• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Bosszúállók: Ultron kora (DVD) Bosszúállók: Ultron kora (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
49. DNS
| 2016. augusztus 20. - 18:59

Alighanem az MCU (Marvel) filmek sem jönnek majd mindig futószalagon...

KÜLSŐ LINK

48. Valkyr - Blugeek.blog.hu
| 2015. november 3. - 16:03

Mivel Blu-ray megfelelője nincs :/, remélem jó helye lesz itt egy kék tesztnek:

KÜLSŐ LINK

47. MikeCorleone
| 2015. október 26. - 20:37

Jó lenne ha ez a Disney hisztéria a BD-kel megoldódna végre,már vagy 7 éve nem DVD-zek,egy ilyen filmet meg pláne nem fogok DVD-n nézni.A Star Wars-ból is majd csak egy DVD-vel szúrják ki a szemünket?Az szép baleset lesz.

46. Johnny88  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 13. - 17:05

Szívesen! :)

45. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 13. - 8:25

Tűzpróba rávert erre látványban - ezen jót nevettem így ébredés után, köszi az élményt! :)

44. Nathan Drake  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 13. - 7:45

A végtelen köveket és Víziót látta, azért küldte meg később a bölcsőt villámmal, hogy életre keljen.
A film védelmébe: csak 100 millióval hozott kevesebbet, másfél milliárdnál az nem sok. Látványban nem tudna újat mutatni, mert Vasember is csak egyféleképpen tud repülni :) elég ha tartja azt a szintet mint az előző filmekben. Újat a Hulk vs Hulbuster csatában, Higanyszál jeleneteiben, stb. látni.
A marvel univerzum majd akkor válik teljessé ha látjuk az Infinity War második részét. Önmagában első nézésre egy Birodalom visszavág is hiányos, de a többi filmmel együtt alkot egy egész történetet. Ezt csak példának hoztam fel, nem összehasonlításképp.

43. Johnny88
| 2015. október 12. - 22:33

Szerintem ritka szar lett ez a film, sajnos. Nem csoda, hogy gyengébben muzsikált az elsőhöz képest. A mai napig nem tudom Thor mire jött rá a vízben lubickolva.
Csak néztem a filmet és rájöttem, hogy már látványban sem tud semmi újat nyújtani. Ezerszer láttuk már Vasembert a levegőben repkedni, vég nélküli robbanások, még a Transformerst szidják. Sajnos az effektek néhol kritikán aluliak. Az Útvesztő:Tűzpróba rávert erre látványban.

42. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 11. - 10:34

Igaz. Akkor gondolom, Kazahsztánból nem rendelnek tömegesen cseh BD-ket. ;)

41. .:. arzo .:.  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 11. - 10:20

Kazahsztánra gondolt.

40. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. október 11. - 10:14

Hogyne lenne nagyobb, amikor a magyar vásárlók is a cseh piacot erősítik.

39. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. szeptember 25. - 19:01

Megvetted és rögtön felmásoltad a gépedre? Minek, ha nem is érdekel? :)

38. Geooorge
| 2015. szeptember 24. - 8:44

Ugyan olyan ronda ,szánalmas kiadás mint a Galaxis volt. A borító a tok , 990. forintért sokkal különb kiadásokat lehet venni.
A kedvem is el ment tőlük mármint a Marvel filmektől. Emlékszem az első rész megjelenésekor már hetekkel előtte számoltam a napokat.Most ez már két hete fent van a vinyomon de még meg sem néztem. Tudom én csak egy vagyok a Disney-nek a sok millió nézőből akit elbuktak de gondolom ,remélem ez a hozzá állás hosszútávon nekik sem lesz kifizető!!!!

37. nightrace  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. szeptember 24. - 7:27

Hogyne érezném:-)

Tényleg nagyon fura. Stereo szinkron egy Disney BD-n? Nem emlékszem hasonlóra. Kazah szinkronról meg főleg nem..

36. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. szeptember 24. - 4:40

Ott biztos nagyobb a fogyas mint nalunk.
(Remelem erezted az ironiat!)

35. nightrace
| 2015. szeptember 24. - 0:34

Durva, hogy a cseh változatra került kazah szinkron 2.0 :)

34. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 15:43

Köszi, ez biztató. Egy kettesre azért komoly esélyed van, ha játszol. :)

33. R2-D2  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 15:22

Ez annyira, de annyira.... hmmm... aranyos. Aranyosan naiv.

Szvsz amíg a Disney jogok a PV-nél vannak, addig itt nem lesz semmi változás. Hogy min vesztek össze, az tulajdonképp meg lényegtelen is (egyébként valószínűleg soha a büdös életben nem tudjuk meg), viszont hogy NEKÜNK, a mi kis 200 darabos piacunkra senki nem fog külön lemezt újból gyártani, az hótzicher.

Ha nyerek a lottón én legyártatom és ingyen kap minden xpresses. :)

32. DNS  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 14:49

Jah, nyilván azért tartozik a Star Wars-filmek forgalmazási joga a Disney-hez, mert megvették szőröstül-bőrőstül a Lucasfilmmel együtt. Az első (vagyis IV.) Star Wars epizód csak azért maradt a Foxnál, mert ők anno úgy kötötték a szerződést Lucassal, hogy a tökömtudja mennyi ideig kizárólagos terjesztői/forgalmazói annak a konkrét filmnek (aminek akkor még a folytatása sem volt biztos).

31. DNS  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 11:10

Én csak annyit tudok a neten keringő infók alapján, hogy a Disney és a Fox megállapodása szerint immmár az összes korábbi Star Wars-film forgalmazási joga a Disney-t illeti, a IV. epizódot kivéve, ami az egykori szerződési feltételek miatt még mindig a Foxhoz tartozik.

KÜLSŐ LINKEnnek ellenére mégis megállapodtak, hogy elérhetővé teszik mind a hat részt digitális HD formátumban, ami egy ideje már le is tölthető.

KÜLSŐ LINKEz a fizikai újrakiadás pedig szerintem valahogy úgy néz ki, hogy a Disney globális szinten beleegyezett, hogy a Fox újfent megjelentesse a filmeket mindenhol, ahol akarja, illetve ahol egyszer már kiadta őket. Ennek megfelelően a BontonFilm minden további nélkül megjelenteti nálunk is a sorozatot, mint a Fox magyarországi forgalmazója.

Lehet, ha a Disney rájönne, hogy nálunk úgymond Blu-ray tilalom van, akkor rögtön leállítaná az egész hazai újrakiadást:D

30. purple rain
| 2015. augusztus 11. - 11:04

Na írtam a Disney-nek a céges címemről, hátha... Aztán ha jön valami közzéteszem :)

29. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 10:54

Egyébként meg nem akarok én itt senki pártján állni. Ott az email cím, írjál nekik. Ami onnan jön, na az hivatalos. De attól tartok, hogy ha leírná a Disney, hogy igen Dénes, itthon szart se adtunk el, ezért kocc, akkor szar se változna, tovább lenne a PV szidva. Ilyen szempontból tényleg felesleges a tények vizsgálata... :D

28. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 10:52

Nem értem az analógiát... Te nagyon rá akarod húzni a vizes lepedőt teljesen indok, alap nélkül a forgalmazóra. Egyszerűen kell valaki aki helyben van és szidhattok.

A Star Wars BD egy film sorozata. A Disney BD egy filmstúdió minden filmje. A Bontonfilm nem harcolt a fémekért, jönnek maguktól. A PV állítólag küzdött a Disneyvel, nem nem jött össze. A Fox nem hiszem, hogy nem akarta itthon megjelentetni a SW-t. A Disney nem akarja megjelentetni a BD-it.

Van ebben párhuzam?

27. DNS
| 2015. augusztus 11. - 10:43

Amúgy senkinek sem fura, hogy a Star Wars-okat kiadják nálunk újra Blu-rayen? Amennyiben ehhez tényleg csak a BontonFilmnek van köze, akkor a Disney Blu-rayek elmaradásának mért ne lehetne csak a PV-hez köze?

26. DNS  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 10:35

Jó kérdés... Erről talán Dömit és a dvdextrát lehetne megkérdezni.

25. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. augusztus 11. - 10:23

Tessék:

"Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

registration@disney.hu

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."

LAPOZÁS: 49-25 | 24-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: