• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Albert Schweitzer díszdoboz - Könyv + DVD - Életem és gondolataim (könyv), Egy élet Afrikáért (játékfilm) (Könyvek)
Albert Schweitzer díszdoboz - Könyv + DVD - Életem és gondolataim (könyv), Egy élet Afrikáért (játékfilm)
- 2%
Szállítható: AZONNAL
4.890 Ft
Eredeti ár: 4.990 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Életem és gondolataim (könyv) Albert Schweitzer önéletrajzi írásainak gyűjteménye olyan alapmű, melyben a nagy humanista gondolkodó sajátos, egyedi módon tárja elénk életének fontos eseményeit. Egyben állásfoglalás és bensőséges hitvallás a szeretetről, az élet értelméről és annak legfontosabb kérdéseiről. A német származású, Nobel-békedíjas orvos világnézete az élet tiszteletén alapult, mely a legmagasabb rendű alapelv volt számára. Schweitzer azzal vívta ki a tiszteletet, hogy átültette a gyakorlatba azt az elméletét, mely szerint az élet tisztelete oda vezeti az egyes egyént, hogy életét minden élő teremtmény szolgálatának szentelje. Terjedelem: 446 oldal + 16 oldal képmelléklet Az Egy élet Afrikáért című film az afrikai dzsungel Nobel-békedíjas orvosának élettörténetét mutatja be. Ő Albert Schweitzer, akinek a neve mára az emberségesség szinonimájává vált. 1949 Albert Schweitzer Az élet tisztelete filozófiájának köszönhetően, amelyet az afrikai Lambarénében lévő őserdei kórházában valósított meg, az egyik legtöbbek által csodált ember a világon. Az Egyesült Államokban koncertekkel és előadásokkal gyűjt adományokat Lambaréné számára. Először szimpátiával és nagyvonalú támogatással találkozik, később azonban egyre több nehézségbe ütközik. Ellenségei rágalmazó hadjáratba kezdenek, mellyel Schweitzer életművének kétségbe vonását akarják elérni, így a doktor afrikai kórházát hirtelen a bezárás veszélye fenyegeti. Ám orvosai támogatásával és betegei szeretetével felvértezve felveszi a harcot Lambaréné megmentéséért. A duplalemezes kiadvány második lemezén különleges extrák (többek között Az élet tisztelete című dokumentumfilm) találhatók Albert Schweitzer életéről és a film készítéséről. Hang: magyar 5.1, angol, német 5.1 Felirat: magyar Magyar nyelvű interaktív menü, Közvetlen jelenetválasztás, Képgaléria, Filmelőzetes Extrák: Az élet tisztelete dokumentumfilm Albert Schweitzer életéről Albert Schweitzerről, Helyszínkeresés Afrikában werkfilm, Így készült a film, Interjúk az alkotókkal, Képgaléria a filmből, filmelőzetesek Eredeti cím: Albert Schweitzer Ein leben für Afrika Hossza: 109 perc Forgatókönyvíró: James Brabazon, David Howard, Gavin Millar Főszereplők: Jeroen Krabbé, Barbara Hershey, Judith Godréche, Samuel West, Jonathan Firth Rendező: Gavin Millar Zeneszerző: Colin Towns Korhatár-besorolás: 12 éven felülieknek.
Kiadó:
Etalon Kft.
Oldalszám:
109 oldal
Gyártási év:
2015

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: