• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Men in Black - Sötét zsaruk 2. (BLU-RAY) Men in Black - Sötét zsaruk 2. (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
6. tom991  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. január 2. - 18:17

Állítólag ugyanaz a karakter.

KÜLSŐ LINK

5. Blu-Ray Fan
| 2017. október 28. - 11:41

Bár nem mostanában láttam, de akkor nekem is feltűnt, hogy ugyan az a színész. Lehet más karaktert alakít.

4. Harbinger
| 2017. október 27. - 23:18

Valószínűleg az utolsó darabot sikerült bezsebelnem az Xpresstől. Meglepő, hogy az InterComot olvashatom, mint forgalmazó. Papírtok már nem volt, de így is szép kiadvány és van belső borító. Egyetlen apró dolog zavar, a borítón Will Smith és Tommy Lee Jones neve fel van cserélve... vagyis inkább nem azonos oldalra került a fotóikkal.
Első nézésére kicsit talán gyengébbnek hat ez a rész. Rövidebb is, a poénok eltúlzottak és a hangulat is más. De többszöri megnézés után rá lehet érezni: önirónia. Már az első filmben is van, igaz javára a sci-fi műfajt parodizálja ki inkább, itt ellenben saját magát is a film. Kicsit úgy kell venni, mint Az utolsó akcióhőst vagy Star Trek IV-et. Jó kis film, jó poénokkal, elég jó effektekkel. Ez egy agyament folytatás, amit annyira se kell komolyan venni, mint az első filmet. Csak nézni és szórakozni!
Sony BD adja magát, hogy referencia minőséget kapunk kézhez. A képminőség hibátlan, már annyira jó hogy pár effekten nagyon is szemet szúr, hogy CGI. Szerencsére nem sok jelenetnél, de ez a HD hátránya. A magyar 5.1 hang az első részhez magyar hangjához képest magasan jobb keverést kapott. Sokkal dinamikusabb, életszerűbb és szólnak a surround hangfalak is.

Valaki tudja, hogy a videokölcsönzős ipse ugyanaz a karakter, aki az elsőben a hullaházas portás volt? Csak fura hogy látszólag sejt valamit a dolgokról, pedig ha túlélte Edgart tuti megvakuzták. Bár lehet szimplán a poén kedvéért hozták vissza.

3. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2012. október 20. - 17:12

Jó, bár ilyen esetben nekem jobban tetszik, ha a feknin más kép van, mint a borítón.

2. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
| 2012. október 19. - 21:36

a kiadványról részletesen a linkre kattintva megtekinthetők:

KÜLSŐ LINK

1. moli
| 2012. május 16. - 10:49

Szép kis papírfeknit kapott a kiadás! Az első részt nem láttam, nem tudom, hogy az kap-e?

LAPOZÁS: 6-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: