• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Rolling Thunder - Gördülő mennydörgés (DVD) Rolling Thunder - Gördülő mennydörgés (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
3. Film-mániás
| 2018. október 24. - 15:31

Igencsak unalmasan "gördülő", b-kategóriás bosszú-film, melyből nekem csak a végén lévő lövöldözős "mészárlás" és Tommy Lee Jones jó kis mellékszerepe (de a főszereplő, W. Devane gyenge volt) ért valamit. A dvd-borítón olvasható ez: "Quentin Tarantino egyik kedvenc filmje"-Hát, én eme információra magasról teszek...

2. Zely
| 2013. augusztus 14. - 22:12

Quentin Tarantino egyik kedvenc filmje, amiről elnevezte saját kiadóját is!

1. Remo
| 2013. május 18. - 17:52

Ez jó volt. Minden ízében igazi 70-es évekbeli mozi, valahol félúton a Bosszúvágy és a Taxisofőr között. William Devane és Tommy Lee Jones fantasztikusak benne, bár utóbbinak igazán csak a legvégén van szerepe. A kiadásnak van jó és rossz oldala is. A külsőségek, mint a borító és a menü, rendben vannak. A magyar szinkron ellenben élvezhetetlen, egy MGM csatornás ótvart raktak rá. Az eredeti hangon érződik a kor, akárcsak a változó minőségű képen, mely van, amikor nagyon szemcsés és koszos, máskor tiszta és szép. A felirat ezúttal se mentes a (főleg elütési) hibáktól, de összességében a jobban sikerültek közé tartozik. A borítón nincs rajta, de a lemezen megtalálható a hangbeállítások között egy forgatókönyvírói audiókommentár (Heywood Gould közreműködésével), amivel a kiadvány szerintem bőven túlteljesít a 999-es árért cserébe.

LAPOZÁS: 3-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: