• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

bieta termékkritikái:
Találatok száma: 2 db. (1 oldal) | Jelenleg mutatva: 1. oldal (1-2. termék)
Termék/oldal: 20 | 40 | 60 | 80 | 100
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
1.
Titanic (BD3D) (4 BD) Titanic (nr) (1997)  
8.990 Ft
Listaár: 9999 Ft (-10%)

Kosárba teszem

RAKTÁRON
Blu-Ray Részletek >


bieta
értékelése:
2012. nov. 10. - 11:28
A 3D
Bármennyire is sok időt és pénzt költöttek a 3D elkészítésére sajnos messzemenőleg nem olyan mint, ha valós 3D kamerákkal vették volna fel.Az etalon Avartól, ahol mindvégig tátva marad a szánk, itt a Titanicnál csak kétszer, háromszor ocsudunk fel, hogy na ez szép volt. Természetesen vannak benne remekül sikreült átkonvertálások. Amikor Jack (Dicaprio) a hajó eléjén "világ urazik" felülnézetből láthatjuk mikép a hajó orra szeli a vizet Jack meg a kép tetején. Itt bizony kapunk egy jó adag mélységérzetet. A film persze mind végig 3D-s a mélységérzet mindig megvan ugyan, de a szemünk (agyunk?) annyira hozzászokik a 3D kép befogadásához, hogy már szinte észre sem vesszük. Persze ez számos 3D filmnél így van. Ha valaki ezt a filmet szemelte volna ki, hogy megmutassa a haveroknak az új 3D-s tévéjét akkor csalódni fognak erre bármely IMAX dokufilm sokkal-sokkal jobban megfelel. Ezt a filmet továbbra is saját maga miatt fogjuk szeretni nem a 3D végett, mert az harsány gyenge. Az 5.1-es magyar hang jól szól, de az eredeti hangsáv az eszméletlenül jobb, főleg az ütközéskor hallani a külömbséget, ill. amikor Rose bandukol a baltával a vízben. Azok nagyon jó hangefektek.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. nov. 22. - 22:41
A kritikát eddig 4 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 4.5/10 volt.
2.
A bombák földjén The Hurt Locker (2008)  


A TERMÉK
NEM BESZEREZHETŐ!
Blu-Ray Részletek >


bieta
értékelése:
2011. jan. 30. - 13:24
Nekem nem tetszett. Biztosan rendezői kocnepció volt a baromi hoszú jelenetek (pl. a mesterlölvészes rész), de engem nagyon untatott. Lehet csak én szoktam hozzá a pörgös, nyers háborús filmekhez. Persze vannak benne izgalmas részek. A főszereplők főleg a néger csávónak olyan unalmas képe volt, hogy majd elaludtam tőle a robbanós specialista meg rohadt idegesítő és unszinpatikus karakter. -tudom tudom a színész csak azt csinálta amit mondtak neki. Az a pár szuperlassított snitt az latványos volt, de azt meg elsütik a film első 5 percében. Ez a film csak úgy kaphatott díjakat, hogy 2008-ban 0 volt a minőségi filmtermés. A BD változat hangja szerintem is jó a képe meg direkt szemcsés ezért nem tűnik olyan HD-nak mint más filmeknél. Az lenne az igazi, ha egy iraki filmrendező (ha van olyan) készítene egy filmet az iraki emberek szemszögéből. Persze ilyen sosem lesz. Az igazi terroristák azok akik azt mondják, hogy harcolni kell ellene.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. szep. 24. - 18:50
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5/10 volt.
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: