• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (BLU-RAY) Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
29. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2018. február 19. - 16:42

A kinti megjelenése óta lehet tudni, hogy felkerült a magyar vonatkozás, csak a Bonton nem úgy ítélte meg, hogy megéri kiadni, ezért jött csak DVD-n.

28. nightrace
| 2018. február 19. - 15:41

Létezik ebből a filmből magyar szinkronos BD:

KÜLSŐ LINK

27. nemdohányzó mentocsónak  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. április 10. - 16:44

Láttam itt azóta az új hozzászólásokat, hogy lehet, mégis megjelenik. Lehet tudni azóta valamit erről? Még nem vettem meg a DVD-t. (Nem látok rá túl sok esélyt, de azért biztos ami biztos, rákérdezek.)

26. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. március 18. - 10:56

Történelmi barátaink szerint igen, pár napon belül kiderül, valóban így van-e.

25. turn  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. március 18. - 10:42

Ez biztos?

24. Frank Horrigan
| 2016. március 15. - 22:18

Úgy tűnik, mégis legyártották a kelet-európai masztert, ha jók az értesüléseim...

23. nemdohányzó mentocsónak  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 28. - 23:09

Pardon. Most jutott eszembe, hogy volt még ezen a kettőn kívül még két film, amit megjelenés előtt előrendeltem: a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és az Utóélet. De végül is ez most az előbbi mondandóm szempontjából nem lényeg, csak kijavítottam magam. (-:

22. nemdohányzó mentocsónak  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 28. - 23:02

Nem volt igényfelmérés, csak simán előrendelhető volt. Az Xpress csak arra értette, hogy megvolt az igényfelmérés, hogy az előrendelések alapján őnekik volt valamilyen, viszonylagos rálátásuk, hogy nagyjából mekkora igény lehet erre a BD-re itthon. Ha jól értettem. Ezek szerint nagyon kevesen rendelték elő. Bár azt nem igazán értem, hogy hogy lehet az igényekre csupán az előrendelésekből végleges következtetéseket levonni. Nagyon sokan csak jóval a megjelenés után veszik meg az adott filmet, legyen az akármilyen film. Mert mondjuk csak akkor veszi észre, vagy később jön meg a fizetés, stb. Száz oka lehet. Nálam sokszor van, hogy csak évekkel később veszek meg egy adott filmet, mint ahogy az megjelent. Vagy hónapokkal. (Igazából csak két film volt eddig egész életemben, amit még megjelenés előtt előrendeltem: a Sráckor BD (és DVD) és ez, ami végül sajnos nem jelenik meg. Ezután lehet többször rendelek majd elő a nekem fontos filmekből...) És nem is mindenki az Xpressen keresztül rendel, hanem más online helyekről is, vagy akár offline boltból.
Ha rendes igényfelmérés lett volna, akkor arról hír is jött volna szerintem, mint annak idején a Sráckor, a Szeméttelep, A vasöklű férfi 2. és a Ouija filmek esetében (amik közül az első kettő jelent meg végül BD-n).

Nagyon jó volna, ha rendesen beindulna ez az igényfelméréses dolog, és nem csak egy egyszeri esemény lenne a múltban, mert egy nagyszerű ötlet, kezdeményezés volt, aminek tényleg mindenki örülhet(ne).

Ezzel meg tökéletesen egyetértek: "A jövőben kéne ilyen menüpont vagy valami figyelemfelhívóbb dolog szerintem, ha akarunk ilyen rétegfilmekből megjelenést."

21. Filmprofi
| 2016. január 27. - 13:13

Amúgy erre volt igényfelmérés vagy csak simán előrendelhető volt? Mert ha igényfelmérés jelleggel került fel az oldalra, akkor én ezt nagyon benéztem. A Sráckor, Trash meg az a horror eljutott hozzám mint hír, de ez nem. A jövőben kéne ilyen menüpont vagy valami figyelemfelhívóbb dolog szerintem, ha akarunk ilyen rétegfilmekből megjelenést.

20. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 11:40

Mint irtam h ez a szam csak tipp.

19. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 11:38

Mint irtam h ez a szam csak tipp.

18. Filmgyujtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 11:18

Tuti nem 50 volt belole az orszagban. Offline is lattam legalabb 5-6 db-t tobb aruhazban a hetvegen.

17. nightrace  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 9:52

Offline is van belőle. Nem is kevés.

16. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 9:50

En szerintem volt 25 elorendeles de ok rendeltek 50-t es ebbol van meg. Ezek a szamok csak tippek.

15. DNS  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 9:36

Érdekes volt ez az igényfelmérés dolog a Sráckor BD esetében is. Akkor ugyebár arról volt szó, hogy erősen limitált lesz a kiadvány, ezért tanácsos még a megjelenés előtt megrendelnie annak, aki szeretne belőle. Aztán gondolom mint máskor, most jópáran ezt sem vették át, és még mindig azonnal szállítható státuszban van. Ami azt jelenti, hogy áll belőle a raktárkészlet (és nem csak itt, ahogy láttam).

Mondjuk nem tudom, hogy végül is mennyi volt az az "erősen limitált" példányszám...

14. XpressHelp  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 9:07

Dömi rátapintott a lényegre, és sajnos nagyon jól (de lehet, hogy még egy kicsit optimistán is) lőtte be a magyar igényeket erre a BD-re. Legalábbis az xpress előrendelések alapján. Szóval megvolt az igényfelmérés, és bár a Fox nem ez alapján döntött, ez utólag őket igazolja :(

13. Filmprofi
| 2016. január 27. - 7:58

Egy újabb koporsószög egy jó nagy koporsóba. Gyűlnek a címek, gyűlnek! Jó lesz ez!

12. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 7:53

Retek vagy réteg? :-)

11. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 27. - 4:18

Mas a helyzett itt. Amig a tavalyi par filmnel csak be kellet hozniuk mert keszen voltak a lemezek (le voltak mar gyartva) addig itt meg nincs kesz lemez (nincs legyartott lemez). A mi kedvunkert meg nem fognak csinalni 15-30 db-ot, mert lassuk be ez egy reteh film.

10. nemdohányzó mentocsónak  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 26. - 23:55

Ja, én úgy láttam, hogy a GHE, de végül is mindegy. De és valamilyen igényfelmérést nem lehetne csinálni ezzel a filmmel, ha már tavaly ezt olyan nagy reményt keltően bejelentették, hogy "mostantól majd mi is beleszólhatunk a hazai filmkiadásba!"? Meg akkor már egy sor másik címmel is lehetne, de maradnék egyelőre csak a jelen filmnél. Szóval nem lehetne egy ilyen igényfelmérést végezni ezzel a filmmel kapcsolatban?

9. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 26. - 23:46

Nalunk is a Bontonfilm NEM jelenteti meg. Ez a film is hozzajuk tartozik.

8. nemdohányzó mentocsónak
| 2016. január 26. - 23:42

És ilyen igényfelméréssel nem lehetne felmérni az igényeket, hogy hány ember venné meg a filmet, és ha összejön rá annyi előrendelés, akkor megjelentetnék, ha nem, akkor nem? (Mint ahogy az a Sráckor BD, meg még két vagy három másik BD-film esetében történt tavaly.) Mert egy olyanban nagyon szívesen benne lennék, és talán nem vagyok ezzel egyedül. Még abban is benne lennék, hogy a vásárlók előre fizethetnének érte, és akkor nem az van, mint állítólag sokszor, hogy az illető előrendeli a terméket, aztán meg nem veszi át. És ha nem jelenik meg az adott film, akkor meg a vásárló visszakapná a pénzét. Én a magam részéről még hajlandó lennék akár magasabb összeget is kifizetni érte, ha ilyen igényfelméréssel megjelenne!

Vagy olyat nem lehet, hogy a kiadást átrakni a Bontonfilmhez? (Bár ahogy most olvastam az előző hozzászólásból, hogy a cseheknél se jelent meg, akkor nálunk miért jelentetné meg a Bontonfilm?? - gondolom.) Vagy csak simán igényfelmérés, nem tom, nem értek az ilyesmihez.

7. Filmgyujtés - www.youtube.com/c/filmgyujtes  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 26. - 14:52

Mondjuk ezt en sem ertem. Sajnos a cseheknel sem jelenik meg BD-n, de erdekes modon, ott ezt mar tudtak hetekkel, honapokkal ezelott. Hogy lehet az, h csak Mo-n nem tudni semmit?

6. Dömi - http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php  [ ELŐZMÉNY ]
| 2016. január 26. - 10:10

Azert az erdekes h mindez megjelenes elott 1-2 nappal derult csak ki.

5. nemdohányzó mentocsónak
| 2016. január 25. - 21:50

Tavaly év végén vettem meg életem első BD lemezeit, de hát így, hogy vagy nem jelenik meg a cím kéken, vagy sz@arul jelenik meg... És még egyesek csodálkoznak, hogy nem megy itthon a BD-piac...
Kicsit el is megy ilyenkor az ember kedve a különféle BD-kiadások figyelésétől, vásárlásától szerintem.

LAPOZÁS: 29-5 | 4-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: