• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Beowulf - Legendák lovagja (2 DVD) - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT! (Xpress Xkluzív) (DVD) Beowulf - Legendák lovagja (2 DVD) - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT! (Xpress Xkluzív) (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
130. Vincent Vega
| 2009. július 1. - 21:11

Egy hozzáértő tudna nekem segíteni?
Ha jól tudom a moziban a 3D verziót ilyen szemüvegben kellett nézni:


Ennek a lencsének ugyebár semmilyen színe nincs.
Viszont ha itthon szeretném megnézni konkrétan ebből a filmből a 3D változatot, akkor milyen (papír)szemüveget kell rendelni hozzá:
- vörös/cián (spy kids 3)?
- magenta/zöld (bloody valentine)?
- borostyán/kék (monsters vs. aliens)?

Vagy ez egy tök más technológia és csak ez a áttetsző sztk szemüveg használható hozzá?

129. Sullyone  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. május 11. - 17:38

Ja olyan meglepi lesz hogy ihaj! :)

128. Mozsy  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. május 11. - 13:45

Erre Én is kíváncsi lennék! Mert 18 - a előtt megrendeltem, de még nem tudtam átvenni? Akkor majd, ha mindenki átvette a 18 - a előtti megrendelt Beowulf-ot? Vagy akik megrendelték azoknak már odavan téve csak összekéne csomagoltatni és akkor meglepetés lesz?

127. Luckey7
| 2008. május 1. - 5:08

T. Xpress!


Érdeklődnék, hogy a Beowulf filmzenei cd-k-nek mikor lesz a sorsolásuk?


Köszi a választ.

126. Mr. Barna - www.digipak.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 24. - 22:55

köszi... akkor marad sajnos a szokásos bevált út.... :I

125. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 24. - 13:00

Sajnos az általad emlitett film ilyenfajta kiadása most egyenlöre jogtulaj váltás miatt szerintem kétséges/valószinütlen ahogy a Select-et ismerem. 

124. Mr. Barna - www.digipak.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 24. - 12:33

T. Xpress! 


az lenne a kérdésem hogy esetleg ilyen bomba áron lehetne venni majd esetleg Amerikai Gengsztert??? mert az érdekelne, az a film megérdemelte! :) 
tudni valamit esetleg a megjelenésről? kösszi

123. Mr. Barna - www.digipak.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 24. - 12:30

lehet rendelni ott is , én szoktam ;)

122. LTamás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 13:25

Csatlakozom... A Beowulf szvsz a 3D miatt mehetett viszonylag jól a moziban, de egyébként annyira nem nagy durranás. Az Invázió meg a mozikban sem ment igazán, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet neki a plusz papírtok.


Ezennel, bűnbánó jó xpress-seggnyalóhoz méltóan konfesszálok: én egyiket sem rendeltem meg, igaz (újabb nyalintás) a Beowulf fémdobozon azért elgondolkodtam, seggnyalási célzattal (na jó, igazából azért, mert azért nem rossz a film, és hogy bejöjjön a művelet, hátha más is megjelenik majd így, de ezt úgysem hinné el senki egy seggnyalónak)...

121. LTamás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 13:17

Te rendelni szoktál a Media Markt-ban, vagy a Saturn-ban...? Ha már szövegértés... >:-DDD

120. ViC®  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 12:59

"Akkor az igazság Beowulf ügyben. Naívan azt gondoltuk, hogy 2008-ban, 10 évvel a DVD-formátum megjelenése után el tudunk annyit adni egy fémdobozos, kétlemezes kiadványból a néhány évvel ezelőtti Bomba áron, mint amennyit egy egylemezes kiadványból, kétszer ennyiért 8 éve el lehetett adni. Úgy tűnik azonban, hogy sajnos félreismertük a piacot, és a korábbi papírtokos kezdeményezésünk mellett egyelőre ez sem tekinthető teljes sikernek. A 300 forintos papírzacskós kiadványok között nem igazán van létjogosultsága a minőségnek."


 


Egyszerűen itt csak annyi a bibi, (véleményem szerint!) hogy nem volt jó választás ez a film... :( Nekem nem jött be... és én csak azokat a filmeket veszem meg, ami mondjuk be is jön/tetszik...  Gondolom azért volt mondjuk egy piackutatás, hogy pont erre a filmre esett a választás.. bár, ha "elméletileg bejött" akkor meg nem értem, hogy miért is nem lehet eladni... Természetesen én is a minőség és a szép kiadványok híve vagyok, de ezt a filmet sz.tem nem fogom megvenni, hacsak nem kell ismerősnek... Visszatérve.. teljesen jó a kezdeményezés... mondjuk én csinálnék azért egy szavazó oldalt, ahol lehetne választani, hogy melyik filmet szeretné a "közönség" "jobb minőségben"... persze adott lehetőségek között... ott számon is lehetne tartani, hogy mennyien is "kívánják" az adott terméket.... mind1... szal szerintem biztos a film a gáz, mivel azért a transformers elég hamar elfogyott, ahogy emléxem!

119. Oliver
| 2008. április 23. - 9:28


Köszönöm a gyors választ Xpress! Akkor ma vagy holnap postázom vissza!

Én amúgy 2005. május 26 óta rendelgetek innen az xpress.hu on-line boltból, és nagyon megvagyok elégedve! Mivel mostanában a környezetemtől csak azt hallom, hogy "húúúú, te ennyit költesz dvd-re???? meg hasonó... minek, stb, stb, ezért egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy eladom az egészet, úgy ahogy van... de aztán megnyugodtam, hisz ez az én hobbym, és kész!

Kb 4 éve gyűjtöm a dvd filmeket! Ezalatt az idő alatt összesen 550 ezer Ft-ot költöttem. Ebből 370 ezret itt az xpressnél ( az ajándéknak vett filmeket bele se számoltam ) Na a lényeg, hogy jó kis bolt ez:) összesen ez a 3. film amit visszaküldök cserére, szerintem ez jó arány! Na most mennem kell. Minden jót!

118. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 9:28

Visszatérő képzavar - a bili tartalma kavarja a vihart.

117. Xpress.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 8:26

Az információs oldalon írt címre küldd vissza a kiadványt, küldjük a cserét.

116. Xpress.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 23. - 8:25

Természetesen nem várjuk el senkitől, hogy nyalja a s*ggünket, örülünk, hogy Te például ezt nem teszed. Viszont azt elvárnánk, hogy ne azonnal szándékos hazugságot, megtévesztést, sandaságot feltételezzetek minden megnyilvánulásunk mögött. Miért gondolod, hogy nekünk érdekünkben áll becsapni a vevőinket? Ha ez lenne az üzletpolitikánk, akkor szerinted működtetnénk egy szinte teljesen szabad fórumot, ahol például pocskondiázhatnak is néhányan minket? Vajon léteznénk már közel 10 éve?


Akkor az igazság Beowulf ügyben. Naívan azt gondoltuk, hogy 2008-ban, 10 évvel a DVD-formátum megjelenése után el tudunk annyit adni egy fémdobozos, kétlemezes kiadványból a néhány évvel ezelőtti Bomba áron, mint amennyit egy egylemezes kiadványból, kétszer ennyiért 8 éve el lehetett adni. Úgy tűnik azonban, hogy sajnos félreismertük a piacot, és a korábbi papírtokos kezdeményezésünk mellett egyelőre ez sem tekinthető teljes sikernek. A 300 forintos papírzacskós kiadványok között nem igazán van létjogosultsága a minőségnek.


Természetesen nem adtuk fel a dolgot, és szeretnénk folytatni az exkluzív kiadványok árusítását, amíg van rá lehetőségünk. Amikor kiderült, hogy nem tudjuk eladni a tervezett mennyiséget, a kiadó (FHE) a segítségünkre sietett, és a tervezett mennyiség egy kisebb részét kiajánlotta egy másik partnerének, aki offline értékesítheti exkluzív a terméket, míg az online exkluzivizás megmaradt nálunk. Amikor ez kiderült, a termék leírásában azonnal javítottuk a tájékoztató szöveget, és jeleztük, hogy online exkluzív kiadványról van szó. A főoldalon található banneren az szerepel, hogy exkluzív nálunk rendelhető, ami igaz. Valószínűleg ezt is javítanunk kellett volna az egyértelműség kedvéért, de nem volt semmi szándékosság a dologban, és rendelni még mindig csak nálunk lehet a terméket. Ennyi a szép kerek történet. Köszönöm, hogy azonnal a legrosszabbat feltételezted rólunk. Ez is van olyan jó tulajdonság, mint a seggnyalás :)

115. Oliver
| 2008. április 23. - 7:42


Köszönöm a választ Mozsy, akkor visszaküldöm, vagyis előtte írok az xpressnek, és úgy.

114. Mozsy  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 23:55

Mondjuk igazad adok Neked, mert annak idején arról volt szó, hogy az Xpress és az FHE vállalta be a kiadványt, mármint a fémtokot, hogy megjelenjen nálunk! Ettől függetlenül nem gáz, mert így legalább jobban terjednek a szép kiadások, csak ma is úgy láttam az Árkádban, hogy a kutyát nem érdekli a film: tele volt vele a polc! Egy legenda vagyokra jobb lett volna a fémtok. 


Mondjuk az Xpress 10% - a miatt még mindig jobban megéri itt megvenni. :-P Tényleg, ha eddig nem köszöntem meg, akkor most megteszem Kedves Xpress és FHE!

113. Forter  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 23:24

Idióta barátom!!!Talán el kellene olvasnod a nagy reklám feliratot,ami úgy szól "csak nálunk limitált,fémdobozos változatban is rendelhető!"
Nos...el kellene gondolkoznod azon,hogy miért is szólsz be Nekem,ha ezzel Téged nem bántottalak meg illetve miért is írsz nekem olyat,hogy szövegértési problémáim vannak....(?????)
De persze nyaljad csak az Xpress seggét,ha ez jól esik Neked!Biztosan jó ízű,mert vannak rajtad kívűl még páran a lyuknál :))))))

112. Lord Picard  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 23:05

:) Kell nekem mindig bőbeszédűnek lenni, megelőztél :D

111. Lord Picard  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 23:03

Én ugyan a filmet nem vettem meg, nem is tervezem mostanság, de megjegyezném, hogy arról volt szó, hogy online, interneten lesz csak itt kapható ez a kiadás, szóval más netes dvd áruházban tényleg nem lehet megvásárolni. Gondolom azért a kiadónak több ezer ilyen fémdobozt kellett legyártatnia, s azt nem vállalhatták be, hogy boltba nem viszik ki. Szóval meglátásom szerint, szó nincs itt árverésről, inkább félreértés történhetett.

110. LTamás  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 22:58

Arról volt szó, hogy ONLINE Xpress-exkluzív, emellett pedig MM+Saturn-ban lehet kapni. Online máshol nem kapod meg. ONLINE.


Egyeseknek komoly szövegértési problémái vannak... :-)

109. Forter
| 2008. április 22. - 22:42

Nos...én is itt rendeltem ezt a kiadványt,de már megint bedőltem ennek a régi szövegnek,hogy csak itt kapható a limitált fémdobozos kiadvány....mit is mondjak erről még...természetesen nem is 1 boltban találkoztam ezzel a kiadással...miért kell állandóan "becsapni" az embereket,akik itt vásárolnak nap mint nap és bizony nem kevés pénzt hagynak a boltban...szánalmas...csak úgy megjegyeztem,mielött valamelyik "xpress fan" nekem esne. :)

108. Mozsy  [ ELŐZMÉNY ]
| 2008. április 22. - 22:20

Az elejének is simának kell lennie, szóval behorpadhatott. :-(

107. Oliver
| 2008. április 22. - 21:58


Kéne egy kis infó fiúk!

Ma megjött az xpress csomagom ( 37 ezer Ft ), na a lényeg, hogy a beowulf fémdobozom be van horpadva a manusz kezénél. Kibontottam, de csak utána vettem észre sajnos. De ugye elől is teljesen simának kéne lennie, mint hátul? írjatok köszi!

Lehet visszaküldöm, ha ez csak az én dobozomnál van így!

106. Atee G
| 2008. április 21. - 9:45

Csak elő/meg kellett rendelni.

LAPOZÁS: 130-106 | 105-81 | 80-56 | ...első oldal »


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: