• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A Szeretet ösvénye tenmagunkhoz (Könyvek)
Cs. Váczi Sarolta
A Szeretet ösvénye tenmagunkhoz nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
"A szeretet olyan tiszta forrás, melyből a teremtés kezdete óta a legnagyobb szentek és a józan tudatosságú világi emberek egyaránt bőven meríthettek. Ihlet, kitartás, sugallat, kreativitás és erő, ez vagy talán ez is, a szeretet. A szeretet és a szépség a létező összes hiteles tanítást áthatja. Megvalósulása elhozza a lélek és a test egységét, a tudat harmóniáját az ember számára. E könyv, a benne található ihletett versek, látomások és képek túlmutatnak minden látszólagos, vagy már fásultan elfogadott elkülönültségen, szakadáson és távolságon. A Teremtő és a teremtett, az Isten és az ember harmóniáját hirdeti, s ki tudja, talán segíthet eljutni ember és ember elodázhatatlan egységéhez." (Bakos Attila)
Kiadó:
Paradigma
Oldalszám:
109 oldal
Gyártási év:
2007

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: