• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Eredet (DVD) Eredet (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
16. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. február 8. - 11:25

Igen, akkor még sikerült kikaparnom ezt a gesztenyét, hála az akkoriban még ProVideót erősítő Koloszár Péternek, aki igen példásan szívén viselte a kiadvány sorsát.

Ezzel szemben most a Szabotázs, ami legalább olyan elcseszett, mint az Eredet volt annó, a ProVideo szerint hibátlan. Illetve dehogyis! Pontosítok. Ők NEM LÁTJÁK a hibát, ezért nem érdekli őket. :(

Szégyenszemre a megvett DVD mellé barkácsolhatok magamnak egy házit, ha élvezni is szeretném a filmet.

15. Niwrok
| 2015. február 7. - 23:35

Ezek szerint kimaradtál belőle, hogy ebből még éppen volt cserepéldány, csak egy e-mailt kellett írni a kiadónak. Az sem váltja meg a világot, de lényegesen jobb, mint az "Eredet"-i képe.

14. Johnny88
| 2015. február 7. - 23:19

Most, hogy akciós ez a film az Xpressen kétlemezes BD-n gyorsan lecserélem a DVD-t.
Talán nincs is DVD gyűjteményemben film ami ennyire undorítóan fest DVD-n. Le sem tudnám írni milyen a kép. Láttam a gyengeséget már aznap mikor megvettem, LCD-n később LED TV-n és most már nagyban, HD projektoron is. A pixelek remegnek és elmásznak a helyükről, fehér körvonalat remegtetnek maguk körül. Undorító, már csak azért is mert igencsak látványos filmről beszélünk, a film nem nézhet így ki. Kukába a DVD-vel.

13. Zely
| 2013. december 2. - 14:48

DVD képminőségéről valaki nyilatkozna?

12. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. február 4. - 16:32

A képhiba éppen a DVD változatot érinti. Ha kicserélteted, akkor az egy új lemez lesz, lehetőleg már körgyűrűk nélkül.

11. Pelikán József gátor
| 2011. február 4. - 15:36

Köszi a választ, a képproblémákat ismertem. sajnos nem tehetem meg a BD lejátszót egyenlőre, így a DVD-t választottam. Visszatérve a lemezhibára, érdemes cseréltetni, cserélik emiatt egyáltalán?

10. Niwrok  [ ELŐZMÉNY ]
| 2011. február 4. - 14:59

Ez még nem volt, de ha rám hallgatsz, beleolvasol a többi Eredetes topikba (főleg a BD-sekbe) is, mert ha most vetted, akkor érdemes tudnod, hogy annak a lemeznek nem a "körgyűrűk" a legnagyobb baja:).

Az ottani megoldások várhatóan orvosolják majd a te problémád is.

9. Pelikán József gátor
| 2011. február 4. - 14:34

Sziasztok!
Elnézést ha már volt, megvettem tegnap a filmet. A lejátszó viszi, a problémám hogy mintha foltos lenne a lemez!!?? Úgy tudnám leírni, hogy ilyen körgyűrűk futnak körben a lemezen. Tud valaki segíteni?
Köszönöm!

8. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 31. - 12:42

Igyekszem szűkszavú lenni, a másnaposság béklyójában vergődik a gondolatszarum. :)

7. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 31. - 12:41

Önmagában már az dicséretes, hogy a komolykodó filmek közül messze a legkomolyabb. A kommersz vonalból közel és távol nincs olyan mai darab, ami csak fele ennyire is tornáztatná a szürkeállományt. Szerintem itt a lényeg, nem pedig ott, hogy lereagáljuk, hogy ez nem Tarkovszkij szintje. Ugyanis ezt már az első csapó előtt borítékolni lehetett.

6. gerbence  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 31. - 12:35

Na tessék, egy mondatban összefoglalod a mondókámat, még azelőtt hogy leírtam volna. :)

5. gerbence
| 2010. december 31. - 12:34

Végülis a humor is egyfajta érzelmi megközelítést takar, ami valóban hiányzott a filmből, így nekem ez a kettő kb. fedi egymást. De Nolan filmjei mindig ilyen hidegek, "érzelemmentesek", ő valahogy ezekkel a lelki, személyes vonatkozásokkal nem nagyon bíbelődik, nála a személyes tragédiák is általában inkább morális, erkölcsi dilemmákon alapulnak, vagy nagyon végletes érzéseken, mint pl. a bosszúvágy.
Ez lehet hiányosság, de vehetjük rendezői attitűdnek is, a lényeg, hogy ennél a filmnél a téma maga valami nagyon mélyen emberi, lelki síkon játszódik, ehhez képest ha pont a lélek marad ki belőle, az kissé visszás.
Ennek ellenére egy nagyon jól összerakott heist-akciófilm, de azért mégiscsak egy blöff, és nem valós dráma. Helyén kell kezelni, és akkor működik, de azért szerintem inkább komolykodó, mint komoly film.

4. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 31. - 12:29

Emlékeim szerint az érzelmi muníció egyik Nolan-filmben sem teng túl.

3. kekec
| 2010. december 31. - 12:26

Nagyjából én is egyetértek jevgenyijjel. Nekem mondjuk nem a humor hiányzott a filmből, hanem az érzelem. Számomra túl hideg és steril volt az egész film, nem tudott megérinteni.

2. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 31. - 12:22

Szerintem meg ennél több van benne, és azzal sem értek egyet, hogy egy akciófilmben a humor elengedhetetlen kellék volna.

1. gerbence
| 2010. december 31. - 11:32

Jevgenyij tökéletesen fogalmazta meg az én véleményemet is (azzal a különbséggel, hogy nekem ezzel együtt is filmélményként inkább a "jó" felé közelít, mint a "közepes" felé). De a lényeget én is így látom, csak nem fogalmazódott meg bennem ilyen kereken.

LAPOZÁS: 16-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: