• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények - Matematikai olvasókönyv III. (Könyvek)
Obádovics J. Gyula
Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények - Matematikai olvasókönyv III. Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltoz
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
5.058 Ft
Eredeti ár: 5.950 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Obádovics J. Gyula eddig háromrészes Matematikai olvasókönyve a szerző több évtizedes oktatási tapasztalata alapján született meg. A sorozat első kötete, a Differenciálszámítás és alkalmazása a halmazelmélettel, a differenciálszámítással és alkalmazásával, valamint a végtelen sorozatokkal foglalkozik. A sorozat második része, az Integrálszámítás és alkalmazása témái az integrálszámítás, annak alkalmazása, valamint a végtelen sorok. A harmadik rész, a Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények a többváltozós függvények differenciálszámítása és integrálása, a vektoranalízis, valamint a differenciálegyenletek témakörével foglalkozik. Mindhárom kötet közös célja, hogy részletesen kidolgozott példákkal megkönnyítse a főiskolák, egyetemek matematika-előadásain megismert anyagrészek elsajátítását. A témakörök definícióinak, tételeinek lényegét szemléltető számos példa e könyvekben olvasható először, s ezek átgondolása nagyban elősegítheti a zárthelyi, kollokviumi és szigorlati feladatok eredményes megoldását..
Kiadó:
Scolar Kiadó
Oldalszám:
488 oldal
Gyártási év:
2015

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: