• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Superman - A mozifilm (BLU-RAY) Superman - A mozifilm (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
5. Frank Horrigan
| 2017. január 14. - 12:28

Valaki nem tud az öt mozifilmből bontatlan példányt gyári fóliában?

4. Harbinger
| 2017. január 10. - 22:40

Végre ezt is begyűjtöttöem. Anno láttam én olaszul, németül, magyarul, ahány adó csak vetítette. Érdekes volt látni az új jeleneteket, bár a legtöbb marginális. Nekem a kedvencem mikor Superman betör Lex bunkerébe és gépfegyverek tüze alá veszi, majd zűzzel és végül jéggé akarja fagyasztani ,de nem sikerül. Epikus jelenet sor, kár hogy anno kimaradt.
A kép nagyon szép, angol hang ütősen szól ahol kell, bár kár hogy a mi régiónk csak Dolby Digital keverést kapott. A magyar szinkron elég jó lett és a hangok java is jól van megválasztva, a keverés se sokban marad el az angoltól. Viszont a BD-nek menüje sincs, mint oly sok régi WB kiadásnak.

3. Harbinger  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. december 16. - 22:26

Kösz az infót! D oh, akkor gondolom az új hangok és fordítás van. Pedig egyik kedvencem mikor Superman betör Lex titkos bázisára "A biztosítóm majd megkeresi az ajtó ügyében. Otis, kérd el az úr köpenyét."

2. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2015. december 16. - 8:27

Ebből a filmből BD-n nálunk a kb. 10 perccel kibővített rendezői változat jelent meg, a Warner Home Video által csináltatott új, 5.1-es szinkronnal.

Amúgy két magyarítás létezik hozzá, az eredeti 1991-es HBO-s / mozis (a tévépremier után nem sokkal a Mokép moziban is bemutatta, én ott láttam először), meg a bővítetthez készült második.

1. Harbinger
| 2015. december 16. - 1:51

Ezen kiadás csak a mozis verziót tartalmazza? Mert sehol sincs írva, jelölve. És tudom több kiadása is van majd mindegyik filmnek. A 2-ből gyakorta egy új filmet kapunk hála a Donner-féle vágásnak. És a szinkron melyik változat? Bár nem tudom mennyi lehet, én anno az RTL-en néztem a filmeket, meg utána is. Ha jól tudom csak egy féle volt, kérdés az került 5.1 keverésbe.

LAPOZÁS: 5-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: