• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ausztrália (DVD)
Ausztrália Australia
- 73%
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
Eredeti ár: 3.690 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Nicole Kidman és Hugh Jackman játssza a főszerepet Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Rómeó + Júlia) káprázatos filmjében.

A II. világháború már majdnem eléri Ausztráliát, amikor egy angol arisztokrata nő (Kidman) érkezik a távoli kontinensre. Találkozik egy érdes stílusú helyi hajcsárral (Jackman) és egy elbűvölő őslakos kisfiúval. A sors úgy akarja, hogy ez a három össze nem illő ember együtt induljon útnak a világ leggyönyörűbb és legkegyetlenebb táján. Több száz mérföldet tesznek meg, és rendkívüli kalandokat élnek át. A háború végül elszakítja őket egymástól, a japánok Pearl Harbor megtámadása után elérik az ő vidéküket is, ám ők minden veszéllyel dacolva egymás keresésére indulnak…

Baz Luhrmann gigantikus vászonra fest: filmjében mesterien keveredik a vígjáték, a romantika, a dráma és a kaland. A látvány magáért beszél!

Játékidő:
158 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, észt, horvát, lett, litván, román, szerb, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek -
Átlagos értékelés:
dezsoba
értékelése:
2009. máj. 5. - 14:04
A film maga jó de mégsem tökéletes több izgalom talán ez hiányzik több belole.A szereplok jók,gondosan kiválasztottak és minden hozzák a formájukat ezzel nincs is baj csak az a fránya izgalom na mindegy összességében egy nagyon eros négyes majdnem ötös.
A film transzferje tökéletes színek tökéletesek foleg a vörös és a barna színek hiszen Ausztrália ezekrol tájairól híres de ha kell mindegyik szín tökéletes még a zöld is még ha sokat nem is látsz belole a filmben.Ez a kép tökéletes az operatori munka egyik legjobb munkája. Referencia munka.
A hang egy közepesen eros négyes van amikor majd meg süketülsz de mivel nincs olyan sok izgalom a filmben így nem is tudja kihasználni rendesen de vannak pillanatok(pl.: akkor amikor hajtják a csordát vagy amikor lecsapnak a japánok) akkor viszont megelevenedik a szobában a film.Összességében jó.
Az extrák nincs olyan sok úgyhogy ez húzza le a kiadvány referencia munkáit.
Összességében egy nagyon jó filmrol van szó tökéletes képpel egy jó kis hanggal és kevés extrával.
4 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Mackey
értékelése:
2011. szep. 1. - 10:03
A film valami eposzt sugall/ígér, de a végeredmény egy helyenként szórakoztató ugyanakkor sokszor kifejezetten unalmas alkotás lett.

A forgatókönyv és a karakterek olyan felületesek, hogy bűn nézni, tekintve, hogy láthatóan mennyi pénz és jó színész állt a rendelkezésükre.

Nem akartam elhinni, hogy egy "Ausztrália" című film első jó két órája szinte nem szólt másról, mint egy szarvasmarhafarm ügyei/bajai. Hozzá egy szintén felületes történetszál az elrabolt generációról.

Érthetetlen az is, hogy miért kellett a háttereket brutálisan túleffektelni. Rengetegszer bántóan és zavaróan látni, hogy rikítóan színes, mű háttér előtt állnak. Nem hiszem el, hogy Ausztráliában erre szorultak volna.

Nicole Kidman és maga a film csak az utolsó jó fél órában lesz valamivel érdekesebb, de ez csak arra volt jó, hogy feljavítsa egy közepes filmre.

Valami nagyon nem stimmelt ezzel a filmmel.

A kép szép volt, az egyébként egész jó magyar szinkron viszont nagyon halkan szólt.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: