• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
E.T. - A földönkívüli (egylemezes változat) (DVD) E.T. - A földönkívüli (egylemezes változat) (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
41. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. október 18. - 23:18

A kétlemezes változat legegyedibb extrája a film zenéjének élő előadása, önálló zenei hangsávként. A John Williams által vezényelt 100 tagú zenekar 2002-ben élőben előadott fellépésének felvétele.

További extrák:

Űrkutatás
Interaktív, 3D utazás az űrben. Ez az informatív extra bemutatja naprendszerünk bolygóit, a bolygók holdjait és atmoszféráját, de megismerhetjük azokat a csillagokat is, amelyek a legismertebb csillagképeinket alkotják. Az egyes égitestek képére kattintva Steven Spielbergtől és E.T.-től kapunk részletes információkat!

Így készült az E.T.
Részletes werkfilm, amely a film születését az ötlettől a forgatókönyvön és a szereplőválogatáson át a forgatásig mutatja be az eseményeket. A filmben korábban soha be nem mutatott ritka felvételek is helyet kaptak, így az Elliott-ot alakító Henry Thomas próbafelvételei, illetve interjúk a stáb tagjaival.

John Williams zenéje
Rövidfilm a zeneszerzőről, valamint Williams és Spielberg régóta tartó barátságáról és munkakapcsolatáról.

A 20. évfordulós változat díszbemutatója
Exkluzív rövidfilm a premierről, ahol John Williams vezényletével egy 100 tagú zenekar adta elő a film zenéjét.

Újra együtt
Az alkotók és a szereplőgárda tagjai beszélgetnek a film sorsukra, karrierjükre gyakorolt hatásáról, arról, miképpen emlékeznek 20 év távlatából a forgatásra.

E.T. archívum
Több száz produkciós fotó, vázlatterv és marketing eszközök interaktív albuma.

Előzetesek
A 2002-es változat előzetese és három további előzetes.

DVD-ROM extra
Csak számítógéppel elérhető háttéranyagok a filmről.

40. Harbinger
| 2010. augusztus 30. - 17:19

Sajnos én lemaradtam az első körről, azaz a 2 lemezes kiadásról. Most meg, hogy újra kapható, de csak 1 lemezesként úgy gondolom stílusosabb lenne megszerezni külföldről a 2 lemezes verziót. :)
Melyiket érdemes? Az R2-es kiadások egyformák vagy különbség a holland, belga, angol, stb kiadás között? Ebayen láttam még japán kiadást is. Íme, 3 lemezes SE

39. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 30. - 16:43

Puskákkal álltak a kordont adó rendfenntartók. Spielberg ezt az éppen apró korban levő csemetééjének nem szerette volna így továbbadni. Végülis egy másodperces jelenet, hadd legyen neki. :)
Amúgy nagyon sokáig szent tehénként kezelte az édesgyermeknek számító meséjét, hallani sem akart semmilyen CGI-ről, de aztán úgy érezte, megmutatja a nézőknek, hogy hogyan is képzelte el annak idején a maga tökéletességében az immár hibátlanul gesztikuláló űrmanót. A kádas jelenetről úgy tudom, szintén korábbi ötlet, csak nem volt idő és technika a leforgatására. Speciel nekem se hiányzott, inkább néztem volna az iskolaigazgatót játszó Harrison Ford jelenetét. :)

38. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 30. - 16:37

Nekem sajnos nincsen meg,legfeljebb az emlékeimben.
A pisztolyokat észre sem vettem akkor,csak utólag magyarázták meg,ettől mennyire meg kellett volna remülnöm,bár nem voltam éppen kicsi és nem is nekik készült igazából,és az E.T. a kádban jelenet nélkül is meglennék.

Az új verziót az élő zenei anyaggal érdemes megnézni,mivel a közönség nem mindig tudott csöndben maradni.:)

37. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 30. - 15:46

Nekem műsoros VHS-en van az eredeti verzió, a bájos első szinkronnal.

36. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 30. - 15:37

Úgy tudom létezik külföldön egy olyan változat is,amely megegyezik az eredetileg moziban bemutatottal és mellé még a "megpiszkált" "rendezői" verzió is ott van...

35. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 30. - 2:43

Spielberg fannak már rég megvan a korábbi kétlemezes, ami ugyanezt tudja, sőt még sokkal többet is.

34. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 28. - 15:51

Ezeket jó tudni, már rég akartam kérdezni az új Select változat megjelenésével kapcsolatban. Spielberg fannak érdemesebb inkább egy külföldi SE beszerzése? :)

33. Lacka  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. augusztus 28. - 13:40

Talán késői a válaszom, de igen: tartalmazza. Az extrákba lépve "szó nélkül" elindul egy 2 perces ajánló magától Spielbergtől, amit én inkább tettem volna film elé, mint az "Alien"-ek esetében, mert így, extraként tálalva egy nagy nulla. Amikor ez az ajánló véget ér, egy állókép jelenik meg, angol szöveggel, rajta az általad említett zenei hangsáv hallgatásának lehetőségével. "Rákattintva" innen is elindul elölről a film. Ennek a zenének a lemezen létét bizonyítja nekem az is, hogy - a borítóval ellentétben - a korongon négy hangsáv van: angol DD 5.1, angol DTS 5.1, magyar DD 5.1 és "valami", ugyanis a hangsávválasztó menüben nincs feltüntetve a zenei (csak az extra menüből érhető el), de ha a filmmániás filmnézés közben próbálna hangsávot váltani (amit a hibbantak letiltottak), akkor azt látja, hogy az aktuális mellett további három hangból nem tud választani, irány a rémesen hangosan zenélő menü.

Egyébként meg "nyelje le keresztben" a Select a művét: karcos a lemezem. ;-)

32. Igc
| 2009. február 3. - 14:30

Ez a kiadvány végre kapott normális tokot..

31. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 31. - 15:58

Dehogynem.
Nála még a lézerfej is rongálja a lemezt...:)

30. creeper
| 2009. január 31. - 15:53

Ezt a "Mindenki ellenségét" nem kéne kitakarítani innen?

29. Ferrari-Fan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 30. - 11:34

Szia!

A lemezen egyetlen extra dokumentum film van, amiben Steven Spielberg beszél a filmről és annak felújításáról.

28. Adama
| 2009. január 30. - 0:49

Tartalmazza az alábbi extrát az egylemezes változat?

A film zenéjének élő előadása, önálló zenei hangsávként - A John Williams zeneszerző által vezényelt 100 tagú zenekar 2002-ben élőben előadott fellépésének felvétele"

27. TrueBB  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 20. - 2:06

A másik emlékeim szerint nálam!:)Örök hála!

26. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 18. - 15:41

Gyagya rendőrök talán érdekesebbek lettek volna...:)
A fegyver semmiképpen sem jó üzenet egy magányos és jószándékú földönkívülivel szemben.
Még csodálkozunk,hogy elkerülnek minket,vagy csak gabonakörökre telik tőlük.:)))

25. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 18. - 15:37

Mivel egy veszélyes állatra gyanakodtak.

24. téglagyári megálló
| 2009. január 17. - 18:32

Engem az E.T. azért is talált szívközépen, mert legkisebb gyerekként végignéztem, amint testvéreim kirepültek a sokszor alkoholgőzös szülői házból, s nagyon át tudtam érezni Elliott magányosságát, hogy hiányzik neki egy társ, akivel megoszthatja érzéseit, melyeket a felnőttek vagy nem értenek, vagy nincs idejük foglalkozni velük. Elfogadom persze azoknak a véleményét is, akik szerint Spielberg meséje nem éppen oktató-nevelő célzatú, elvégre nem vagyunk egyformák. Számomra rengeteget jelentett, s jelent ma is. Örülök, hogy másokat is hozzájuthattam ehhez az örök meséhez.

23. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 17. - 18:26

S ha már fegyver: amikor a fészeres labdázás után Elliott falfehéren visszamegy a többiekhez, azok késekkel felszerelkezve indulnak kideríteni az igazságot. Gyermeknevelési szempontból akár ezt a jelenet is cenzúrázásért kiált. De ez már szőrszálhasogatásszagú okfejtés, aminek legkevésbé én szeretnék táptalajt adni.

22. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 17. - 18:17

Ja, értelek! Mondjuk, ha a realitás oldalról nézzük, akkor a puskás emberek hitelesek, ahogyan azokat más korabeli filmben is ábrázolja Spielberg, például a Sugarland Expressben. Kérdés, hogy egy gyógyítóujjú, biciklireptető, édesszájú, szétszórt intergalaktikus törpekertész meséjében mennyire kell hitelesnek lenni a közrend őreinek. Saját emlékeimből táplálkozva meg csak azt tudom mondani, hogy a védőruhás orvos-bakteriológusok rideg attakolásán százszor jobban betojtam még 14 évesen is, mint azon a pár puskás fószeren, akik a bicósokat kordonizálták, de úgy látszik, a rendező magát a fegyver látványát érezte aggályosnak. Mellesleg a Columbine gimiben, meg talán a később Manhattanben történtek után valahol meg is tudom érteni, még ha ezzel az űrmanó rajongóinak egy részét sikerült is felzaklatnia.

21. csabaga  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 17. - 15:53

Az eredeti puskás változatra értettem a butaságot.
Megértem,hogy szívesen kitörölné ezt a filmtörténelemből.

20. Dooku Gróf  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 16. - 19:51

Az unitesóm és én is TM-nek köszönhetjük a 2 lemezes kiadást. Később nekem is sikerült két bontatlant szerezni, az egyik Tadamnál landolt...

19. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 16. - 17:55

Joybreast! :)

18. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 16. - 17:53

Ami messze nem tökéletes, az a filmhez méltatlan egylemezes Select kiadás, de erre nem is érdemes szót vesztegetni.

17. vpe  [ ELŐZMÉNY ]
| 2009. január 16. - 17:52

A 2 lemezes változatot én TM-nek köszönhetem :)

LAPOZÁS: 41-17 | 16-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: