• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A sikeres landing oldalak alapjai (Könyvek)
Gál Kristóf
A sikeres landing oldalak alapjai nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Ön is elköveti azt a hibát, hogy nem figyel eléggé a landing oldalaira? Kötelező olvasmány, ha hirdet az AdWordsben vagy a Facebookon. NEM E-BOOK! Ha profin áll az online marketinghez, és tudja mennyire fontos, hogy a honlapra vitt látogatókkal "mit kezdünk", de sehol nem talál megbízható és érthető információkat a témában, akkor jó helyen jár! A teljesség igénye nélkül, néhány jellemző címsor a könyvről: - Mik a landing oldalak? - Lead generálás és értékesítés landing oldalakkal - Miért kerülendőek a "kapcsolatfelvétel" űrlapok? - Webanalitikai alapok - Címsor, tartalom, szöveg: a landing oldal részei - A Google és a landing oldalak - Optimalizálási, tesztelési lehetőségek - Adwords, Facebook és a landing oldalak - Mit akar egy honlap látogató? - A szándék összekötése a landing oldallal A könyv tartalmát úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők is megértsék (azok is, akik esetleg még nem is tudnak semmit a landing oldalakról), de a rutinosabb online marketingesek is találjanak benne néhány érdekességet. Ezt a könyvet azoknak készítettük, akik komolyan gondolják az online marketinget, de úgy érzik van még mit tanulniuk a témában.
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
85 oldal
Gyártási év:
2014

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: