekesség-csokrot, otthon meghallgattam/néztem.
Jane Zhang pedig ment a "Hallgatni kell!" listámra. :)

87. téglagyári megálló
| 2018. január 30. - 12:37

Ha már a 2017-es 10 legjobb film topikjában előkerült Luc Besson sci-fije, eszembe jutott egy érdekes Index-cikk, amit talán kevesen olvastak.

Az opera-jelenetről van benne szó, ahol Diva Plavalaguna, a kék alien szó szerint földöntúli hangon énekel. RXRA, az Eric Serra,a film zeneszerzője mesélte, hogy azt várták, hogy a szinkronizálásért felelős operaénekes majd mosolyogva veszi kézbe a kottát, és előadja, ehelyett viszont közölte, hogy sajnos ezt egy élő ember tényleg nem tudja kiénekelni, mert lehetetlen ilyen gyorsan váltani ilyen nagy hangközökkel. Úgyhogy végül külön-külön rögzítették a hangokat, aztán a megfelelő gyorsaságban egymás mögé vágták őket. Akit az eleje untat, elég ha 3:30-tól nézi.

KÜLSŐ LINKHúsz évvel később jött a jelenlegi legnagyobb kínai popsztár és operaénekes, Jane Zhang, és úgy kiénekelte az egészet az elsőtől az utolsó percig, hogy azóta, gondolom, a NASA-nál vizsgálják a hangfelvételt. :)
Itt 3:15-nél kezdődik a "vad rész".

KÜLSŐ LINK

86. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 19. - 16:55

Ahhoz, hogy halljad a DTS hangsávot, DTS dekóderre lesz szükséged. A márkásabb lejátszókban ez benne van, illetve a Blu-ray lejátszók alapból tudják dekódolni, de a DVD szabványban nem kötelezően támogatott formátum, ezért a DTS hangsáv mellett mindig lennie kell egy Dolby Digital, PCM vagy PAL lemezeknél MP2 hangsávnak. Kalóz lemezeknél hallottam olyanról, hogy csak a DTS-t tették át. Technikailag nyilván nincs akadálya, csak abban az esetben, ha a lejátszóban nincs DTS dekóder, vagy nem egy DTS dekódolásra alkalmas erősítőre megy a digitális hangkimenet, akkor a film bizony néma marad.

A menüvel kapcsolatos megjegyzésedhez csak annyit fűznék hozzá, hogy minden DVD menü interaktív, még a legfapadosabb is. Ez csak annyit tesz, hogy a felhasználó utasításai alapján vezérelhető a lejátszás. Amire te gondolsz, az az animált menü, vagyis, hogy a menü képe folyamatosan mozgásban van.

85. Corvinus
| 2011. szeptember 18. - 23:28

Belenéztem. Illetve több jeleneten keresztül néztem. Szép a képe, bár 51cm tévén szinte minden film képét szépnek látja az ember:)
DTS-re is váltani akartam, de fiml közben nem lehet hangot váltani, csak ha visszamegy az ember a menübe, ez nem olyan jó.
Aztán meg amikor hangot váltottam és nem hallottam semmit jöttem rá, hogy nem tudok belehallgatni a DTS-be.
A lemez elég nehezen jött ki. Közben mintha éreztem volna, hogy feszül és mozog a tálca a kartonon, úgyhogy ezt a műveletet óvatosan kell végrehajtani, nehogy a tartóval jöjjön le a korong.
Úgy am sem fér bele a lejátszóba:D
A menü is egész jóra sikeredett teljesen interkatív.
Legközelebb pedig beteszem az extrákat, mert azokra is kíváncsi vagyok.

84. Watchmen Fourteenth
| 2011. szeptember 16. - 20:11

Hát köszi!Ez van, nincs más választásom, utána kell járnom, és boltban megvennem drágábban!

83. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 19:57

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Farkasok szövetsége esetében nem sokat tudsz majd válogatni.

82. Watchmen Fourteenth
| 2011. szeptember 16. - 19:01

A francba!!!
Megrendeltem az előbb Az ötödik elemet, és annak a státusza azonnal szállítható!Nos nem ez a baj, hanem az, hogy a Farkasok szövetsége szállíthatósága 1-5 nap közöttire állt át, pedig vagy két órája még az is azonnali volt!Nekem pedig az a film sokall jobban kellene, mint Az ötödik elem! :-(((( :S:S:S:S:S
Bocsánat Az ötödik elem-rajongóktól, kedvelőktől! :-)))

81. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 18:29

Ez az első digim, offline még eddig nem vettem (mondjuk lett volna rá lehetőség). De ha ezután offline veszek ilyen kiszerelésű filmet biztos kibontom ott helyben.
Hisz mostanában mondják, hogy nem olyan jó minőségűek, repedt ill karcos tálcákra gondolok.

80. Watchmen Fourteenth
| 2011. szeptember 16. - 18:08

:-O

Az utolsó mondatodat hogy érted Corvinus?Egyébként annak kell lenni, főleg azoknál!Hiszen azok még drágábbak, még többet kockáztatsz!

79. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 18:00

Jópofa történet, de érdekes módon nekem a Tesco-ban azzonal rákérdeztek nem akarom kibontani, hogy rendben van e minden. Electro-ban szintén.
Erre én pedig hűvös eleganciával válaszoltam, hogy nem, a lemez tudom, hogy benne van. És nem is volt eddig ilyenből probléma.
De a digiknél már biztos nem lennék ilyen kemény legény, főleg nem már mostanában...

78. Corvinus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 17:54

Én viszont ritkán veszek könyvet, képregényt se lenne rossz párat, de nem igazán élvez elsőbbséget most.
Nem eszemben sem volt azt gondolni, hogy sajnáltatod magad mer akkor én is azt tenném,mert mondtam mi a helyzet nálam is.
Hát nekem sem olyan jó érzés, hogy benn van annyim, főleg, hogy második csere után még rosszabbat kaptam. Talán jobb lett volna az elsőnél maradni. Talán.

77. Gyulus
| 2011. szeptember 16. - 17:54

Annyit még, hogy jelen esetben egyszerű a dolgod: odamégy, és már kibontás előtt láthatod, hogy tetszik-e a termék. Ha nem, veszteség nélkül tudják cserélni neked, és ha neadj isten egy épkézláb példány sem lenne belőle, simán elállhatsz a vásárlástól. Azt is megkockáztatom, hogy akár még fizetés előtt is megkérheted a lányokat, hadd nézd meg a termékeket, mert neked fontos a küllemük.

76. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 17:51

Ha Budapest közelében laknék, mindent személyesen vennék át. Nekem GLS-sel jött a csere.

Személyes átvételnél én is cseréltettem már, a Mad Max trilógia egyik lemeze volt karcos. Szó nélkül hoztak egy másik példányt, és azt se bánták, hogy csak az érintett lemezt cserélem át - miután jeleztem, ez lenne a legkézenfekvőbb, mert így a két termék kibontásával jó eséllyel megúszható a dolog.

Nem tudom már, hol olvastam, de jópofa történet:

Vevő kiválaszt egy DVD-t, amiben kotyog a lemez. Sajnos csak ez az egy példány van belőle, így vagy elviszi azt, vagy nincs másik. A pénztárnál jelzi, hogy szeretné fizetés előtt kibontani. A pénztáros elhűlten néz: Hogy képzeli? A vevő elmondja neki, hogy szeretne meggyőződni a lemez állapotáról. Ha sértetlen, kifizeti, ha hibás, akkor nem. De azt is megteheti, hogy kifizeti, fizetés után rögtön kibontja, és ha hibás, visszáruzzák. Mivel ez utóbbi macerásabb volt, a pénztáros végül megengedte, hogy fizetés előtt bontsa ki.

Nos, én nem szoktam ennyit vacakolni. Kifizetek, majd helyben ki is bontok mindent. Bármi nem tetszik, csere, vagy (szigorúan!) készpénz vissza. És ezt a fogyasztóvédelmi törvény alapján neked áll jogodban eldönteni, az eladó nem erőltetheti rád az akaratát: pl. levásárlás vagy ilyesmi.

75. Watchmen Fourteenth  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. szeptember 16. - 17:45

Nekem sincsen ilyesmiféle ártalmas hobbim, amiket említesz, és nekem is hasonló ez a dolog a szüleimmel! :-) Viszont "ártalmas hobbiként" ott vannak a DVD-k, filmek, képregények, könyvek (na jó, abból igazából alig veszek)...Például a jövő havi Képregénybörzén is elmegy majd olyan 15-20 ezer Ft...
A munkanélküli témához csak annyit tennék hozzá, hogy nem rinyálni, vagy ne adj Isten sajnáltatni akartam magamat!
A lényeg perpillanat az, hogy ha nem hoznám el amúgy a filmeket, nehogy ott kelljen már hagynom a négyezret!Végülis milyen dolog lenne az, ha rendelkezhetnének a saját tulajdonom felett?!Főleg ha készpénz, ilyen helyzetben ráadásul!Ha nem is veszem meg a filmeket, másra biztosan kell az a pénz!

LAPOZÁS: 99-75 | 74-50 | 49-25 | ...első oldal »


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: